Aktív témák
-
válasz
samgar #12354 üzenetére
Ne tomoritsd ki! Nevezd at a .zipet .ipsw-re, es jo is lesz.
SP3CRUN: Az a kategoria, amikor NEM SZABAD frissitened, mar ha jot akarsz magadnak.
Samgar: de igen, van olyan, hogy orokke bezarjak a basebandet. Az uj baseband allitolag egy jelentosen redukalt utasitaskeszlettel rendelkezik, hogy megnehezitse a kiserletezok dolgat - amellett, hogy a mostani reseket befoltoztak, meg gondolom a TurboSIMeket is ismet kivedik.
-
válasz
samgar #12313 üzenetére
Lefordítom: figyeld az iTunes-t, mert majd ott jelenik meg, amikor elkezdik terjeszteni. Nálam még nem látta a Software Update az iTunes 9-et, szerintem csak a "nap folyamán" lesz elérhető - amerikai idő szerint. A fejlesztői portálon is még csak a 3.0-ás SDK van kinn, meg a 3.1 béta 3.
Buga_Laci: Ideális esetben amint vége a prezentációiknak, elkezdik terjeszteni a szerverek. De tényleg, legrosszabb esetben 12 óra.
-
Nwis86
aktív tag
válasz
samgar #11563 üzenetére
garantáltan működik leteszteltem, pannonos vagyok és regisztráltam már vagy 1 éve a pannonlinen, ott valós időbe tudom követni kártyámon lévő pénzt meg ott megtudom nézni mms-eimet stb, szóval ha belépek az oldalra és telefonálok vagy sms-t írok akkor azonnal látom az egyenlegemen a változást, van 1 régi nokiám amit használok ha iphone lemerül
küldtem rá 4db jó hosszú sms-t és 1Ft se ment le a kártyámról....az elmúlt 2 napba nem is használtam semmi mást és nem is telefonáltam, kb 20sms-t küldtem el és 2 napja 2001Ft van a kártyámon
amúgy appstorból megvásárolható 8$
#11562 macikos
Kösz ez a Orb pont olyan amilyet szeretem volna, nagyon jól használható, igaz a videók lejátszásánál 1 kis ideig elég gyenge a minőség meg kockásodik de utána jó lesz
-
beugró
csendes tag
válasz
samgar #11509 üzenetére
Este persze, hogy nincs értelme, viszont van olyan napom, amikor nincs időm babrálgatni a telefont, csak ha jelez. Ott van mellettem nyilván, vagy a zsebemben és ha jelez megnézem. És most, hogy így ezt írom emlékszem is, hogy van olyan, hogy alvó módban jelez, hogy e-mail jött. Szóval akkor is le kell, hogy kérdezze.
Ez ugyanaz, mintha azért nem jelezne sms-nél, mert sleepben van. Azért telefon, hogy ő szóljon nekem ha van valami akció -
joey04
titán
válasz
samgar #11493 üzenetére
lehet, de ha te vagy az az egy, az pont elég. engem nem nyugtatna legalábbis, ha azzal jönnének, nyugi alig van ilyen eset mint a tiéd.
Egyébként meg a némítópöcök kitörése pont olyan amit egyre több embertől hallok, más kérdés, hogy emiatt sokan nem viszik be, még ha nem lenne jb akkor sem tenném le 1-2 hétre, nekem minden egyes nap kell.
-
joey04
titán
válasz
samgar #11488 üzenetére
hát nem éppen. az is nyűg, hogy mindent le kell pusztítani róla, még ha nem is biztos, hogy ott kell hagyni (pl ha a füles romlott csak el, valakinél cserélték, de van akinél bekérték a telefont is) majd ha kapsz egy újat megint megcsinálni. Nem nagy idő, de ez is macera. mindenhol csak kis macera van (pl kitapasztalni melyik program melyikkel akad össze, melyik zabál túl sok memóriát), csak sok van belőle, egy átlagembernek. pl hanee
#11489: soha nem kellett újratennem az egészet. annyi problémám akadt, hogy több memóriazabáló program ment egyszerre (ahogy azt fen tis írtam, ki kell tapasztalni) és le kellett párat szedni. De vígan ment utána restore nélkül is, és nem hetente fordul elő...
-
beugró
csendes tag
válasz
samgar #11484 üzenetére
Rendben. Amire gondoltam:
A legtöbb JB-es teló tulajdonos a következőt csinálja (tisztelet a kivételnek):
-megcsinálja a JB-et
-feltesz mindenféle vackerájt
-a vackeráj fele elkezd rosszul működni
-restore
-újra JB
-újra széthekkelés
-újra restore
és ez sokszorEzt hívom játéknak. Mert szórakozásnak jó, csak miközben ezeket csinálod a telefont nem használhatod. Néhány PDA-mat én is széthekkeltem meg volt vele kedvem ökörködni, de egy telefon számomra más.
Úgy gondolom az Apple nem véletlenül szab korlátokat, mindennek megvan az oka.De mondom, nem érzem úgy, hogy mindenkinek így kell gondolnia, ez csak egy vélemény, kezeljétek ti is úgy.
-
válasz
samgar #11440 üzenetére
Annyiért megvettem volna szó nélkül
Egyébként hogy tényszerűek legyünk: a 2G az alapvető hardverekben (CPU, RAM, GPU, tárhely) megegyezik a 3G-vel, amilyen program a 3G-n fut, az ugyanúgy fut 2G-n is. Ami nincs viszont, és befolyásolhatja az ezt használó programok működését: GPS, sztereó Bluetooth, 3G hálózat. Szoftveresen le van hülyítve az MMS meg még valami, ami nem jut eszembe hirtelen, de pótolható utólag.
Az inkompatibilis szoftverek majd akkor jönnek, ha elkezdik a 3GS sajátosságait kihasználni (OpenGL ES 2.0), de az a 3G-vel se lesz kompatibilis.
Az akkuélettartamról nem tudok semmit.
Csapi: Nem a 3GS-re gondolsz véletlen? Nem mindegy, hogy 3G-s változat vagy 3GS változat
-
cilo9
aktív tag
válasz
samgar #11386 üzenetére
Nincs kizárva, mert nekem nem JB-s a szifon. Gpush mellett a NotifyMe nyomja a push-t nekem, az is jól teszi a dolgát. Mondjuk a gpush kb 1 napja van fent, ez alatt a figyelmeztetést, a hangot és az ikonszámlálást is jól csinálta. Most letiltottam a hang és üzenet figyelmeztetést, mert a szifon topic miatt állandóan csipogott.
-
-
hanee
senior tag
válasz
samgar #10761 üzenetére
Szia!
Nekem most úgy van 65%-on, hogy tegnap dél körül húztam le az adatkábelről (vagy max. délután 2-kor? Nem tudom)..
Azt írja, hogy:- Usage: 2 hours, 54 minutes
- Standby: 19 hours, 20 minutesEz alatt kb. 3 telefonhívásom volt, küldtem pár sms-t és megnéztem néhányszor az e-mailjeimet, valamint jegyzeteltem két programban, meg megnéztem a Pandora Box-ot, hogy van-e valami új progi. Illetve éjszakára az ébresztőóra be volt állítva, ami ébresztett reggel.
Nem tudom, hogy ez milyennek számít, mármint akksi szempontjából, de szerintem várd meg mennyi idő alatt merül le.
Meg például nézd át: van push? fetch data? meg ilyesmik..hanee
-
hanee
senior tag
válasz
samgar #10580 üzenetére
Szia!
Van gmail fiókom és meg is adtam neki, és használom a programot két napja, de azt nem tudom, hogy ezt hol tudom megnézni utána gmail-ben? Kerestem az e-mail fiókomban opciókat hozzá, de nem találtam. Lehet, hogy rossz helyen kerestem?
Valami infó nekem kimaradt
hanee
-
Polllen
félisten
válasz
samgar #10515 üzenetére
A lehúzást arra értettem, hogy ilyenért pénzt kérnek...és 5 perc nem a világ, hacsak nem vagy orvos(bár akkor sem az e-mail fogja megmenteni a beteget) vagy nem tőzsdézel, de arra meg ugye van exchange szerver...
Nálam yahoo mailre be van állítva a push, de általában szvsz nem működik...
-
-
hanee
senior tag
válasz
samgar #10515 üzenetére
Szia!
Néha nekem is van ilyen, erre pont jó az 5 percenkénti értesítő
Ennél gyakrabbira az outlookot sem állítom otthon. De ha irodában vagyok, ott kikapcsolom, mert megy a gmail a háttérben és rögtön látom ha jön mail.
Persze ettől függetlenül biztos jó a program nem lehúzni akarom vagy ilyesmi! Csak én nem érzem szükségét, nincs is rá szükségem, engem megvár a vevő ha csak 10 perc múlva válaszolokhanee
-
tgulyas
senior tag
válasz
samgar #10308 üzenetére
kösz most már müködik , van esetleg valakinek öttlete ar hogy vipmailes leveleket hogy tudom gmailre átt irányitani? Van egy web oldalam ahol a leveleket átt irányitotam a vipmailes és a gmailes cimemre namost a vipmailen meg is kapom de a gmailre nem jön le ere öttlet?
-
törölt tag
Nem, nekem nem kell h független legyen, jó a T függő, csak h ne hűséggel vegyék, mert gondolom akkor potenciálisan letiltható. Szvsz majd akkor kell függetlenné válnia, ha jövőre elmegyek Mao-ról, de akkor kinyittatom a T-vel és csá.
Még vmi: van olyan hiba, ami gyakran előjön ifonokon és nem garanciális/nehezen, drágán javítható/etc.?
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest