- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
GuguGuru
tag
válasz
Razofen #2046 üzenetére
jó kérdés,hogy ettől most tényleg jó lesz-e ...
a vásárlás részt inkább azért mondtam, mert én viszont nem akartam 10k-t adni egy töltőért...
Viszont szerintem a legjobban akkor jársz ha bemész, és közlöd, ez a helyzet, így jártál, mégegyszer nem óhajtasz ebbe a hibába esni, ezért akkor veszed meg, ha garantálja, hogy ezzel nem lesz gond. Ha pedig ugyanazt csinálja visszahozod. Aztán meglátjuk erre mit mondanak... Nekem volt már pár bolt, ahol ez bejött...
-
GuguGuru
tag
válasz
Razofen #2042 üzenetére
Razofen : Nekem még a HP PDA-ámnál volt ez, utángyártott töltő, mindenki boldog, hisz olcsóó volt, aztán meg azt vettem észre hogy villog a képernyő (a PDA-nál más fényerőt használ telepről, meg töltöőről, és ezért villogot) PErsze tölteni alig töltött, ami nevetséges volt... gyakorlatilag egy ausztriai út alatt kampec.
Nem vettem másik töltőt de azt mondják hogy az utángyártottakkal az a baj, hogz nincs bennük megfelelő szűrő (ami az autó generátorának nem egyenletes, fordulastzám függő feszültségét le tudná simitani) és ezért a telefon/PDA letiltja, majd engedélyezi a töltést, vagy vmi ilyesmi.
Ezenkívül pl.: az is vicces hogy anno míg nano-m volt nem vettem meg 10kért a gyári apple töltőt, mert jó lesz az utángyártott, ami persze kiderült, most van gyárim, hogy csak 500mA-t töltött a gyári 1 A helyett, és ez is okozhatta az akkus problémáimat.
Sajnos meg kell tanulni, hogy az olcsó szar lehet hogy beválik, de legtöbbször sajnos közel sem hozzá a gyári minőséget....Amúgy tényleg legyen kedves minden új fórumos használni a keresőt, és ne legyen minden téma 1 milliószor átrágva, csak azért hogy ő is hozzászóljon. Ha vkinek problémája van, amivel még nem találkoztunk, vagy vmi nagyon nem ok, ay rendben, de azért minimális ismeret legyen már meg, és ne essünk hasra ha az iPhone nem navigál net nélkül, és megsúgom, utána jön a majd a második sokk, hogy autós navigálásra végképp nem használható jól... a GPS az technológia, egy szabvány,abból is az Amerikai. Az hogy mi van a térképekkel, az más tészta.
Aktív témák
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest