- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
madarasz92
őstag
-
trobi28
addikt
Neked is igazad van.
Én is gondolkoztam a 3g idején hogy valami occsó alternativával tuningolni a gps-t mert a teloval meg voltam elégedve (java részt) de 2 dolog tartott vissza.Első az elöbb leírt a második hogy nekem amikor autózom akkor foglalt a kékfog mert telefonálok róla közben végig fülessel mert akkor érek rá elintézni sok dolgomat.
A vezetéket meg utálom mert folyton utban van na meg halál félelmem van,meg hülyén hangozna a hirekben hogy egy emberke vezetés közben felakasztotta magát az iphone-jára a headszettel -
manchester85
veterán
Szerintem pont azért vesz az ember mobilt, hogy ne kelljen külön eszközt használni. Ha már plusz tárgyakkal kell vacakolni, megette a fene az egészet. Mondjuk ettől függetlenül, ha valamit nagyon gyakran használ az ember, arra jó, ha van egy külön eszköz is, tehát taxisoknak nyilván nem telefonos GPS megoldást javasolnék. Ha meg már venni kell valamit, inkább veszek egy külön PNA-t 20-ért, ami szintén kifogástalanul működik. De hogy még párosítsam is őket...?
-
manchester85
veterán
Az én 3G-mhez kereshetsz megfelelő naviprogramot....
Az iGO és a navigon is elveszti a jelet nagyobb épületek között, ez hardveres gond, hidd el. De többen is írták, hogy i4-nél már kifogástalan a vétel, úgyhogy te nem tudod átérezni a helyzetemet. Egyébként haver 3GS-ével is összehasonlítottuk, az övén már rég volt jel, az enyémen az istennek se ment. Már-már beletörődtem, erre Debrecen külvárosában a napokban ismét ment, persze a belvárosban már jött a jelvesztés. Igazából ritkán van csak szükségem rá, de hol megy hol nem, ami viszont érthetetlen, hogy autópályán dugóban álltunk egy órát, és az istennek se talált jelet az alföld közepén, úgyhogy én végeztem a kísérletezgetéssel.
-
manchester85
veterán
Igen, félreérthetően fogalmaztam. Természetesen nem a symbian miatt volt jó a GPS vétel.
Csak úgy értettem, hogy azokkal a készülékekkel, amiket próbáltam, e téren bőven meg voltam elégedve, (n95 8GB, 5800) és azokból az időkből ez hiányzik. Az iPhone pedig kénye kedve szerint veszti el a jelet, legalább is az enyém. Arról nem is beszélve, hogy iOS-en jelenleg egyetlen navigáció se tetszik úgy, mint a garmin. (Bár már a garmin is jön iOS-re). A magyarországi iGO-t megvettem, de jeltől függetlenül is csinál érdekes dolgokat, garminnal ilyen gondom sose volt. Na de majd a következő iPhone-omnál remélhetőleg megoldódik ez a gond.
-
Kommy
veterán
Ha jól gondolom akkor nem volt gépen amikor eltünt. Tehát felraktad rá megnézted őket, majd később amikor megnéztem már nem volt rajta. Mivel nincs JB-d így nehezebb dolog, hogy miért tűnhetnek el a dolgok. A hely is változik, tehát felszabadul a hely amit foglalnak?. Melyik rendzser vana telefonon?
-
zack
nagyúr
Annyit kiderítettem, hogy a behúzós módszerrel nem működik, ha megadom a mappát klasszikus módon, majd szinkronizálom, akkor látja. De könyögöm, ha meg van adva neki hogy behúzással működjön manuálisan, akkor miért nem látja így? Ráadásul úgy csinál mintha minden rendben lenne, tehát be tudom húzni a hangokat a teló ringtones mappájába, caak éppen nem látja.
Azt hol lehet kikapcsolni, hogy ne csináljon backupot minden rácsatlakozáskor?
-
máyköl
veterán
Gyakorikerdesek.hu -n tett fel egy apa egy kérdést, hogy:
A család hűtőre gyűjtött, most jött össze a pénz rá. De a 14 éves kislánya egy I4-et kért tőle, és most nem tudja melyiket vegye: a hűtőt vagy az iPhone-t. Azt mondta, valószínűleg nem tudna nemet mondani a kislányának, és megveszi neki az iPhone-t.
-
manchester85
veterán
-
vadászcsiga
félisten
Akkor egy bárkában evezünk.
Igazat adok, sőt ez a válság még nagyobb szakadékot nyit de remélem jó irányba haladnak a dolgok csak ezt most még nem látni. Ugyanakkor Te is beálltál a márkafüggők táborába és ha meglátja nálad a meglévő vagy leednő gyermeked hogy papának almás telefonja van akkor már az ő szemét nem szúrhatod ki egy alcatellel és ekkor elindul a lavina.
-
dAnky
aktív tag
Tudom hogy hogy látod a dolgokat és én is így látom csak az a furcsa mintha ezeket a dolgokat csak most vennéd észre, mintha eddig nem így ment volna. Felesleges ilyeneken idegeskedni. A másik hogy teljesen mind1 ki mire veszi ezt a telefont használja vagy mutogatja lényeg hogy megveszi. A gyárnak is érdeke. Ezt állítom neked több olyan ember van aki nem azért veszi hogy használja hanem mutogassa. De az apple is ebből él meg, ha nem lenne ilyen ember aki megveszi nem is gyártanának ilyen telefont mert az a felhasználói kör aki használja is az ide kevés.
-
vadászcsiga
félisten
Igen a T-mobiltól. Két évig kell a hajójukon eveznem kenyéren és vizen élve rabszolgasorsban
Én értem mit akarsz mondani de ezzel elkéstél 10-15 évet. Menj be egy jobb helyen lévő ált.iskolába és le fog esni az állad.
Sajnos mi vagyunk kevesebben, akik arra használják az iPhone-t amire való.
Mert mire való az iphone?
-
dAnky
aktív tag
Ilyeneken felesleges kiakadni. Nem hiszem hogy ilyentől nyílna a bicska mert nem egy fiatalnak van ilyen telefonja. Csak gondolj bele hány gazdag ember van a világon ha ennyitől nyílik a bicska akkor jobb ha a többiről nem is veszel tudomást
Nem védeni akarom őket én se tehettem meg sőt még most se tudom megvenni a 4-est. De hát ha tehetősek akkor tehetősek. Ez egy ilyen világ mindig is ilyen marad.
Egyébként igen lehet hogy magának is megvehette amúgy. Mondjuk elmehetett dolgozni mert ez szíve vágya. Persze kisebb az esélye. De meg most ez 1 fórum mind1 miért van neki miért vette. Kérdezte csak hogy mi a teendő mert nincs vele megelégedve. Erről szól szerintem ez a fórum, nem arról hogy irigykedjünk hogy neki akkor mi volt és nekem mim nem volt.
Bocsi érte de én ezt így látom.
-
biker
nagyúr
nem a csengés halk, hanem minden más
a csengés hallható, de a navi mikor beszél, már sokkal halkabb max hangerőn is.De most ennél izgalmasabb, hogy nem akar összepárosodni az eddig összepárosodott macbookommal az i4.
kapcsolódnék, azt mondja párosítsam újra, elküldi a kódot a készüléknek, leokézom, gondolkodik, majd az i4 kiírja: nézzem meg, be van e kapcsolva a BT a macbookon (persze, onnan kaptad a kódot b+), a macbook meg nem sikerült a párosítása k800i-mmel továbbra is jó.
már 25x próbáltam mindkét eszközt újra is indítottam, semmi hatása.
még a kocsi kihangosítóra leszek kíváncsi, mindjárt ki is viszem. -
RumiTT
tag
Annyit várnék, hogy a régi SE W810esem hangosabb nála, amit 3-4éve adtak ki, és hogy ennél hangosabb legyen azért.
Sulis dolog egy példa volt, alig lehet hallani, nekem igazából a sportomhoz kellene nagyon, mivel versenyekre járok és sokat edzek szabadtéren. Így kellene vmi amit leteszek földre és hallgatom, ezt pedig se itt a pályán nem hallom, se pákozdon nem hallom az ingoköveknél ahol semmi más zaj nincs.
Most végeztem egy OKJvel, most megyek tovább tanulni még. Egész nyáron egy szállodában dolgoztam, és már 2 éve fix állásom van, igaz 4órás és nem 8, de fix. Fogalmazásom lehet ezek szerint kissé gyerekes vagy nem tudom, én úgy gondoltam, hogy ez egy fórum, de hidd most írom a szakdolgozatomat és nagyon szépen is tudok fogalmazni. A telefont én vettem teljes egészébe.Én több mint 2éve álmodozok egy Koxx verseny bringáról, nekem azóta se adatot meg, hogy legyen.
Megjegyezném, hogy még mindig nagyon halk szerintem a telefon.
-
Majd csattogjál le vidékre egyszer
Vidéken sem vészes, de nekem pl. szülőfalumban köztudottan kevés a térerő. Régi iPhone eldobta néha a hálózatot. Na, az i4 nem dobja el, de ugyanúgy besípol, hogy nem vagyok elérhető (néha), miközben én azt látom, hogy van 1-2 csík térerőm. Tudom, írtam már, de akkoris, előző telefonokon legalább láttam, hogy "nincs hálózat", most meg akkor is azt látom, hogy van, mikor nincs is. Akkor most melyik a jobb? -
Máshol ugyanezeket mutatják, mint az iPhone 5 keretét....
Egyébként, ha a 4-est javítanák, az brutális lenne, gondold el. Kb. 10 millió i4 tulaj egyszerre akarná meglincselni az egész Apple céget, mert mi jogon adnak másnak ugyanannyi pénzért, ugyanabból a típusból hardverileg átalakított és jobban használható típust? Ha ezt meglépi az Apple, mindenkinek ki kell cserélni a jelenlegi készülékét a javított változatra, ingyen és bérmentve.
Szóval hidd el, nem fogják javítani. Max kiadják iPhone 5 néven. -
Nem is a fikázás miatt kérdeztem, csak kíváncsi voltam. Azért priviben jöhet a progi neve, ha itt nem akarod elárulni. Bár nagyon ritkán filmezek, de ha kell, PSPVC-t, vagy Handbrake-t használok konvertálásra.
Valamelyik utamra csak trailereket vittem, iTunesból töltöttem egyből telefonra, 480p-ben, mert a 720-akat nem viszi mov formátumban. -
RumiTT
tag
Nem elég hangos. Csengési hangereje is maxon van, de én zenét akarok hallgatni rajta hangosan. Igazából nincs baj vele ha egyedül ülök egy szobába, akkor 50%on is oké, de ha suliba vagyok és mutatni akarok egy számot vkinek és mindenki dumál akkor elszégyenkezek h alig lehet hallani.
Nemtudom h csak nekem okoz ez problémát? Megoldás nincs vmi rá? -
rolcsibácsi
őstag
akkor ugy latszik nem vagyok tisztában a ph-s rangokkal, de nekem az ha vki itt nagyúr nemsokat számít, hisz nem tesz érte különösebben semmit, csak telik az idő..
ha veszek vmit innen, persze énis megnézem a rangját de csak azért mert egy újonctól tuti hogy semmit, aki épp csak azért regisztrál hogy eladjon vmit..
lehet én vagyok túl pesszimista de én nem bízok senkiben, nem tudom mik azok a pirospontok, csak sejtem hogy olyasmi mint a vat.rán a pontozás, csak el tudom simán képzelni azt is hogy valaki azért csinál mondjuk 4-5 felhasználót, és hagyja őket érlelődni pár évig hogy aztán az emberek megbízzanak benne, megvegye a leg high-endebb telókat, laptopokat stb stb fillérekért, majd túladjon rajtuk ugy hogy meggazdagodjon..
én legalábbis félős vagyok és gyanakvó. azért hogy ittvan vki ugye semmit nem kell fizetni, vagyis bármi pénz ami ebből befolyhat az csak plusz- ergó tök jó biznisz lenne átbakni az embereket.. lehet hogy te is most véded magad aztán ki tudja mire készülsz
persze nem feltételezek rosszat senkiről.. de szívesebben veszek drága dolgokat boltban, tisztán.. -
-
rolcsibácsi
őstag
de van,nyomjad a deautorizaciot kulonben uj gep lesz az itunes listajan..
iphonet semmikepp nem vennek hasznaltan a letiltasok miatt..
ph-rol se. 100-150ezer forintnak mi koze ahhoz hogy itt vki nagy presztizserteku felhasznalonak szamit? ha vki adna nekem 10ezret hogy csinaljak uj felhasznaloi fiokot itt akkor gondolkozas nelkul megtennem.. mi ertek van annak hogy senior tag vagyok? eszmei maximum..
de mivan ha vki ugy gondolkozik hogy kigyurom magam seniorra vagy nemtudom mik vannak meg par ev alatt es majd az iphone 6on megszedi magat parszaz ezer forinttal mert mindenki megbizik benne a ph-s rangja miatt..
vagy elbeszelunk egymas mellett? nem erre gondoltal?
adasvetelit nem arthat irni de ha tmobile letiltja akkor azt is hiaba lengeti a vevo.. mit erdekelne az oket.. elvileg nem lehet eladni amig huseg van rajta.. -
joey04
titán
szerencsére egyébként csak a jb elvégzése, és az ehhez kapcsolódó dolgok tiltottak, tehát cydiás progikat nyugodtan ki lehet beszélni, abból nincs gond. tehát a modokhoz segítséget kérni, tippeket kérni/adni lehet, tehát a warez meg a függetlenítés kivételével minden jb kínálta lehetőségről lehet társalogni.
-
manchester85
veterán
Csak az amerikai törvény szerint legális, a gyártó továbbra se támogatja.
Itt sem magával a jailbreakkel van a gond (mint a rendszer megnyitásával) hanem hogy a legtöbb esetben ez warezolásra ad okot, és ezt nem támogatja a PH. USA-ban sztem a JB-t senki nem a 0.99$-os programokra használja, viszont amint a mellékelt ábra is mutatja, náluk ellenben egy kakaóscsiga ára miatt is lewarezolnak egy progit. -
És arra gondoltál, hogy esetleg erősebben sugároz a telefon, hogy jobb térerőt érhessen el? Ezzel meg is van oldva a probléma.
Volt már rá példa, hogy software-esen felturbóztak valamit, hogy jobb legyen, de az hamar kiderült, mert úgy elkezdtek merülni az akkumulátorok...
Mostanra ez már nem tűnne fel, mert úgyis naponta kell tölteni -
manchester85
veterán
Nem, de az egy fiktív iPhone koncepció, ez meg egy szakmai topik.
Szóval szerintem tök fölösleges erről itt beszélni, akit érdekel a téma, nyisson róla egy blogot, aki meg akar, szóljon hozzá ott szerintem.
Már a téma maga se hordoz értékelhető információt, a válaszok meg ebből adódóan még úgy se. Értelmetlen az egész, szerintem, és nem szakmai topikba való.
-
-
Peti567
aktív tag
"Baromi bonyolult betenni a zenéket csengőhangnak? Csak mert iTunes-ban ott vannak a ringtones alatt, sync is volt ahogy rádugtam, de a telón híre hamva sincsen. Természetesen a ringtones ki van pipálva a beállításokban."
Nekem is így van! Miért nem megy fel telóra?
(A skype videóhívás nagyon fasza, telefon-gép között próbáltam, kitűnő)
-
manchester85
veterán
"Megvárom mennyit fognak visszautalni"
Semennyit, ugyanis azt az összeget nem vonták le, csak zárolták, és nem fogsz róla kimutatást kapni, ha feloldásra kerül. Se számlatörténet, se semmi. Én emiatt külön figyeltem neten az egyenlegemet, és kb. 2 hét után visszakerült az a kétszer 2 eurós zárolás az egyenlegemre. Tehát annak az összegnek külön nyoma nem lesz, csak ha te figyeled folyamatosan az egyenleged.
Egyébként a drágább progikért érdemes ismerősökkel "összefogni". 1 alkalmazás 5 külön géppel szinkronizálható, tehát többen is meg lehet venni egy progit. (Nyilván nem az 1 eurós játékokra gondolok, hanem a komolyabb cuccokra, navik, stb) Ha valakinek az accountjával letöltesz egy progit, és az illető már megvette a progit, akkor ezt ingyen megteheted. Pl. a navigon teljes Európa progi most 60 euró, az 5 emberrel elosztva 12 euró, ami alig több, mint 3k. Tehát nem olyan vészes a helyzet.
-
-
tikshow
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest