- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
-
csacsu
tag
válasz
Kashim #29381 üzenetére
nem buzdítootam csak nem szeretem ha jön valami okos ember és pont azt magyarázza hogy vedd meg mert jogtiszta.tartsuk már tiszteletben mások gondolkodását.ha én jb-t akarok akkor az lesz és kész.de ez csak az én gondom és nem másé.amugy nem én kezdtem ezt az okoskodást.és egyáltaslán nincsolyan helyzet magy.országon hogy dobáld a pénzt az ablakon. ha lehet akkor kérdeztem valamit és megköszönném ha válaszolnátok rá és nem csesztetnétek
amugy az iphone tulajok 90%-a JB-es
-
chubii
senior tag
válasz
Kashim #29232 üzenetére
Köszi a tartalmas választ !
T-nél,újonnan nem fogok venni hűségre, mert annyit nem szánok egy mobilra sem . Ez a 110-120k még belefér nálam.....
Amúgy vodás vagyok ,de fontolgatom,hogy átmegyek a T-hez, és akkor nem kell szórakoznom a függetlenítéssel meg ilyenekkel....meg a T-nél olcsóbb a mobinet...
Ilyen olaszból hozott v gyári függetlent nem akarok mert azokra nincs gari. Ugye az iPhone-nál nagy a repedés esélye a hátlapon......ha van gari akkor a T-hez beviszem, ők meg kicserélik nekem a telót....ha nincs akkor gáz van ( ezért ragaszkodok annyira a garihoz)A végleges megoldás az lesz sztem,hogy dobok a 110k-hoz egy tizest még, aztán lecsapok egy másik iPhone-ra..... azt írja az eladó,hogy nincs hűségnyilatkozat a telón( ennélfogva nem tilthatják le), és még van rá gari... és nem mellesleg új, fóliás...
-
Csapi007
veterán
válasz
Kashim #29232 üzenetére
Szerintem a kialakult helyzetért a T leginkább a felelős.
Egyértelmű hogy egyetlen helyzet van ahol ragaszkodsz a saját előfizetésedért, az a céges előfizetés. Ha T-s talán még megoldható de ha nem akkor tuti más megoldás után kell nézned.Btw van egy eladó IS-em ha érdekel vkit.
-
Syl
nagyúr
válasz
Kashim #27839 üzenetére
Jó, hát így meg soha nem vennél telefont, mert mindig jön valami új.
Nekem 13-14 éve van mobilom és mind előfizetéses volt, és szinte mind két éves. Nekem ez már természetes. És nyugodtság van, mert hiába jelenik meg most a 4G, meg számos androidos cucc (wm7 nem játszik), még egy évig elleszek a 3G-vel. És ha most visszagondolok, tavaly júniusban jól tettem, hogy megvettem a 3G-t és nem vártam a 3Gs-re. -
Syl
nagyúr
válasz
Kashim #27831 üzenetére
Igen. 2 giga net van az előfizetésemben. Az otthoni netem esténként meglehetősen sz*r (állandó bokszban vagyok a t-kábellel) - a 3G sokkal gyorsabb (nem vicc). Cégben meg nincs wifi. Így aztán nálam az gyakorlatilag állandóan ki van kapcsolva.
Ami pedig furán jött le, az a fel nem tett kérdésem. Ez nem neked szól, csak úgy általában - piszkálódás nélkül
:
Itt a fórumon is már többször felbukkant az adatforgalom teljes kikapcsolásának a problémája, merthogy "lezabálja a dominó kártyáról az egyenleget".
Nem tudom felfogni, az emberek miért vesznek meg egy 200-250 ezres telefont, ami ízig-vérig a netkapcsolatra épít, majd prepaid, netmentes kártyával szenvednek. -
Kommy
veterán
válasz
Kashim #27096 üzenetére
Hát ha jól gondolom akkor magyar accoutod van appstore-hoz. Ha csak kommenteket akarsz nézni ahhoz nem kell account, tehát átjelentkezel valami másik ország appstore-jába és el tudod olvasni a kommenteket. Átjelentkezés menete lemész az oldal aljára appstore-ban és rákattintasz a zászlóra és kiválasztod a neked megfelelő országot.
-
Misi1979
őstag
válasz
Kashim #26389 üzenetére
Milyen készülékről váltanál iphone-ra?
Amire ügyelj, a nyilvánvaló "ne legyen lelakott" kitételen kívül:
Gombok működjenek, nyomáspontjuk jó legyen, kijelző karcmentessége sokat jelent, pixelhibákat is nézd át, hangszóró, kihangosító minősége.
Repedések után is kutathatsz, sajnos van egy pár hely, ahol könnyen kialakulhatnak: a nyomógombok környékén illetve a töltőcsatlakozónál. Vásárláskor ha tudsz, vigyél magaddal laptopot és próbáld ki, hogy felismeri-e a gép.
A gyári független 3g ritka, mint a fehér holló. Az iphone-ok függetlenítése házilag történik, szoftveresen, elég könnyű művelet 3g esetén. Ha ilyen készüléket veszel, tedd bele a kártyádat és használd legalább fél óráig, pár esetben előfordult, hogy a függetlenített készülék dobálta a hálót.
Letiltásveszély: mivel a 3g nem mai készülék, igaz rá, hogy minél régebbit vásárolsz, annál kevesebb az esély a letiltására. Az ördög viszont nem alszik, amiket megtehetsz és szerintem egy normálisabb eladó első szóra belemegy:
-felhívja a T-t (1430) és rákérdez, van-e számlatartozása (mazochistábbak bemehetnek egy T-pontba személyesen rákérdezni erre)
-felhívja a T-t és rákérdez a telefon imei-státuszára
-írtok egy egyoldalas papírt, ami szerint a telefon letiltása esetén ..blabla. Ehhez elvileg 2 tanú is kell, gyakorlatilag nem fontos.Most így hirtelen ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest