- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Találtam is róla egy videót YT-on: Nah, valahogy így
-
-
tikshow
addikt
az alternatív sms megoldásokkal eddig mindig szívtam és nincsen kedvem különböző progikat várni, hogy betöltsenek, meg fusson a szerver rendesen amikor küldöm stb-stb meg ugye a reklámok, mind1a jó ez így
más, mi a progi neve ami jelenleg fut ezen a képen:
arra gondolok ami megjeleníti az edge 3 bt wifi memória állapotot és még sok mindent -
z67
őstag
Tuti, hogy kamu fóliát vett a niggertől a faszikám, a gelaskins 3M fóliára dolgozik, ráadásul sem ilyen trágya mintát, sem lukas fóliát nem láttam a portfoliójában:
Nekem és a feleségemnek is ilyen van fent, tehát saját tapasztalatból beszélek, ha ez versenyképes egy jútub videóval.
Ráadásul ott a másik videó mellette, gondolom lehet különbséget tenni csomagolásban, formára vágásban is.
-
Nem használtam. Tegnap JB-ztem a telót. REboot után beugrott DFU-ba. Rátettem kábelre, blackra1n.ee elindit, aztán "make it rain". Vársz, megjelenik a kiscsávó, eltelik kb. 1,5 perc, és mutatja is a lockscreen-t.
Ne kapcsold ki ott, ahol nincs kéznél az exe.
Hameg épp utazol, és úgy telepítesz valami alkalmazást, ami reboot-ot akar, akkor kinyomod a cydiát.
Ha van kérdés, többit priviben, mert kapok egy "dádát", hogy erről beszélek. -
-
Ezt linkeltem én is
sardna00: Gondolj majd azért bele... igaza van Enjoy-nak. Tudod majd fizetni a törlesztőrészletet, plusz a havidíjat minden hónapban? Ráadásul minimum egy éven át? (Egy év a törlesztő, de a hűség akkor is 2 év). Ha van fix munkád, akkor még oké, de ha az ösztöndíjra, meg apuci pénztárcájára alapozva ne vedd meg (nem fikázás, remélem érted, mire gondolok.)
-
jacis
nagyúr
Meg persze említenem se kell azt hogy itt maga a telefon anyaga is ezerszer jobb minőségü. Nem recseg ropog stb.... én csak nokia telefonokat használtam amióta mobilozom. Most megváltozott a véleményem a telefon fogalmáról mind szoftver mind anyag minőségben. Tesom vette meg tőlem a nokia 5800-ámat szedett le kb 7-8 progit az ovi-ról azóta az öreg symbián haldoklik lassú fagy stb... (moslék). Az iPhone-mon 7 oldal progi van meg se kottyan neki! 2 hónapja nem volt kikapcsolva. Ezt nevezik minőségnek!!!!!!!!!!!!!
-
Scoobyka
addikt
Szerintem nem fogja erdekelni ha 10be is kerul...csak legyen popec..mondjuk a 2-3het az huzos sztem...amugy varhato h ts szerviz valaha is lesz mon? Vagy csak kulfoldon? Amugy akkor mi van ha mondjuk behal a hangszoro a telefonba? Akkor kikuldik es 2-3het mulva visszakapja majd vagy a t add egy vaci ujat? Almaek erdekesen alnak ehhez.
-
nviktor7
tag
TagScanner-rel csináltam, és biztos hogy van hozzájuk rendelve, mert ha elkezdem lejátszani, ott van a borító, csak az Albums résznél nincs ott semmi. Megnéztem, és nem én vagyok az egyetlen ezzel a problémával, 3.0 után sokan találkoznak vele.
Régebben is volt már ilyen gondom, de mindíg megoldotta az album töröl iTunesból+Sync; album visszatesz iTunesba+Sync. De mostmár szinte mindent megpróbáltam.
-
dirty.yakuza
aktív tag
Lehet hogy a kijelzővédő fólia rossz minőségű. Egy spéci kijelző fólia nem szabad hogy tapadjon. Nekem Brando van rajta és tutira bevált.
Most mattra vadászok, egy haveromnak most az van rajta az USA-ból és nem hogy nem tapad le az ujjad, de még egy deka ujjlenyomat sem látszik rajta... -
Csabee.
nagyúr
Nem az unlock tartott vissza, mert most sem frissítettem basebandet ;)
A játékélményről sokat nem tudok nyilatkozni, mert egyikkel sem játszottam, max 5percet szántam rájuk, valahogy nem nagyon volt még időm iphone-on játszani! Csak feltettem őket és vannak.. ha itthon vagyok akkor meg nem az iphone-omon játszom, ha mégis megjön a kedvem a játékhoz akkor xboxozomDe az is ritka!
-
[Ace]
aktív tag
Szerintem a legjobb a Beejive, igaz 2000ft, de szerintem abszolút a legjobb.
- könnyen kezelhető, letisztult
- direkt képküldés (a többi kliens feltölti valahova és linket küld)
- gyorsan lehet váltogatni a beszélgetések között
- csoport beszélgetés
- nem idegesítő a beérkezett üzenetet jelző hangstb..
-
<NewL>
addikt
IM+
Nibuzz
FringNaptari nevnapokat ,h Kalman,Aladar nevnapja a LockCalendar ki tudja irni? Van egy olyan opcio ,h nevnapok de nekem ott nem elerheto a csuszka.
a kontaktoknal-kedvenceknel tudok olyat ,h a kedvencek kepei legyenek?
legolcsobban hol tudok foliat venni,amit par napon belul kezhez tudok venni? kb 1K-ert kellene vagy 3
asszem a tokomat eladom,Switch Rebel Serpent Black -ezt priviben,2 napig hasznaltam.
-
z67
őstag
Parancsolj:
Itt csak cserére van lehetőség!
WinSCP -> /System/Library/Audio/UISounds mappában találhatók a gyári üzenet és egyéb értesítő hangok, ezeket lehet cserével felülírni. (Persze nem csak az sms hangot.)
1. A kiválasztott mp3 effektből “aiff” formátumú fájt kell konvertálni (itt él 30másodperces maximum)
2. A fenti mappában pl. SMS esetében az alábbiak vannak:
sms-received1.caf = Tri-tone
sms-received2.caf = Chime
sms-received3.caf = Glass
sms-received4.caf = Horn
sms-received5.caf = Bell
sms-received6.caf = Electronic
ezek cserélhetőek le a saját fájlokra.
3. A létrehozott “aiff” kiterjesztésű fájt át kell nevezi a lecserélendő nevére és kiterjesztésére (pl.: sms-received1.caf)
4. Végül a beállításoknál továbbra is a Tri-tone látható, de már a saját SMS hangunkat halljuk. -
<NewL>
addikt
Te mutattad meg azóta meg vagyok háborodva,olyat akarok én is
Nagyon remélem ,hogy lesz. De ha már megveszek azt a drágajó tokot,akkor nem akarom kivenni belőle,szóval olyan dokkolót akarok amibe belemegy úgy meg olyan autós tartót is. De azt mondja Csabeee ,hogy nem nagyon megy bele tokkal a tartóba.
Néztem amúgy haverom Mio naviját,hát nem sokkal nagyobb a display azon,ezen már jobb navigálódni mint egy 2.4"-es Nokián.thx
-
manchester85
veterán
Ja, csak közben a fehér (16 gigás) ára annyi lett mint a fekete (8gigás) ára. Sőt, most már mindegyik ugyanazon az áron van. Így pedig evidens, hogy a 8 gigásat viszik majd legkevésbé, ami meg csak fekete lehet. Webshopban én pl. nem tudom mióta, csak fekete 8 gigásat látok, már ha van épp egyáltalán valamilyen.
-
z67
őstag
Így sincs elég belőle, plusz még elvileg hamarosan a többiek is forgalmazzák, szerintem akcióra nincs esély. Addig vegyél amíg van, mert ha beindul a karácsonyi bebuzulás nehezebb lesz.
Kaució: azért mert nem voltál T-s, örülj a 10 ezernek, van akitől többet kértek.
Ja, és egyértelműen előfizetés, +25 ezerért 60 ezer értéket kapsz, vagy ha Dominó tarifában számolunk még többet.
-
Doresz
tag
Ha nem lógsz állandóan a neten, akkor az az 500mb bőven elég lesz. Nekem közel 3 hónap alatt sikerült annyit összenetezni, úgy hogy suliban és vonaton is sokat netezek, otthon meg csak wifit használok. Tehát napi 1-2 óra net és óránkénti mailellenőrzés megy mobilnetről.
-
-
joey04
titán
Már az első hónapban kitört, nem is esett le, meg semmi, kezdettől furcsa volt, hogy olyan nehezen lehet állítani, gondoltuk, hogy valami nem kerek, aztán egyszer kézben maradt
de ahogy olvasom, viszonylag sokan jártak így a 3Gvel, van egy hazai (nem hivatalos) szerviz oldal, ahol külön kiemelik a kitörést, mint gyakori hiba -
manchester85
veterán
Enjoy!
A csomagokat jól összehasonlítottad, bár logikailag vétettél azért egy-két hibát. A legvégén azt írod, semmiképp se szeretnéd túllépni a havidíjat. Namost, ha ezzel számolsz, akkor a további percdíjak lényegtelenek is.
A lényeg tulajdonképpen, hogy a MM csomagban benne van, hogy bárhova küldhetsz sms-t. Ha egyenlő részekre osztjuk, akkor ez 34 sms a másik két szolgáltatóra. Viszont egy sms könnyen kijöhet 4-5-re is, így pedig csalóka, főleg, mert ha nincs JB, nem tudod követni, hánynak minősül. Úgyhogy oda jutottunk, hogy ikonban 20 perccel több van, így azt az X sms-t ami egy hosszabb üzinél 5-6 is lehet, azt egy perc alatt bôven el tudod mondani. Sztem ha télleg nem léped túl a csomagot, jobban jársz az ikonnal. 20-szal több perc, míg a másik oldalon 34-gyel több sms, ami simán lehet 17 is, de 8 is. 1 perc többet ér 1 sms-nél, sztem bármilyen hosszúnál, de ami egynek minősül, annál mindenképp.
-
Csapi007
veterán
Hy
Nem hadrverileg különbözik csak egy olyan "szoftver" van rajta amit még ne törtek fel. 30-a felé valószínű olyat kapsz majd.[Ace]: Én azt hallottam hogy nem rosszak, hosszútávú minősége is jó, de télleg marha drágák. Szerintem egy 10-15k-s sennheiser jobban megéri. Ha meg kell a remote sokkal olcsóbb forrasztgatni.
moonman: Coustom FW kell hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest