- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #37535 üzenetére
Apple-nél semmi sem biztos. Bár rá fognak kényszerülni.
-
Kashim
őstag
válasz
rolcsibácsi #37533 üzenetére
Nekem van egy PoolStar Lite nevezetű progim, de érdekes módon most nem találom Appstore-ban. Lehet US store-ból szedtem.
Itt egy videjó: http://www.youtube.com/watch?v=91vPmKB_m-0 -
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #37530 üzenetére
Majd jövőre lesz új iphone. Hova sietsz?
Az lesz benne amit az apple akar.
-
válasz
rolcsibácsi #37525 üzenetére
Szerintem nem. Viszont balkezes vagyok, ha "kopasz a telefon (mivel ugye a k*rva szilikon-műanyag tok felrángatta végig az IS-t, most egy ideig kopaszon hordom néha), akkor igen könnyen fogom úgy, hogy bezavar a beszélgetésbe, és inkább a hívott fél nem hall semmit.
Kipróbáltam headsettel, és a tokban, úgy tökéletes, szerintem nem jobb, de nem is rosszabb úgy, mint a 3GS. -
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #37332 üzenetére
"azt jól látom hogy a progik többsége még nincs felkészítve a multitaskra?"
Nem, mára ez már nem igaz, a legtöbb alkalmazásnak elkészült már a iOS4 kompatibilis változata, az újak meg alapból ilyenek.
-
válasz
rolcsibácsi #37327 üzenetére
Nem adtam ki érte annyit (~172k, London, Appstore, gyári független).
Érdemes megvenni szerintem, de 3GS-hez messze nem akkora újítás, mint egy 3G-hez képest. Viszont nekem megérte, úgy érzem. Azt is hozzáteszem, hogy mivel gyk. a 2G megjelenése óta iPhone-om van, nekem az az upgrade, ha az évente megjelenő új modellre lecserélem a régit (nem, mit pár éve, mikor 2 havonta váltogatta ma telefonjaimat, mert egy sem volt az igazi, azt összeszámolva sokkal nagyobb bukás anyagilag, mint évente 1-1 iPhone-t upgrade-lni az újabb típusra).
Galaxyal minden versenyezhet, de vgül arra jutottam, hogy ha soha nem volt iPhone-od, akkor az a király, ha már volt, akkor nem is tartod olyan jó telefonnak. Szóval az tartja iPhone verőnek, akinek utóbbi sosem volt huzamosabb ideig a tulajdonában.Visszatérve az előző dolgokhoz, inkább az lenne a megoldás, hogy ha engedné az Apple egy régebbi szoft visszatöltését, és máris jobb lenne. Akinek lassú az új, rakja vissza a régit és kész.
-
válasz
rolcsibácsi #37324 üzenetére
Persze, csak az emberek ígyis-úgyis "hőbölögnének". Ha jobban butított változat lenne, akkor azért, hogy miért nem rendes, most, hogy ugyanaz megy mindegyiken (majdnem), fel vannak háborodva, hogy miért nem fut egy 2 éves hardveren ugyanúgy, mint egy 2 hónaposon...
-
8nemesis8
veterán
válasz
rolcsibácsi #37240 üzenetére
Jelenleg nekem olyan csomagom van amiben nincs mobilnet és egyenlőre nem is akarok.
Azért kellene egy ilyen offline navigáció.
Ezért is gondoltam a maps-ra.
Bár akkor igo-t megnézem, amikor használom akkor Spica-n szoktam az eredeti IGOval, ott nem volt vele bajom. -
8nemesis8
veterán
válasz
rolcsibácsi #37237 üzenetére
JB az adott egy 4.0ás rendszeren.
Akkor érdemes lenne azzal a progival, amit írtál?
Illetve esetleg valami jó kis navigációt tudnátok ajánlani?Ha nem akkor marad a maps, nekem az is tökéletes.
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #37130 üzenetére
Akkor olvasd el ujra amit irtam. Azt irtam zarojelben hogy 3gs. 3gs-bol nincs vilaggaris. Azt is leirtam, hogy 4-bol van vilaggaris (ha minden igaz)
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #37124 üzenetére
Én biztos, hogy nem venném gsm boltban. Azok mind átverősek. Ja meg 100x drágább is.
-
madgie
titán
válasz
rolcsibácsi #37113 üzenetére
Másfél óra 3G azért megterheli szerintem, bár én úgy szoktam tölteni, hogy jó sokáig rajtahagyom a látszólag 100% után is, úgy jóval tovább bírja.
-
Mtt
tag
válasz
rolcsibácsi #36971 üzenetére
Használtan vettem magánszemélytől. Az mit jelent, hogy meg lett változtatva, esetleg le volt tiltva a telefon?
Gond igazából annyi van, hogy baromi lassú és nem lehet rajta netezni, csak wifin. A 4.1-et még nem próbáltam rárakni, mert nem tudom hogyan kell... Pl. ha unlockolt a teló, nem teszi tönkre, ha csak simán iTunesban ráeresztem az updatet? -
runner 125
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #36988 üzenetére
Szóval akkor annak kicsi az esélye, h esetleg 4-est kapok..
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #36997 üzenetére
-
Tálydi
senior tag
válasz
rolcsibácsi #36932 üzenetére
Tehát ha most felteszek egy 4.1 et, és restoreolnék 3.1.3 ra nem tudnám függetleíteni?
-
cigam
titán
válasz
Csak nehogy meglepődj a telefonszámla érkezésekor.
Ez a progi azt csinálja, hogy amikor ráböx a fevételre, felhívja a Callrec.me központját, és konferenciabeszélgetésre kapcsol. Így éri el, hogy felvegye a beszélgetést, és így érik el, hogy maga a program ingyenes, a felvett beszélgetések darabsszáma, és hossza alapján perkálsz nekik. (meg a szolgáltatódnak) [link] -
Játékos
addikt
válasz
A program ingyenes, meg az első 30 perc rögzítés. Ezt követően 10 dodó 30 perc...
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #36983 üzenetére
Áh, nem annyira gáz, meg tokban volt, most hogy levettem, akkor vettem észre.
Apró, fél cm-es repedés, csak mint egy csík kb. Hát most érted, ne repedjen már, a másik meg, hogy azt hittem, van 3 hónap garim még. Végül is valahol jogos, hogy ezt az USA apple adja, a T meg kb. leszarja. Na mind1, jó ez így is.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #36981 üzenetére
Na, felhívtam az Apple-t, nagyon úgy néz ki, hogy a hátlaprepedéssel és az applacare garanciával visszamehetek az USA-ba, ha akarok.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #36979 üzenetére
Szerintem nem ment fel rá a 4.1
Háát ,hogyan boltoljuk el esetleg ?..bár holnap nyakig ülök a melóban..még alakul a napom .
Pűbe bátran mert szétoffoljuk a jó kis szakmai totyikot a végén ...
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #36977 üzenetére
Háát ezt ki kéne deríteni...saja csak Vodás kártyám van...erre kéne megoldás...pű ben is jöhet így nem sértünk házszabályokat
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #36975 üzenetére
BP/Óbuda
Szerelő már van...nem tudom megspórolni wifi csere ...lap csere, hangszorócsere
csak gondoltam addíg is telóznék vele...a 3.13 talán működik..bár csak a vészhívás megy
Ez is haladás4 est próbáltam meg de lefeküdt tőle...most szerintem a 3.13 van rajta...az volt eredetileg...de Tmob függő valszeg....az életben nem tudok Vodát használni benne?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #36972 üzenetére
Rolcsi...ez tuti nem független....3.13 on se ette a Vodás karcsit
Lehet vmit tenni házilag ezzel?..szervízt más okból úgy se úszom meg ...de ahoz kell még vagy 25E
..wifi..alaplap..stb stb..mint egy bevásárló lista ...csak nem épp pozitív értelemben
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #36968 üzenetére
Csak azt ne feledd, hogy közben JAVÍTOTTÁK a telómat az USA-ban. Ha Mo-on javítják, akkor arra újabb 1 év garit kapok, így meg semmit nem kapok? Ez kb. annyit tesz, hogy az Apple ezzel megszívatott, vagyis a javítás eredményeképp nem tudom azt érvényesíteni, amit az itthoni javítással tudtam volna. Ja, és nehogy már a T diktáljon az Apple-nek.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #36962 üzenetére
THX
megpróbálom
-
telya
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #36943 üzenetére
4.0.2 nem tartalmaz ugy baseband-et, csak a pdf exploitot javitja. 4.1-tol van uj baseband. amire azota sincs unlock
-
Játékos
addikt
válasz
rolcsibácsi #36953 üzenetére
Nálam is rángatózik, mint a bront. Meg szerintem gyakorlatilag mindenben lassabb, mint a 3.1.3.
-
madgie
titán
válasz
rolcsibácsi #36947 üzenetére
Ja, a Spotlight keresésnél mindent lekapcsoltam a Beállításoknál. Nemtom, segít-e ezen, de anno ilyesmit ajánlottak a 4.0.1 gyorsítására, reflexből megcsináltam itt is.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
rolcsibácsi #36943 üzenetére
értem
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #36945 üzenetére
Fogalmam sincs. De nehogy már a T-mobile ne fogadja el az applecare garanciát.
Ha valahol el kell fogadni, az a hivatalos magyar iPhone szerviz, nem? Na mind1, ma kiderül.
-
madgie
titán
válasz
rolcsibácsi #36941 üzenetére
Mondom, mióta nem a régi backupokkal toldozgatott-foltozgatott iOS4 van a 3G-men, azóta gyakorlatilag ugyanazt nyújtja, amit a 3.1.3-mal azelőtt. Nem akad, nem fagyogat, megy oszt kész. Nem az ujjamból szoptam ki, hogy főverzió váltásnál nem ajánlott átvinni a backup-ot, itt írták többen is, és igazuk volt.
manchester85: persze, jó a 3.1.3 is, sőt. Csak én úgy voltam vele, hogy ha már jó a 4.1- akkor inkább azt rakom fel, úgyis az lesz egy idő múlva, hogy bizonyos programok csak 4.X felett indulnak el ( mondjuk inkább az a valószínű, hogy 3Gs-től felfelé fognak menni
)
#36947: nem, nem akad nekem, megy, mint a nyű.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #36941 üzenetére
Mármint mire? A javított alkatrészre? Csak az USA-ban? T-mobile-os a teló, ha már ők hozzányúltak, nehogy már csak oda vihessem gariztatni. Ez áll a papíron: all repairs are backed by Apple's 90 day service limited warranty, or the original one year limited warranty, whichever is longer.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
rolcsibácsi #36932 üzenetére
ezt hogy érted?
-
MartOOn
addikt
válasz
rolcsibácsi #36834 üzenetére
ecsém barátom, már akkor smartphonom volt amikor te még cucliztál...
szted komolyan CSAK az itunes miatt tettem ujra a winfost? de kellemeset a hasznossal...
de most komolyan... egy all erase-hez **** itunes????
az összeszerelése kiválló ezt is elmondtam a játékok nagyom jók. éééés... számomra ennyi...
[ Módosította: ollie ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
rolcsibácsi #36824 üzenetére
szoval minden csak pénz kérdése....köszi neked is
-
Quaresma
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #36742 üzenetére
köszi, egyelőre azért mondtam ,hogy nézelődök , mert még nem tudok rá pénzt áldozni
de ha eljutok odáig és még áll az ajánlat akkor megkereslek privátban..köszi a választ
-
Quaresma
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #36739 üzenetére
nem állítottam ,hogy a gyári jó volt
de köszi a választ majd még nézelődök
-
HXY
addikt
válasz
rolcsibácsi #36739 üzenetére
Igen, de érdemes arra megrendelni a híváskijelzést, így legalább azt abból vonja.
Ha jól tudom a fél évnél régebben szerzett pontok elvesznek. -
HXY
addikt
válasz
rolcsibácsi #36735 üzenetére
Ha belépsz a MyT-Mobile-ba, akkor ott elvileg kiírja.
-
Ati007
őstag
válasz
rolcsibácsi #36735 üzenetére
pedig konkrétat ők tudnak neked mondani (szerintem mivel a 18 hónap már letelt semmi extrát nem kell ráfizetned lista áron vehetsz)
-
MartOOn
addikt
válasz
rolcsibácsi #36604 üzenetére
tejóé tejóég! gyere át androidba majd lesz ott Neked jó ég!! tegnap vettem az első ájfónomat és ez az amerikai logika kicsit magas nekem vagy alacsony még nem döntöttem el...
ezek után akkor megtennéd hogy lépésenként mit honnan töltsek, leírnád?
-
Feka87
tag
válasz
rolcsibácsi #36398 üzenetére
te is jártál így?
-
Babetta-X
senior tag
válasz
rolcsibácsi #36145 üzenetére
Nem vagy bunkó, kíváncsi vagyok mindenki véleményére, mert nem tudom, hogy megvegyem-e. Nem tudom, hogy hogyan ellenőrizte az alaplapot, azt hittem lehet valamiféleképpen (pl törött symbianos nokiánál simán lehet)
Felépült motoros esést követően, mivel a zsebében volt a telefon és egyszerűen csak ráesett, utána meg gondolom kijött a telefon a zsebéből, vagy ilyesmi.
Nem szemetet akarok venni, csak arra gondoltam hátha olcsóbb megcsináltatni mint venni egyet.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
rolcsibácsi #36189 üzenetére
a hiba nálatok van, én az előbb próbáltam ki, a divix-et simán viszi, (elvileg a feliratot is de az nekem most nem jött össze de biztos meg lehet csinálni valahogy mert írták h megy)
egyedül a 720p-s mkv-val volt baja, lejátszotta faszán csak kb 4-5 frame-el ment
(Iphone 4)
lenne még itt mit optimalizálni de a divix simán megy nem kell konvertálgatni.
arról nem is beszélve hogy ekkora méretű és ilyen felbontású kijelzőn a divix film is úgy néz ki mintha HD lenne legalábbis képminőségben nem sok különbség volt a 720p és a divix között.
-
SyntaxeError
tag
válasz
rolcsibácsi #35712 üzenetére
Ugye? erre voltam kíváncsi...
Köszi
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #35471 üzenetére
3GS-el nálam dettó ez a helyzet.
-
válasz
rolcsibácsi #35471 üzenetére
Hát ez igaz. Viszont a lényeg hogy egy tok vagy fólia, és megoldva a dolog. Utóbbi ráadásul nem rontja a telefon szépségét és összképét.
-
heroic
tag
válasz
rolcsibácsi #35467 üzenetére
megcsináltam amit mondtál, újracsináltam, kiírta h sikeresen felismerte a gépet.
erre rádugom a telefont, és megint kiírja h need to authorize, beírom a jeszót, újra kiírja, this computer is already authorized.... megőrülök -
Csigger
őstag
válasz
rolcsibácsi #34871 üzenetére
nem sok mindent! de ek szntem ez egy 16 gigás i4 ára lesz ikon200-al két év hűséggel...
trobi28: szerintem még sokan vannak ezzel, csak itt most annyira sok az olyan "volt" iPhone tulaj, aki a négyesre vár, hogy nem gondoltam volna, hogy ez lesz, de most a többiek nevében is befejezettnek tekintem a dolgot!
-
Ceko
senior tag
válasz
rolcsibácsi #34807 üzenetére
Úgy, hogy az activator a kontaktokat nyítja meg és nem a telefont.Legalábbis nekem.Próbáld ki, hátha én csinálok rosszul valamit.Szerk: Igazad van. Gondolom frissült az activator valamikor és én már jó ideje nem néztem. Régebben csak a kontaktokat lehetett beállítani.
-
szejc
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #34685 üzenetére
basszus ez kellemetlen :S amúgy szerintem az at&t nem fog segíteni rajta, hiszen a mobilstar-hoz van brand-elve...
-
Ceko
senior tag
válasz
rolcsibácsi #34685 üzenetére
Phonebook sim is jó még jelenleg.Meg persze az eredeti szolgáltató kártyája.
-
szejc
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #34668 üzenetére
szééép
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #34657 üzenetére
nem rontottam el semmit befagyott a menüben a telo éssleep home egyszerre lett....
gondolom vissza rakja az itunes de az 500 tel szam meg azilyen adatoka gond itt amit nem ment el
-
majom2
senior tag
válasz
rolcsibácsi #34647 üzenetére
Ebben lehet h nem tudok segíteni, mivel legközelebb 1 hónap múlva leszek Pesten - habár többnyire ott élek...
-
majom2
senior tag
válasz
rolcsibácsi #34634 üzenetére
Vatera egy túrót...
Itt [link] a legolcsóbb... 400 egy kábel. És ebben a postaköltség is benne van. Sajnos kicsit sokat kell rá várni és ez is PayPal-es (bár nálam ez inkább előny). -
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #34636 üzenetére
Hy
Pipáld be a part of a compilation-t is. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #34636 üzenetére
erre vki?
-
Jojo5
őstag
válasz
rolcsibácsi #34638 üzenetére
xp 64bit-et nem támogatja és most nem szívesen játszadoznék a virtual machineon vagy váltanék oprendszert
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #34635 üzenetére
van egy (jópár ilyen) album ami gépen több képen jelenik meg coverflowban és sehogy nem tudom egybevarázsolni őket, az összes számot kijelölöm egyszerre, majd a get info-nál mindent kipipáltam az üres részeket is tehát elvileg az összes info egyezik, kivéve persze a számok címeit, coverflowban mégis 3db számot mintha külön albumnak látna...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #34632 üzenetére
Ebayről ha veszel akkor úszod meg 500ft alatt db-ját ha a postaköltséget levonod!
-
Misi1979
őstag
válasz
rolcsibácsi #34629 üzenetére
Vatera. Viszont ha jot akarsz, felcseveloset nem veszel
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #34629 üzenetére
Nem tudom hogy nem nézted végig vagy csak az árára néztél.. Mert ami utángyártott az szinte 100% hogy 2-3000Ft alatt vannak árban!
Esetleg vaterázz! -
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #34627 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #34625 üzenetére
Én régen foglalkoztam ilyenekkel, és vannak akik még foglalkoznak ezekkel.. nekem már csak fólia maradt
De azokat már csak magamnak ragasztom fel.
-
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #34620 üzenetére
Az hogy az oldalakat egymás után nyitogatom míg az ablak egyszerre van nyitva (több oldal több ablakban)
Azt meg sem mertem bróbálni rajta mert lehet hogy rebootolt volna egyből a vas -
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #33777 üzenetére
Hi!
Létezik iPhone 4-re iOS 4 vagy 4.0.1 CFW? Az APN - MMS miatt
kellene! Köszi
-
Tálydi
senior tag
válasz
rolcsibácsi #33394 üzenetére
kössz...
-
SyntaxeError
tag
válasz
rolcsibácsi #33394 üzenetére
Igen borzalmas, marhára a topik témájába vág...
-
telya
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #33319 üzenetére
kosz, tenyleg jonak tunik. Camera Plus Pro ill. Camera Genius-rol hallottam meg h megy ios4-en, nemtom azok jobbak-e vmiben..
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #33309 üzenetére
recbbot-ban is csak egy gombnyomás, és a te általad látott hibamár javítva van, nem kell hozzá a libusb.
-
telya
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #33250 üzenetére
koszi, meg is van nagyjabol, mondjuk a startup utani ram erthetetlen okokbol 40 mega sincs meg (35 talan), es csak ha nyomok egy free up memory-t sbsettings-ben, akkor megy fel 50 fole..
videofelvevobol melyik a legjobb?
-
telya
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #33190 üzenetére
koszi. restore utan elolrol kezdtem, nem tettem fel backupot, szoval az a resze rendben van valoszinuleg.
daemonok kiirtasara csak annyit csinaltam h cydia-bol felnyomtam a disable daemons nevu cuccot, az eleg szerinted vagy van valami jobb megoldas? a spotlightban mar probaltam kikapcsolgatni a dolgokat de nagy ramfelszabadulast attol sem tapasztaltam...ket tovabbi kerdesem lenne (barki valaszolhat aki tudja):
-melyik a legjobb videofelvevo progi (nem kotelezo appstore-osnak lennie)?
-amikor az iphone tolton van akkor az aktualis hasznalata az aramrol megy (mint pl laptopoknal) vagy aksirol es folyamatosan toltodik az aram oda (mint a legtobb telefonban)? foleg azert kerdezem, mert az utobbi esetben nem szerencses toltore rakva sokat hasznalni a telot, ha viszont az elobbi eset all fent, akkor ez nem jelent problemat. -
trobi28
addikt
válasz
rolcsibácsi #33190 üzenetére
Milyen "démonokra" gondolsz?
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #33175 üzenetére
Legalább a nick-emet rendesen írd le.
1. Nyugi van, mi más lenne?
2. Szerintem megválaszoltam a kérdést nem? Akkor mi itt a gond? -
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #33173 üzenetére
Persze, tudom. A gyári YouTube "player"-t nem is használom, mióta elkészült az optimalizált mobil-webes verzió.
Akkor csak erről a letöltős-lejátszós progikról maradtam le. -
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #32974 üzenetére
az iphonén is bevoltam jelendkezve meg itunesen... rámentem hogy synch music erre mind az 500at akarta
de megoldottam, egy reset allal a telefononés egy itunes újratelepítéssel
aki tud tegyen rá magyar menüt mert nagyon jó!
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #32929 üzenetére
de hol van a ringtones mappa ?:S
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #32920 üzenetére
de úgy csak a zene címét nevezed át nem?
a fájlkiterjesztést hogy lehet?:S
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #32916 üzenetére
kösz
hogy tudom megváltoztatni a típusát? tulajdonságok? azon belül hol?:S
-
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32883 üzenetére
Úgy nyomtam a gombokat ahogy mondtad, de a lényeg, hogy most már jó..
Így már merem vinni reggel a szervizbe.Müködik, köszönöm szépen a segítséget mindenkinek
-
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32875 üzenetére
Nem, shifttel próbálom a most másodszor a 3.1.2.. Úgyan úgy hibával leáll
Elöször leakarta szedni a 3.1.3at és amikor arra akart frissíteni akkor írta ki az első hibaüzenetett..
-
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32871 üzenetére
Ezt a recoveryt már próbálgatom egy idelye, de semmi eredménye..
Első alkalmakkor az a hibaüzenet jött amit fentebb írtam és amióta a Jhonny06 mondta azt a letöltést azóta pedig az utóbbi hibaüzenet fogad.. -
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32867 üzenetére
Ezt nem tudtam..
Szerk:
Annyi változás van, hogy a loader eltünt de az alma logó még mindig ott van.. -
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32861 üzenetére
Net persze van..
találtam a settingsben egy olyat, hogy minden adat törlése és arra ráböktem és egyszercsak itt voltam. Vagyis semmi más csak az alma logó és elötte a loader jel ami meg se mozdul. Több mint 2órája azon állt..
Most frissítem a legújabb itunesre..
-
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32861 üzenetére
ok, megvan, de ugyan azzal zárult a próbálkozás.
-
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32853 üzenetére
Ezt a verziót próbálom..
Ugyan az a hibaüzenet..
The iphone could not be restored. This device isn't eligible for the requested build.
-
Jhonny06
veterán
válasz
rolcsibácsi #32855 üzenetére
Letiltja a szerver a kéréseket.
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #32853 üzenetére
Neked azért megy a host file átírása nélkül mert 3G-d van és ott nem védi az Apple annyira.
-
tomcsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #32684 üzenetére
Telefont rádugtam itunssznál ikon megjelenik és ott jobb gomb majd backup?
Igy megmaradnak az smsek, telefonszámok, jegyzetek?
Az egész kb 2 perc volt..
Nektek mennyi idő Volt mig meglaptátok az újjat? Garija újraindult?
Tartózékokat adtak hozzá? -
Palika71
őstag
válasz
rolcsibácsi #32736 üzenetére
Letöltöttem én is az NFS-t. Ha viszonylag merőlegesen tartod a gépet (mintha kormány lenne), akkor precíz az irányítás. Jópofa, de azért annyira nem szép, hogy megvegyem.
Kíváncsi vagyok, hogy majd az Iphone 4 -en milyen lesz.
Annak elméletileg ugye jóval nagyobb a felbontása, de procija meg nem annyival izmosabb, mint amennyivel több képpontot kell vezérelnie.
Szóval, én nem is értem annyira ezt a dolgot... -
jacis
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #32746 üzenetére
Nekem is gyorsabb lett egy hangulatnyit, de azért nem megyek falnak tőle.
Nekem ettől függetlenül megmaradtak a Safaris 5-10mp-es fagyások. -
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #32736 üzenetére
Aztán most már szerintem be lehet fejezni ezt a témát, 1 unalmas, 2 meredek egyes embereknek a szemlélete.
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #32729 üzenetére
Azért nézd már meg, hogy a hír24-et ki adja ki...
Amúgy én a telón lévő játékok és programok 85 százalékát akkor szereztem meg, amikor ingyenesek voltak egy kis időre, csak figyelni kellett. PL: city guide europe, wifi plus, passcode, fileapp pro stb... Ami meg nagyon kellett azt megvettem.
-
Syl
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #32725 üzenetére
-
[Ace]
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #32716 üzenetére
Erre találták ki a lite változatot, illetve a cikkeket, leírásokat a neten.
Autót se úgy vesz az ember, hogy előtte ellopja másét.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #32717 üzenetére
Hy
Miért nem próbálod ki? -
Kashim
őstag
válasz
rolcsibácsi #32707 üzenetére
Eszméletlen mennyire nem érted a különbséget, hülyeségekért forgatod ki az ember szavait, de részemről lezárom a témát, eleve off az egész. Warezolj orrba szájba, légy büszke rá, kend az egészet a magyarságodra... További szép napot.
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #32689 üzenetére
Figyelj már, én sem tartozok a burzsuj rétegbe, de mégis megtisztelem azzal a készítőt, hogy megveszem.
Ne mondd már, hogy 500ft földhöz vág. Le merem fogadni, hogy többet kiadsz vagy cigiért, vagy kávéért, vagy piáért. Vagy akár valami csokiért.
Ha meg nincs rá pénzed, vettél volna inkább egy nokia 1110-est 2000Ft-ért. Abban ott a snake, az neked elég is lett volna a budira.
Másik meg, hogy a legtöbb proginak ott az ingyenes verziója kipróbálásra...(#32690) Karma: Hasonlóak nálam is.
Érdekes, hogy mindig vannak ilyen iphone userek, akik megveszik a méregdrága telefont, aztán rinyálnak, hogy hú de drága az a program, mert 1euro-t kell érte fizetni. Ezt nem tudom megérteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest