Aktív témák
-
tamas.varga5
tag
Köszi JonnyFilpo!
Ezt a leírást már láttam,de nem voltam benne niztos,hogy fel rakhatom -e az én 1.1.4-es telefonomra.Még tényleg nagyon kezdő vagyok! Pl. abban sem vagyok biztos,mi a különbség az 1G és a 2G-s telefon között.1G aminek a szoftver száma 1-gyel kezdődik, 2G aminek 2-vel? A 3G már tiszta.
Köszi a linket. -
tamas.varga5
tag
válasz
macikos #2271 üzenetére
T.macikos!
Köszi a gyors választ.Rájöttem,mi a hiba.Én úgy gondoltam,hogy ha az iTunesban beállítom,hogy szinkronizáljon az Outlookkal,akkor az Iphoneon lévő kontaktokat kimenti az Outlook címjegyzékébe.Hát nem.Tehát először be kell pötyögnöm az Outlookba a kontaktokat és azután már bármikor vissza pakolhatom. A másik megoldás amit ajánlasz /2.1/én is nagyon szeretném,de sajnos egyenlőre annyit értek a telefonhoz,hogy ki-be kapcsolás,illetve szükség esetén programot rakni rá /installer-cydia/Tudom,nagy kérés,nem is igazán várom el,de ha valaki egyszer venné a fáradtságot és lépésről lépésre leírná a menetét a 2.1 szoft felrakásának,illetve a szükséges programokat felsorolná,azért nagyon hálás lennék./akár priviben is várnám/Ezek után még mindig nem tudom,utána ismét jailbreak kell-e,hogyan megy a magyar nyelv felrakása,és még számtalan dolgot.
Minden esetre még egyszer köszi! -
tamas.varga5
tag
Üdv!
Valakinek nincs véletlenül leírása,hogyan kell szinkronizálni a névjegyzéket Outlookkal,vagy valami egyéb programmal,mert saját erőből próbálkoztam én,de sajnos a telefon kontaktjai mind eltűntek a telórólaz Outlookban meg nem jelentek meg.Elég fárasztó,illetve idegesítő dolog egyenként kézzel ismét bepötyögni az adatokat.Esetleg v.miféle szoftver az 1.1.4-es verzióhoz,hogy a SIM-ről átpakolhatnám az adatokat.
Köszi -
tamas.varga5
tag
-
tamas.varga5
tag
Helló!
Légyszi segítsetek!
Néhány napja vagyok boldog tulajdonosa egy 8GB-os 1.1.4-es készüléknek. Ma próbálkoztam a calculator nevű alkalmazás skinjét megváltoztatni,ami sikerült is,de nem tetszett,így eltávolítottam azt.Ezek után újra indítottam a gépet,de azóta sem sikerül életet lehelni a számológépbe,csak néhány nagy méretű inverz szám jelenik meg a kijelzőn.
Aki tud,légyszíves segítsen!
Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest