- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
macikos
addikt
Figyelj már!
Nem restore-t írtam, hanem Hard Reset-et. Az nem ugyanaz. A hard reset a hardveres újraindítás.
Tartsd nyomva a bekapcsológombot és a home gombot mindaddig, amíg el nem tűnik a kép a telefonról. Ekkor újraindul és happy people
Ez valami bug lehet a gyári softban.
Ha érdekel valakit, most csinálok egy Restore-t, mert a sok program közül, amiket állandóan rakosgatok a telefonra egy-kettő szívja az akksit és lecsökkent a használati idő 3,5 órára.
Ha nálatok is hasonló van, akkor Restore. 10 perc az egész. -
samgar
őstag
Ezt az egy hiányosságot látom benne, de hálisten nem kell napi 30 új telefonszámot elmentenem, ha meg igen, ott az iphone címjegyzéke. Én megvettem.
Már csak azért is, mert a telefonba épített log, a bejövő és kimenő hívásokat egyben mutatja, így meg nem kell hívogatnom a trémobilt a forgalom miatt. -
Ulkesh
őstag
-
Bade
tag
igen nálam is ugyanez a kép!
Amúgy azt olvastam,hogy másik gépen is meg kell próbálni,mert azon valszeg menni fog.
Ja a másik nagyon érdekes dolog,hogy az iphone kinyírta a winfosomat,ahányszor rádugom kék halállal kifagy.Eddig minden ment,ma délután kezdte el ezt csinálni. -
RenegadeC2
aktív tag
Total Commander-t felrakod, aztán telepíted hozzá a T-pot plugint. De szvsz jobban jársz egy WIFI router-rel, nincs vele macera és csak egyszer kell megvenni.
mod: #3480: Mégis mit? Három menüpont van össz-vissz!
Ilyesmit kell látnod. Tapicskolj rá az elsőre, és várj amíg megcsinálja. Ha kész, "already moved" lesz kiírva.
-
HPEx20i16v
tag
Annyit azért hozzáfűznék, hogy bármit tesz is az ember az iPhone néha néha kéretlenül is töltöget dolgokat, frissít, ilyenek. Nem érdekli, hogy wifi van-e épp, vagy csak mobil net, olyankor meg net starttal számolva 12,50 ft/10 kb, azaz ezer ft felett egy mega, ami egy hónapban még kevésnek is számít. Ahogy nézem olyan közel 5 mb össze tud így jönni havonta, az akárhogy is számoljuk már bőven 5000 ft felett van. Szóval sztem megéri jelenleg egy 3 gb-os csomag egy év hűséggel, fél évig fél áron. Sztem érdemes elgondolkodni rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest