Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Szia
Telepítsd fel cydiaból a dtunes nevű progit. Az majdnem olyan mint a zenelejátszó, különbség annyi, hogy azt tudod vele elérni amivel most problémád van.
A megfelelő mappába bemásolva lejátszhatod a filmeket zenéket. Külön hozhatsz benne létre könyvtárszerkezeteket és úgy pakolgatod a fileokat ahogy tetszik. Én ezt használtam, amikor jó pár filmet átkonvertáltam .mp4-be és nem tudtam mivel lejátszani.
Az itunes nem tette fel, mert nem megfelelő .mp4 volt, mplayer alatt meg szaggatott. -
Cyber_Bird
senior tag
Ezeket a fileokat az iphone ipod részével nézegeted, mivel ezeket az kezeli, és az nevezte át szépen, másrészt ha van olyan progid ami kezeli az id3 tageket akkor ezekből a fileokból szépen ki fogja olvasni az id3 taget, már ha ki volt tötlve korábban, és minden gond nélkül megjeleníti a nevét az alapján.
De miért akarod elérni ezeket? nemjó az ipod? annál jobb mp3 lejátszót iphonera nem találsz
Ha egy mp3 mp4 akármit akarsz felrakni, azt itunes-ból teszed fel, a telefonra, beállítod hogy manually manage music & videos és akkor nem szinkronizálni kell, hanem kézzel egyesével másolhatod fel az ituneson belül a zenéket, és ugyanígy is törölheted le róla.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest