- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Ilyenkor az a helyzet, hogy rá kell dugnod a gépre, úgy hogy fel van telepítve az itunes;) Tudniillik úgy kell aktiválni.
A t-mobileos verzió ez: http://cbalbi.extra.hu/iphone/TM11xxx08.pdf
A tiéd sem különbözik ebben szerintem. -
Malory
tag
Invisible shieldet szerintem megéri venni, csak érdemes kintről rendelni, mert majd egy 1000-es olcsóbban jutsz hozzá. Más lesz a tapintása az egész telefonnak, (mert az egészet befedi) de mondjuk nem is sérül meg a burkolat, ha teszem azt autóból kiszálva leejted a betonra véletlenül... Egész addig, amíg az utóbbi meg nem történt velem, tanakodtam magamban, hogy jó döntés volt-e... azóta nem tanakodom
Ha pedig megveszed, nézd meg a felrakási videót ami az oldalukon is van és készülj fel, hogy nem 5 perc. Konkrétan fél-1 órát szenvedsz vele mind a két oldalon.
-
-
bepe79
addikt
Ha erre nincs senkinek ellenvetese, akkor ezt ma, vagy holnap meg is rendelem
, es egy uj iPhone 3G, gyarilag fuggetlen, UK-s boldog tulajdonosa leszek.
Ha azt irjak, hogy nem turbo sim-es, es ki is emelik, hogy gyarilag, hivatalosan!, az Apple altal fuggetlen iPhone 3G, akkor annak ugy is kell lennie, mert ha nem, akkor eleg sokan reklamaltak volna mar, es moneyback-et koveteltek volna (tobbek kozt en is lehet, hogy azt tennem). Ellenvetes? Mert ha nincs, akkor meglepem magam egy ilyennel.
-
Ulkesh
őstag
"Ha ez mindketto szerzodes nelkuli, es fuggetlen, akkor szerintetek megeri a kifuggetlenitett?"
Mivel iPhone3G-ből nem létezik olyan, hogy kifüggetlenített (nincs még hozzá unlock), így az egész oldal hitelessége enyhén megkérdőjelezhető.
---
Csak a 3G-s tud porosodni, a régi verziónál az üveglap rá van ragasztva légmentesen a kijelzőre, így semmi nem kerülhet alá, max buborék a gyártásnál.
-
Cyber_Bird
senior tag
1. Én eddig csak 3G-nél hallottam de eddig(kopp kopp kopp se az enyém, se barátnőmé nem porosodott) de az fix hogy vinném vissza egyből garanciában ha ilyen történne
5. Annyit tennék hozzá, hogy kapsz egy kis eszközt aminek egyik fele egy usb aljzat, másik fele pedig szabvány 220(tudom 230)-ba illeszkedő csatlakozó és így tudod tölteni vele. -
C^^
őstag
2.: Milyen "asztalra" gondolsz? Alapból ezt kapod, mikor sleep mode-ból feléleszted, majd ha feloldod a zárat ezt látod. Ez a "főmenü".
3.: Abszolút jól kezelhető, ha hozzászoksz (pár nap) még gyorsabban is fogsz SMS-t írni, mint a hagyományos pötyögtetős telefonokon.
4.: DOCK - Ebbe bele tudod állítani a telefont, így nem közvetlenül a kábelt kell beledugdosni. Az első generációs szifonhoz alapból jár, a 3G-hez külön lehet megvenni.
5.: Lehet hálózatról is tölteni.
-
bepe79
addikt
Visszaterve erre a post-omra. Szerintetek elkepzelheto az, hogy ez a bolt, amit irtam az iPhone 3G kartyafuggetlent 510 fontert adja: [link]
( http://www.hallolondon.co.uk/free_ads/for_sale/computing_&_phones_!48/Apple_iphone_3G-16GB_Sim_Free_~222182.html )
, az iPhone 3G Unlocked (kifuggetlenitett) verziot pedig 250 fontert, ahogy irjak: [link]
( http://www.hallolondon.co.uk/free_ads/for_sale/computing_&_phones_!48/APPLE_IPHONE_IN_WHITE_3G__16GB_BLACK_UNLOCKED_PHONE_SIM_FREE_in_HAMPSHIRE_~193096.html )
???
Ennyi lenne a kulonbseg az origi SIM Free meg a kilockolt kozott arban?
Ha ez mindketto szerzodes nelkuli, es fuggetlen, akkor szerintetek megeri a kifuggetlenitett? E-mailben mindjart rakerdezek, hogy a 250 fontoshoz kapcsolodik-e valamilen szerzodes (merthogy az ordog nem alszik...), es ha nem, akkor tenyleg nagyon jo vetel szvsz. A Nokia 8800 Arte-n agyaltam meg sokat most, de annyi porosodasi gond van nala, hogy valoszinuleg leteszek rola.
Olvastam itt, hogy az iPhone is porosodik!!!
Ez inkabb a 3G-sre vagy pedig a simara jellemzo?
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest