- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #5710 üzenetére
"Szolgáltató alatt itt a webes kliens értendő (ami nálad a UPC, stb.), kiszolgálón pedig, hogy neki saját szerveroldali szolgáltatása van"
Ezt tudom, de egyáltalán nem az a jellemző, hogy saját szervere legyen valakinek, az elterjedtebb felállásban pedig ez kizárólag a kliensben állítható.
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #5700 üzenetére
"De szolgáltatótól, illetve kiszolgálótól függ, ki hogy állította be, ezt nem tudja felülbírálni semmilyen kliens."
???
Én kizárólag kliens oldalon találkoztam ilyen beállítási lehetőséggel (UPC, T-Mobile, Invitel).
Lehet, hogy más szolgáltatónál ez beállítható, de még nem találkoztam ilyennel. -
tomcsi23
veterán
válasz
RenegadeC2 #5694 üzenetére
Persze, de szimpatikus a fejlődése. Aztán meg ki tudja?!
-
bacsy
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #5690 üzenetére
Kösz! Igaz, a picturesafe-t megkereshettem volna
Sorry. És kinek érdemes ilyenkor írni? Nem hiszem , h túl sok embernek meglenne ;) de akkor itt nem teszek fel ilyen kérdést.
-
ptoma
tag
válasz
RenegadeC2 #5683 üzenetére
s hol pontosan mert én nem igazán találtam
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #5658 üzenetére
"-Backgrounder nincs a processek között"
Mert beépül a Springboard-ba, mint mindegyik MobileSubstrate-es plugin.
A memóriafogyasztását úgy tudod meg, hogy megnézed vele és nélküle a Springboard értékét. A legutóbbi verzióváltás után (mikor saját beállítópanelje is lett) teljesen megbízhatóan működik és semmilyen káros következménnyel nem jár a használata."Szerintem mindössze annyit csinál, hogy megkerüli a home gomb parancsát, tehát nem engedi hogy az adott programnál a kill process lefusson."
Így igaz, csak pluszban még figyeli a Home gomb nyomva tartási idejét és egy saját adatbázist az általunk megadott alkalmazásokról.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5653 üzenetére
Köszönöm,de még mindig nem értem mire jó,ez,hogy TTY...Minek a röviditése??Irja,hogy TTY készülékekkel működik...Pl milyen van??
Üdv
-
válasz
RenegadeC2 #5655 üzenetére
Én se popzenével használom
A komolyzenét leszámítva, meg a rock helyére doom/black/death/gothic metált írva pont ugyanazzal, mint Te
De nekem sincs különösebben bajom vele, mint mondtam.
-
macikos
addikt
válasz
Nem egészen.
Ha gyárilag tudná, akkor úgy működne, mint az iPod (mármint a program), tehát lejátsza a zenéket, de nem fogyaszt többet, miért is fogyasztana, fut a háttérben, kész. Ezzel szemben a Backgrounder egy program, tehát egy plusz program állandóan ott van a memóriában, hogy alkalom adtán a segítségével futhasson a háttérben egy program.
Ez kb. olyan, mint a Winterboard. Az is plusz fogyasztás, +fagyás okozója, stb. Közben mit csinál? Háttérkép, ikonok, ennyi. És mindezekért lefagy meg lassítja a telefont. Na nehogy má! Röhej...
Az a Sony füles a Sony mp3 lejátszóval igenis jól szól, olyan mélyek vannak, hogy nem is nagyon akarok fülbedugós fülhallgatót. Szóval itt az iPhone a gyenge keresztmetszet.
-
válasz
Nekem Sennheiser CX-300-zal is ratyi a mélye. Olyan élettelen hangja van...
Nekem is jobb tapasztalatom volt a Sony lejátszómmal hangminőség terén, mint a Touch-csal, dehát funkcionalitásban teljesen más világ a kettő, ennyi belefér a kompromisszumba -
válasz
RenegadeC2 #5638 üzenetére
"Az iPhone net nélkül félkarú óriás. Anélkül nem sok mindenre lehet használni: zenehallgatás, játék. De ezekre elég egy Touch is. Persze lehet csak WIFI-vel is, de akkor oda a mobilitás."
Azért telefonálni lehet vele
-
macikos
addikt
válasz
RenegadeC2 #5561 üzenetére
Tőled és Ulkeshtől kérdezném, na meg akinek 2G-s iPhoneja van, hogy a tiétekben hogy bírja az akksi?
Mert az enyém most 1 éves és az utóbbi időben sokat csökkent az élettartama. Folyamatos netezés 3,5 óra a régi 4,5-5 helyett
-
Csabee.
nagyúr
válasz
RenegadeC2 #5556 üzenetére
ok akkor bocsi
hát tanul az ember újat minden nap! én ezt tudtam.. de akkor sorry
-
N-vidi-A
őstag
válasz
RenegadeC2 #5519 üzenetére
Koszi, ezt en is olvastam, de ebbol szerintem nem jovok ra, hogy mi a kul az 1G-s es a 2G-s kozott, csak a 2g-s es a 3g-s kozott, ott meg a hatlapot es a 3g szolgaltatast nem nehez megkulonboztetni!
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #5494 üzenetére
"És te hogy oldottad meg, hogy meg is jelenítse?"
Régen próbáltam, akkor még ment (akkor csak be kellett másolni és a Photos szépen legenerálta a thumbnail-eket is hozzá), úgy tűnik valamelyik frissítés kinyírta ezt a lehetőséget..
----
"Én minden nap hallgatok zenét, de ha leülök, akkor a zsebemben megtörik a kábel"
Egy üveg kijelzőjű eszköz esetében én nem attól félnék, hogy a füles megtörik, ha azt zsebben tartva leülök.
Tudod az üveg nem éppen rugalmas anyag, a kijelzőcsere meg lényegesen drágább, mint egy normális övtok. -
tomcsi23
veterán
válasz
RenegadeC2 #5490 üzenetére
Köszi. Akkor nem én nem állítottam be.
Sok ilyen kis apróság van, de mit lehet csinálni? Még szerencse, hogy kábellel át lehet rakni a gépre "eredetiben". -
repcor
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #5442 üzenetére
1. iBrick 0.97 nem sikerült neki a jailbreak 1.0.2 őn
2. hehe szép kép
3. pfff
Egyébként tényleg sokan vannak akik ilyesmivel jönnek.
-
kiszu
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5442 üzenetére
nem semmi.
-
kiszu
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5440 üzenetére
Az biztos,hogy ennyit megér. Nem s.o.s
Vagy max áthordozom a számom a t-hez és megtartom. -
adriankoooo
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5433 üzenetére
Okes remelem igy lesz
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #5422 üzenetére
Ez is igaz persze,csak én most annak nem örülnék ha mondjuk márciusban kapnék egy pár levelet hogy ,,nem tudom használni azt a telót amit fél éve vettem tőled" ..és az a vicc hogy én sem tehetek semmit mivel nem az én nevemen van az előfizetés, és akitől pedig én vettem ő sem igazán tehet semmit mivel ő is vette valakitől...szóval csak reménykedem hogy nem lesz semmi gáz, mondjuk ebben én csak részben vagyok hibás, mert nem tehetek róla hogy nem fizeti a számlát, viszont én adtam el neki egy olyan telót amiről nem is igazán tudom hogy honnan "származik".
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #5420 üzenetére
Érdekes.
Mindenesetre nem tudom mennyire "jogos" a szolgáltatótól, már eladtam 1-2 iphone 3g-t külföldre, a telókat vaterán vettem egy olyan csávótól aki ugyancsak vette vkitől stb.. stb...és most ha letiltanák annak akinek én eladtam , szerencsétlen nem igazán tehet róla hogy az első tulaj nem fizetett,és akkor a tmobile mi alapján tiltja egy 3-4. tulajdonos telefonját amiért fizetett?
-
xcy
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #5366 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
RenegadeC2 #5347 üzenetére
ertem, koszi!
-
Zjunior
veterán
válasz
RenegadeC2 #5349 üzenetére
Nem tudom!
Nem jelenik meg se kép, se háttérvilágítás...
Semmmi!
Mi lehet a baj?
-
Ceko
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5344 üzenetére
Köszi!Már olvastam.Ez kellet nekem.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
RenegadeC2 #5344 üzenetére
Igazabol ezt ismeros mondta, nekem ugy adta elo, h a 2.0as szoftverrel, ami eredetileg volt, azzal kezdodott a problema, frissitette, de nem lett jo...
igazabol arra szeretnek rajonni, h szoftveres/hardveres a hiba...
mert furcsa hogy par meterig elmeletileg jo, utana nem...
-
Ceko
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5290 üzenetére
Köszi!Ez jól fog jönni.Főleg a Google.
-
Palika87
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #5197 üzenetére
Jaj ugyan már!
Nincs sem nagy sem éles körmöm meg könyörgöm ez csak a körmöm ráadásul csak véletlen volt az egész!
Aki küldött már vissza Zaggos fóliát asz szóljon légyszíves! -
robi0604
őstag
válasz
RenegadeC2 #5185 üzenetére
Ellenőriztem és 0.79€.
Eddig nem volt semmi probléma, mindig a megfelelő árfolyammal vonták.
Ne támadásnak vedd az előző hozzászólásomat, köszönöm, hogy segíteni próbálsz!
Csak azt akartam mondani, hogy ezek a körök már le vannak futva... -
robi0604
őstag
válasz
RenegadeC2 #5181 üzenetére
Kedves a figyelmességed, de hidd el, hogy nem az első fizetős progi amit töltök..
Eddig nem volt sosem ilyen, kivéve az első alkalommal, amikor ugye a fizetőképességemet tesztelték.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5167 üzenetére
ja tudom, igazad van csak mondom fura volt hogy pont akkor volt ez a hiba miután restore-oltam.. (előtte két perccel még nem volt semmi gáz, csak le akartam szedni az installert és gondoltam jobb ha mindenből frisset rakok rá- ezért jött restore...)
amúgy meg nyugodtan kioktathatsz, nem fogok megsértődni, sőt kösz hogy foglalkoztál a problémámmal!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5160 üzenetére
google megvolt, talaltam is segítséget (putty-hoz) de nem jottek be, ugyhogy nem tehettem mást.
És azért az fura volt hogy az elso restore után bedoglott a cydia, utana par restore sem segitett rajta de ahogy feltettem az uj szoftot és vissza a regit, egybol jo lett. Szoval ha az volt a gond hogy a saurik repo nem tudott betolteni-miattuk, akkor nagyon eltalaltam az idot...
A lenyeg hogy mar mukodik minden rendesen -
válasz
RenegadeC2 #5160 üzenetére
iPod Touch 2G-n (2.2.1) nem ment a 2.2-es mobileinstallation módosítás, de az egyik repository-ban (azt hiszem pwncenter vagy valami nagyon hasonló neve volt), találtam egy iPatch 2.2.1 nevű csomagot, nálam bevált.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5149 üzenetére
putty-s dolog nem segített sajnos, sőt restore sem
most mit tegyek, egyátalán miért van most ez?
ha másik 2.2-t leszednék és azt tenném fel jobb lenne?
segítség -
rolcsibácsi
őstag
válasz
99% [Connecting to apt.saurik.com]
itt mindig megáll..
? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
odáig sikerült elszenvednem hogy leszedtem a putty-t és kitaláltam a jelszót meg a felhasználónevet de onnan hogyan tovább??
(root-alpine)és mitől van ez? segítene ha mégegyszer nyomnék teljes visszaállítást? (restore..)
ezzel a puttyval egyedül nem fogok boldogulni az tuti -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5048 üzenetére
szerencsére gőzöm sincs hogy mi az a yellowsnow (gondolom valami szoftveres függetlenítés), de azt nem is használom mert trémobilos és nem is kell más kártya. (ha mást jelent akkor is mindegy mert nincs rá szükségem)
2.2.1 ről kellett visszatennem mert azzal nem megy a jailbrake és nemtudom hogy mennyire gyorsak a feltörős srácok de egyszerűbb volt visszatenni a 2.2-t!!! most van jailbrake mint eddig és semmi változást nem veszek észre, de abban teljesen igazad van hogy a modem 02.30.03as számú lett vagy maradt azt nem tudom.. nekem ez elég downgrade -
Ceko
senior tag
válasz
Köszi megtaláltam.Meg kell látogatni egy oldal a telóval,és ott telepít valamit és elvileg beír valami kamu dolgot az APN-hez. Remélem működik is ez a Fake APN.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Teljesen jogos,tetszik a hasonlatod
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5033 üzenetére
eddig tudtam várni
[link]köszönöm szépen
ez meleg volt. rosszcsont ez az apple!
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5029 üzenetére
Ez azért erős túlzás hogy nem lehet felrakni másodszorra.
Mondjuk azt hogy fel lehet csak sokkal kevésbbé lesz invisible, és sokkal kevésbbé lesz örökéletű. énis rosszul raktam fel elsőre aztán egy éjszakán át pihent majd újra felraktam, viszont a szélei már nem tapadtak rendesen, > poros lett idővel> és most csúnya.
Viszont ez a 4500 HUf volt a tanulópénz, barátnőmére mr szépen feltettem gond nélkül. A sajátomra meg veszek egy újat ha lesz ösztöndíjam a félévben -
tl-x
addikt
válasz
RenegadeC2 #5029 üzenetére
Nem kötekedni akartam, csak reménykedtem!
-
tl-x
addikt
válasz
RenegadeC2 #5024 üzenetére
miért ne lehetne visszarakni?
-
Ceko
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5014 üzenetére
Köszi! Most jó.
-
bentsze88888
tag
válasz
RenegadeC2 #4981 üzenetére
Ez faja progam,gràsziàsz!
Csak kicsit lassan konvertàl.
Bàr ehhez gondolom a (gyenge)
gèpemnek is köze van...:S -
FireShadow
senior tag
válasz
RenegadeC2 #4979 üzenetére
ja az lesz marmint a képek
.. és sztem a válogatas az lesz az a compilation
ujabb kardinalis pont:
régi telóbol az sms-eket szeretném viszont latni az iphone-ban. mert itt vannak már gépben a szövegük, idöpontostul..talaltam egy ilyet itt SQLiteManager_0.3.10-t emlegetik
itt van a file /var/root/Library/SMS/sms.db
es talaltam jo kis leirast es kellökepp bonyolultul hangzik
ez mukodik meg 2.2 idejében? vagy bele se kezdjek
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #4975 üzenetére
sajnos itunesszel nem vagyunk haverok. zenére értettem a winampot és azzal sokkal könnyebb nekem.
id3 tageket soha nem fogom átírkálni azér h jól rakosgassa be nekem...
túl sok videót nem csináltam még de igen azt itunesszal voltam kénytelen, képeket meg inkább nem rakok rá, idegesítő h ezért egy egész mappát kell létrehozni és a feltett képeket még telóban sem lehet törölni úghyogy nézegetem azokat amiket csinálok vele. egyszer kipróbáltam milyen ha az ájtúnsznak megengedem hogy rendezze nekem a zenéimet azóta káosz van a mappáim köztde majd visszacsinálom és winampozok
a lényeg h ha bemásolok zenéket vagy total comm-rel vagy winscp-pel azt nem tudom lejátszani az ipodban ugye? mert nem lettek szinkronizálva , a telefon nem tudja őket így felismerni mert nincsenek átírva mindenféle számkódokká az album ill mappanevek.
egyébként ha mindenképpen itunes akkor abban nincs olyan lehetőség h mappákként kezelje amit beleteszek, és ne válogassa nekem külön össze vissza az id3 tagek alapján? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #4972 üzenetére
elég bonyolult de majd belejövök. nem próbáltam még valóban másolni a rootból. egyenlőre nem látom hogy miért tenném, de majd ebbe is belejövök..
zenét képet videót nem lehet így másolni rá? csak itunes vagy winamp?
és köszönöm a segítséget -
bentsze88888
tag
válasz
RenegadeC2 #4951 üzenetére
Kösz,akkor egy eredetibe beruházok,bár elég horror...
Különben akik forgalmazzák az utángyártottat: nem höbőrög
minden kuncsaft a vásárlás után kb. 2 héttel,hogy elszállt a kábel?! -
rolcsibácsi
őstag
válasz
na kösszi sikerült a winscp- vel való párosítás kicsit szenvedtem vele meg először elfelejtettem beírni ezt a felh és jelszót
de megy. viszont semmivel sem jobb mint a kábel sztem, sőt ha még nem is biztonságos a hozzáértőktől akkor inkább total comm és kábelen töltődik is.
de az lenne az igazi ha ezzel lehetne zenét, képet videókat pakolni a telefonra. ez nem lehetséges?fireshadow tölts le pénz.ft-ot és vedd meg
nem lehet minden ingyen
és a bosspref meg az sbsettings is kb ugyanaz nem? jobbszeretnék minél kevesebb felesleges cuccot feltenni
-
FireShadow
senior tag
válasz
Lehet kézi EQ presetet kreálni, vagy file átirogatással vagy valami programmal az ipod funkciohoz? Öö vagy van benne csak vak voltam? vaagy ilyen megabass vagy hangzas javito cuccok, lehet h elszallt ötlet de SRS?(
)
És köszi az infokat a cx400rol, az lesz ha megjön a pénzem..
Most voltam speedshopbol hozam egy ilyen adaptert, nagyon rendesek voltak, az elsö nem müködött a gomb rajta szar volt, egyböl adtak masikat, az jó, plusz meg fel is hivtak hogy a mikrofonja müködik-eegyelöre HPM70 fülesével hasznalom és kellemesen szól, de kb ugyanugy mint az SE. Ebböl is latszik hogy a fülhallgato hordozza a hangzasvilagot magaval, ugyanannyira szamit minthogy mibe dugod bele..
Ez az SSH-zás engem ilyen linuxos dolgokra emlékeztet. az iphone os unix alapu?
TV outkor a tvre milyen kép megy ki? clone a telefon kijelzöjéröl?
-
válasz
"Az eredeti kiegészítőkben van egy azonosító chip amit keres a teló" Ez a nem semmi!?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #4930 üzenetére
köszönöm
wifire már beruháztam csak kábelen gondolom gyorsabb nem?
meg nem értek az ssh-hoz de inkább nem kérdezem meg hogy hogy kell használni mert elküldesz keresni.. megyek is -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #4924 üzenetére
jó mégegyszer bocsánat mindenért, nemismerem a logoutos blogozás folyamatát sajnos, biztosan egyszerű, de annyira csak nem zavaró, na mindegy nem kéne többet erről offolni. maradok és kész
még annyi azért, hogy nem mentségnek szántam csak mondtam h fiatalos mivoltomból kifolyólag ezt a nyelvezetet szoktam meg az elektronikus levelezésből nem azért írtam úgy mert fiatal vagyok.. (24)..
sajnálatos módon nincs annyi időm, és azért jobb minél előbb megtudni a dolgokat, hogy végigolvassam a 4000 hszta kereső meg sokmindent kidob.. túl sokat.
igaz erre még nem kerestem rá de ez az átlagos, de mindjárt kipróbálom..
egyébként Te nem tudod hogy lehetne total commanderrel fájlokat rátenni? bármit pl zipet.. -
válasz
RenegadeC2 #4920 üzenetére
Megy az, a második generációsok már képesek hangfelvételre. Csak mikrofon nincs bennük, a headsettel viszont mindent tudnak.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #4922 üzenetére
de ez az iphone topoc van itt, csak a mobilarenan bongeszek ha barmi ilyesmi erdekel, en is szertem olvsni ha nektek van vmi tapasztalatotok, tippetek, stb. es kulonben is ugy be vok sozva a telotol (ill. vagyok) ...
es bocsanatot kerek szepen a nyelvhasznalat miatt de fiatalos felfogasom megengedte ezt a jol megszokott formamat, legkozelebb nem leszek ilyen gyoker -
válasz
RenegadeC2 #4897 üzenetére
Értem, köszi
Nem firtattam, mert nálunk úgyse megy... -
spedyboy
senior tag
válasz
RenegadeC2 #4897 üzenetére
értem köszi neked is!
akor valszeg beruházok 1 2g-sre
egy aprobb kérdés lenne még
hogy lehet ugyanazzal az sw vel a 2G nem komonikál a winfos outlookjával ( gondolok itt emil fiok automata beálitsára,névjegyek szinkronizálására) míg a 3G-s igen... -
FireShadow
senior tag
válasz
RenegadeC2 #4889 üzenetére
oh.
az ipod részén a zenébe hogy lehet bele tekerni? tegyük fel ra rakok egy 2 órás zenét de én csak 1óra30tól szeretném hallgatni akkor mi van
most nyomom a next gombot, de honnan tudom hogy hol tartok?
egy iylen progress barra gondoltam mint a youtube videoknal. meg idöt is kiirhatna. lehet h kiirja de én vak vagyok. csak a listaban h miylen hosszu. -
xedamin
tag
válasz
RenegadeC2 #4849 üzenetére
2.1-es van fenn.
A Safari javulás az sokat jelent, engem elég sokszor le szokott dobni amikor valami komolyabb tartalmat töltök be.
T9 és AppStore különösebben nem vonzz
Az ilyen ihacks.ru-s és egyéb "legális" programok futnak rajta ami 2.1-en fut? -
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #4819 üzenetére
Jahm értem, akkor neki sem állok
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #4806 üzenetére
-
tl-x
addikt
válasz
RenegadeC2 #4813 üzenetére
Köszi a választ! Kicsit elbizonytalanodtam hogy IShield vagy fólia + vmi védőtok a hátlapra, jól néz ki amit ajánlottál! A T-mobiloson alapból van az elején és hátulján fólia?
-
Ceko
senior tag
válasz
RenegadeC2 #4414 üzenetére
Az szép,kíváncsi vagyok mit mondanak rá "odaát".Nekem meg feljött 1-2 helyen a fólia azt valahogy vissza lehet ragasztani?
-
adise
őstag
válasz
RenegadeC2 #4198 üzenetére
és az elérheto memóriánál mennyi az átlagos vagy mennyi lenne a jo?
-
tothm
őstag
válasz
RenegadeC2 #4202 üzenetére
De az tőrli a progikat is nem?
-
tothm
őstag
válasz
RenegadeC2 #4189 üzenetére
Ezzel szerinted mind a kettő probléma megoldódik? Ez hardweres vagy szoftveres hiba?
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #4102 üzenetére
Már nincs, köszi!
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #4072 üzenetére
A legfrissebb vant fent, ennek ellenére ezt írja ki. Régió: UK. Az AccuWeather tényleg szuper!
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #4055 üzenetére
"Na és ki másolta kiről? Te Mordon-ról, vagy Mordon rólad? "
Van egy harmadik lehetőség is
-
Endruboy007
tag
válasz
RenegadeC2 #4046 üzenetére
Köszi tiszta sor!
-
bepe79
addikt
válasz
RenegadeC2 #3994 üzenetére
Nem kell ellatogatnom, dual boot-os a laptopom, es fent figyel egy Ububtu 8.04 rajta.
Es hobbi-szeruen regebben ismerkedtem SuSE-val, es UHU-val is. En azzal tisztaban vagyok, hogy maga a BSD/Mac alap atomstabil..
-
[Ace]
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #3947 üzenetére
Azt el tudnád mondani, hogy hogyan is müxik itt a gps? Mert mikor a városban voltam, nekem mindenféle kapcsolat (gprs, edge, 3g) ki volt kapcsolva, wifi se volt, sikerült bemérnie a helyzetemet ls mutatta is a térképen. Namost a térképet honnan szedte? Az útvonaltervezés meg csak úgy menne, ha előtte wifin megtervezem és úgy vezet oda. Jól gondolom?
-
törölt tag
válasz
RenegadeC2 #3846 üzenetére
Ott a pont, fáradt vagyok. Csak én nem hűségnyilatkozatban gondolkodtam...
-
DroneZ^
őstag
válasz
RenegadeC2 #3846 üzenetére
de az a legnagyobb poén hogy 50ezret 1 forinttal nem toldottam meg
-
tothm
őstag
válasz
RenegadeC2 #3841 üzenetére
DÖNTÖTTEM NEM VESZEM MEG! Köszi mindenkinek!
-
norbesz74
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #3531 üzenetére
Hát nem tudom, de csináltam egy erase all conect and settinget eközben száállt el a kicsike.
Ujra indult végigment a folyamat és ujra indulás már nem sikeredet sajnsos.
2.2 isp volt kellet, letöltenem aztán quickpwn 2.2 es kell feltenem.Ezzeket szinkronácioban és ez a pwn a jailbreak soft teszi fel.
És ez ananaszos kép, meg ha szaknyelvét nem tom nem usb jön elő, hanem steve jobs oroszul dumálva akkor kell shiftet nyomni, de igy se elsőre nem sikerül, mindig a itunes ujra inditva kel csinalni akkor tuti a dolog.
Köszönöm és amúgy nem éri meg a jail break felteni sok vacak programot ad sajna.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #3531 üzenetére
Közben megtaláltam a képet, csak lejárt a mod időlimit...hát szerintem nagyon gáz!
-
norbesz74
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #3494 üzenetére
Hát irom hogy az a jailbrekar soft csinálja ezt velem sajna.
És nincs kimentet backupom se.
Ez a bajm nagyon
ananasz a bekapcsolo felülete nem alma.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #3471 üzenetére
Köszönöm, sajnos idáig dolgoztam és most tudtam kiprobálni és az a baj hogy jailbreak van rajta és ha ezt csinálom amit irsz a stev jobs rajza jönki szét tárt karokkalés orosz betük amit nem tudok elolvasni npebe nagy a.
Szerintem dobhatom ki emiatt -
fullextra
tag
válasz
RenegadeC2 #3478 üzenetére
Nekem nem modemként kéne, hanem ,hogy a WLAN pontoknál, ill. otthon tudjam használni az internetet(A Safari webböngészővel)
Csak egy második generációsra van most keret, azzal is megtudom csinálni a fennt írt dolgokat?
Hol találok pontos összehasonlítást a 2.-gs és 3.-gs verzió között?
-
adise
őstag
válasz
RenegadeC2 #3478 üzenetére
usb kábelen nem megoldhato a doc fájlok atvitele? csak netes illetve wifis megoldast talaltam idáig.
-
ricsik
őstag
válasz
RenegadeC2 #3459 üzenetére
Ezt kerestem, köszi
-
lacka1111
tag
válasz
RenegadeC2 #3455 üzenetére
köszi szépen az infót!
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
RenegadeC2 #3441 üzenetére
Egyrészt remélem nem túl hamar
Másrészt egy ismerősöm programozó szintén írt egy játékot amit most küldött be az applenek, és szerintem teljesen érthető ha azt szeretné hogy ne másolja le bárki ingyen, amivel ő keményen megdolgozott egyrészt, másrészt 100$ os "belépőt" vásárolt ahhoz hogy fejleszthesen egyáltalán az appstoreba. És hogy őszinte legyek, tényleg megértem az álláspontját, én se örülnék ha dolgoznék valamin hosszú hetekig, hónapokig, és a munka eredményét ahelyett hogy megfizetnék, ellopják. Nyílván más kérdés hogy a vásárlás zsákbamacska, mert lehet hogy egyáltalán nem jön be a program és törli is le az illető 20 perccel vásárlás után, de ez mindig is így lesz sajnos(vagy szerencsére, nézőpont kérdése)Nahde ez nagyon off kis filozofálgatás, úgyhogy hogy ne menjen el szoftverjogi flambe, mindenkivel egyetértek a témában bármilyen véleménye van
-
Iginotus
addikt
válasz
RenegadeC2 #3406 üzenetére
Igen az, és megtörtént többször is poén hogy az edimax kütyün minden automatán és felismeri gond nélkül. Csak az asusal nem megy, lehet routercsere lesz ebböl..
-
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3406 üzenetére
Ez eddig szép és jó, ez az utolsó sor zavar csak:
Ez a szolgáltatás fizetős is lehet a szolgáltató részéről.
Remélem hamarosan lesz is valami progi hozzá, hogy ki tudjam próbálni. -
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3382 üzenetére
No igen... összefüggés... azért dobott hibaüzit mert nem volt feltelepítve az itunes. Jó tudom láma vagyok, de mentségemre szolgál, hogy csak tegnap óta van meg a teló
Telepítés után írta, hogy aktiválni kell meg minden kérte az adatokat. Gondoltam azért kell a bankkártya számom, ha később akarok letölteni... Kissé naiv vagyok úgy látszik
De mindegy 500 pénz nem a világ...
Hiába nyomtam én bármit, addig el sem jutott... kifagyott a teló, jött egy kis restore vagy mifene
Aztán újra próba akkor már ment rendesen. Úgyhogy ráment ez a jailbreak, megy is rendesen. Köszi a segítséget.
Most nekiállok telefonkönyvet másolgatni
-
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3372 üzenetére
Lehet, hogy a QuickPWN nem fut vistán?
-
Az-X
őstag
válasz
RenegadeC2 #3370 üzenetére
Ja ja, modemként... most nézegetem a jailbreak-et. 2.0.2-höz találtam részletes leírást [link] ugyanezekkel a lépésekkel, csak a megfelelő progival működik a 2.2-es jailbreak is?
-
Kerio
őstag
válasz
RenegadeC2 #3349 üzenetére
megpróbálom leszedni a hátlapjáról a karcokat DISPLEX-el
-
kiszu
senior tag
válasz
RenegadeC2 #3318 üzenetére
2.1 es rendszerem van és ezeken fordul elő leggyakrabban.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
RenegadeC2 #3313 üzenetére
Miért regeljek az amcsi iTunes-ra ha van rendes?
Super-hez link plz?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
RenegadeC2 #3307 üzenetére
Tört szoftvert nem akarok a gépre rakni!
Találtam video konvertáló progit:
Xilisoft iPhone video converter a neve.
Csengőhang kreáló: iRinger
-
C00LnkA
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #3307 üzenetére
Köszike - meg is találtam a Mobile Installation Cracket de ez 2.1-hez van és gondolom nem jó 2.2-höz, mivel ipa telepítésénél kifagy a kicsike :'( Írtátok hogy rakjak fel egy free appot előtte de az előbb említett accountkreálási nehézség miatt ez nem megy..
u.i.: a Spore-t felrakta de azt írja hogy: The application cannot be opened.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
RenegadeC2 #3291 üzenetére
Ja, csak az albumokat egyesével tettem be... hiba volt! :S
-
Parosz
tag
válasz
RenegadeC2 #3291 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
RenegadeC2 #3283 üzenetére
Az appleblogon van egy bejegyzés ahol az egyik DevTeam taggal készült interjú és a srác válaszolgat is a kommentekben, lehet érdemes lenne neki (is) feltenni ezeket a kérdéseket!
-
blueMerle
veterán
válasz
RenegadeC2 #3283 üzenetére
bízzunk benne hogy nem tudják kideríteni ha vissza sikerul tenni a gyári sw-t
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest