Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2820 üzenetére
Jó de nem mindenki amerikai, mert az amerikai bemegy a boltba és képes 300e forintnak megfelelő értékben mobilt venni magának... megteheti hogy egész évben van elöfizetése 3g-re... továbbá macbook air-rel rohangál, otthon egy 4 VGA-s 32giga ramos Xeon processzoros MAC PRO fogadja, 2 30"-os apple monitorral... de hát nem mindenki amerikai... és 3g-sincs mindenhol a világon, tehát szorgalmazhatnák jobban azt az offline térképet...
Ha majd lesz ingyen 3G, akkor ezt az egészet visszaszívom -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2791 üzenetére
A leírás címe, amit belinkeltél: Convert DRM protected iTunes M4P music to MP3, innentől már nem is olvastam tovább.
Nincs valami olyan, ami a DRM mentes zenéket is megcsinálja?
-
Ceko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2791 üzenetére
Nekem minden müxik faszán egészen addig amíg csak 30 másodperces csengőhangot akarok berakni.Hosszabb nem megy... Mit rontok el?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2794 üzenetére
őszintén nem is értem, neked hogy mehet...
Írd le lépésről lépésre hogy megy.. Nekem iTunes 8 van. Authorize már rég megvolt mivel már első program telepitéskor megkellett tenni. Azon a Crack progin kívül kell valami? Ugyanazt csinálja mint eddig, mikor épp befejezné a *.IPA program telepítését, a legvégén dobja ki hogy could not verified...
Egyáltalán az: appulo.us-ról töltött *.IPA file-okat használod?
Vegyél fel msn-re, mert már felbosszantott a dolog!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2794 üzenetére
Miutan felraktam, eleve volt de raktam még1 ingyenest plusszba biztos ami biztos... mégis: Could not verified
Miért?
-
Yom
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2787 üzenetére
Koszi! a file tipus volt a gond. nincs vmi konvertalo progi, ami tud 1 perces csengohangokat is konvertalni? iRinger csak fel percet tud, es az keves nekem
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2781 üzenetére
nagyon jo lenne a guide mert elég zavaros
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2778 üzenetére
iTunesböl hogy telepited azokat a programokat? Nekem mindig: "could not be verified" ezt vagy valami ilyesmit is ki... csak az appstore-bol enged telepiteni programokat...
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2778 üzenetére
azóta sikerült megcsinalni, csak nekem az installous progi miutan feltelepit valamit, mégsem látom az ikonját a telepitett proginak...
SIKERÜLT AZ OFFLINE MAP, műxik a GPS, rohangáltam a kertben egyet és végre látszik ahogy mozog a kis kék pötty a térképen
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2773 üzenetére
Nekem nem találja ezt a repo-t az installer: http://appulo.us/appdb/, nem írtad el?
Sikerült végre megcsinálni az Offline mapot, így végre van értelme a GPS-nek a telefonomban!
-
delllap
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2771 üzenetére
köszi szépen
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2766 üzenetére
énis ezt hasznalom, és nincs benne a MobileChat, és még rengeteg dolog ami a touch-os jailbreak-en volt...
de azért megnezheted, hatha neked benne van és én rontok el valamit...
-
Zoty4
őstag
válasz
Cyber_Bird #2762 üzenetére
köszi
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2654 üzenetére
Nah frankó... ezek tuti nem normálisak
Kösz az infót.
-
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2590 üzenetére
Jah,de én úgy tom hogy rendelte.
Akkor most már egy kérdésem is lenne , legolcsóbban honnan tudnék szerezni 16-os fehér iphone 3G-t?Függő kéne mert az olcsóbb.
Mind1 hogy tmobil vagy At&T...jah és lehetőleg olyat amit nem tiltanak le szal hűségnyilatkozat nélküli...
-
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2573 üzenetére
Mitol olyan nehez ezt felrakni? Gondolom a csak elolapi (vagy csak hatlapi (esetleg mindkettot kulon)) foliat konnyebb felrakni.En egy csak elolapi foliaval (invisible shield-el) is meg lennek elegedve, csak nem tudom, hogy azt is nehez-e felrakni. Gondolom ugyanolyan, mint egy Brando foliat felrakni. En a Brando-val (tobbel is) irtozatosan megszenvedtem az N95-osom eseteben, es aztan nem is sikerult normalisan. Egyreszt mert nem tudtam normalisan megtisztitani es buborekos maradt a porszemek miatt (de az iPhone 3G-mhez mar van gyari kijelzo-tisztito rongy), masreszt pedig mert az N95 kijelzoje sullyesztett, es ez olyannyira megszivatott, hogy ihajj.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2572 üzenetére
Ahha... szóval akkor ezek az AppStore-os crack-elt progik. Így már értem
Kösz.
mod: Én tokot ilyet vettem hozzá, szerintem nagyon szép. Megbámulják az utcán
Fehér változata is van, így néz ki -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2530 üzenetére
Nekem sajnos nincs időm tesztelgetni, de azért kíváncsian várom a fejleményeket.
Ha jól emlékszem, bossprefs nem húzza magával automatikusan OpenSSH csomagot, nem függősége. Ez alapján nem lehet alapból bekapcsolva az SSH.
#2536: Igen. Home+bekapcsológomb
-
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #2532 üzenetére
Ja, ezt én is megoldottam, úgy, hogy leszedtem
Nekem csak a Mobile.Installation felrakásához kellett
-
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #2530 üzenetére
Az SSH-val kapcsolatban meg van egy aranyos dolog, mégpedig az, hogy ahogy te, úgy más is be tud lépni a telefonodba. Tehát ha felcsatlakozol egy hálóra, akkor WinSCP-n keresztül bárki felléphet és átvariálja a cuccost a telefonodon
Nem kell hozzá más, csak rosszindulat
-
Ulkesh
őstag
válasz
Cyber_Bird #2528 üzenetére
"same as above + bosspreffs: 4 hours 24 mins"
Innentől hiteltelen a dolog, mivel a BossPrefs-nek nincs semmilyen modulja ami futna a háttérben, így a telepítésével nem változik a készülék fogyasztása a legcsekélyebb mértékben sem.
-
aticom
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2525 üzenetére
Eszem f****m megáll!
Azért nem látta a telefont mert nem volt rajta semmi!
Ugyan is a telefont is újra telepítettem és még nem fényképeztem vele.
Csináltam 1 képet és mindjárt jó lett.
-
aticom
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2521 üzenetére
Alapvetően engem a programok érdekelnek.
Több mint 100 van fenn.Pár ingyenes a többi tört.
Egyébként elösször azt csináltam,hogy még törlés előtt lementettem minden apple és itunes mappát.Telepítés után felűl írtam velük az újakat.
Úgy sem működött a dolog.
Most meg az itunes látja a telot a windows meg nem.
-
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2515 üzenetére
Okes, koszi szepen, rajta vagyok az ugyon. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyenek kellenek egy iPhone eletre keltesehez, itt a topikban sem olvastam rola.
Az iTunes mi alapjan fogja aktivalni a keszuleket? IMEI alapjan felregisztralja valahova, es ugy? Mi alapjan tortenik ugy a regisztracio, hogy ez minden SIM-el mehessen, ha mar elviekben fuggetlen?
-
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2512 üzenetére
Koszi szepen, sikerult, de igy csak le kellett szednem a foliat. Meg nem tartom ezt a megoldast egy bombabiztos megoldasnak, mert mi van, ha az a mechanika, ami kitolja, elromlik?
Jobban szeretem a Nokia-fele hatlap leszed es egyszeruen SIM behejez megoldast, de hat ez van.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2507 üzenetére
Köszi neked is.
Ha megvan a kicsike jelentkezem, biztos szükségem lesz még tanácsokra. -
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2509 üzenetére
Koszi!
Kozben mar szedem le a .pdf users guide-ot, de ha megolnek, se jovok ra, hogy hogy tudok SIM kartyat tenni bele. Pls elarulhatnatok, mert meg mindig jon lefele a pdf.
-
Ulkesh
őstag
válasz
Cyber_Bird #2497 üzenetére
"az a baj hogy nekem a backgrounder nem hozott annyi hasznot amennyi erőforrást elhasznált"
Én a megjelenése óta használom, főleg Fring-gel, de nem vettem észre, hogy használaton kívül bármit is változtatna az akksi kapacitásán.
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2499 üzenetére
Köszi a kimeritő választ , de ahogy láttod más se tud írni itt rendesen . ( nem rád gondoltam )
-
gomez55
tag
válasz
Cyber_Bird #2496 üzenetére
Koszi, nem lattam felul a fuleket... bamba voltam.
Sikerult is. -
Ulkesh
őstag
válasz
Cyber_Bird #2487 üzenetére
"első indítás után az ipod,safari,és mail funkciókat betöltve hagyja a háttérben, annak ellenére hogy figyelmeztetne erre, úgyhogy érdemes vagy mindig force quittel kilépni (home hosszan nyomva) vagy szimplán letörölni a backgroundert. Szerintem nem ér annyit."
Ezért kár lenne letörölni
Az iPod, Safari és Mail programok, vagy egy részük alapból futnak a háttérben, ez nem a backgrounder érdeme. Szerinted, hogy kapnád meg a leveledet, SMS-eidet, hívásaidat, ha a hozzájuk tartozó alkalmazás nem futna a háttérben?
Az iPod és Safari pár processe (nem az egész program) meg azért marad bent, mert gyakran használt alkalmazásnak számítanak, így gyorsabb a következő indulásuk.A Backgrounder valóban használ némi erőforrást a háttérben, hisz folyamatosan fut, de minimálisat. Ha meg szándékosan küldesz valamit háttérbe, akkor azzal számolni kell, hogy az fogyasztani fogja az akksit.
-
gomez55
tag
válasz
Cyber_Bird #2492 üzenetére
Ezt hogy a windows cimtarral szinkronizalom ezt le tudnad irni reszletesebben, mert itunes-ba nem talalom.
-
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #2487 üzenetére
Most hogy mondod, gondolkoztam ezen én is, csak nem igazán foglalkoztam vele, de szerintem is levesz az akksiból. Ezzel, hogy írtad meg is győztél, le is szedtem
A múltkor meg nem tudom mit csináltam, de a használatnál 48 óra használati idő szerepelt és 2 nap készenléti idő
Tehát a háttérben valami szépen el volt magának.
-
Ceko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2480 üzenetére
110-120K körül már van gyárilag független is!
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2453 üzenetére
Oks csak eszt akartam tudni
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2451 üzenetére
Nem aszt akartam kérdezni : Ha frisstem az iphonet 2.01 fw van rajta . És ha valahonét leszedek egy játékot ( nem itunesről ) akkor aszt menni fog nem hackelt telon?
-
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2448 üzenetére
A legolcsóbban úgy jövök ki hogy 87ezer forint plusz 24hónapos hűségnyilatkozat és havi 990Ft jól mondom?
-
c45
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2448 üzenetére
Üdv
Mi most eszt nem értem ........ Nem elég anyi hogy ráteszem 2.01 fw és akkar már mehet a játék? Én csak az itunseböl akkarok telepiteni nem akkarom feltörni . -
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #2415 üzenetére
Amire te gondolsz az szerintem az Easy Wi-Fi
Van még hasonló wifi kereső: WiFiFoFum
-
JonnyFilpo
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2415 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, megpróbálom akkor őket
-
JonnyFilpo
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2413 üzenetére
Cyber_Bird : Hello ,megkérdezhettem mi annak a proginak a neve amiről irtál.
Előre is köszönöm -
fodorp
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #2391 üzenetére
Akkor csak az a rohadt reset marad. Köszönöm srácok
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest