-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
totron #39049 üzenetére
1. nem lehet benne látni a notification-öket mikor kapok, nem jelzi ha kaptam üzenetet
2. Shorts hiányaDe amúgy pl a Library alatt ha megnézem a Subscriptions alatt hogy milyen újak vannak, akkor az a nézet is borzalmas. Kicsi ikonok, a szöveg nem fér ki hozzá, ezért levágja, így nem lehet a teljes szöveget elolvasni, meg nem lenne rossz, ha lenne benne ikon amivel rögtön a képernyőtükrözést el lehetne indítani, vagy az airplay-t.
-
Shyciii
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz
totron #38988 üzenetére
2-3 commentben soroltuk az előbb. És akkor még nem vettem hozzá azt is, hogy igencsak véges a Li készlet, pedig még csak most jön a java az akkumulátoros autók miatt, közben meg az alternatív megoldások még sehol. Persze nézhetem úgy, hogy nem az én életem során jön a gebasz, úgyhogy lexarhatnám.
-
Shyciii
veterán
válasz
totron #38980 üzenetére
A Li akksi sokkal jobban bírja, hogy ha többször töltöd akár 1 nap alatt is, mintha teljesen lemeríted vagy ha 80% fölött töltöd. Sőt, azt kifejezetten nem szereti, ha 100%-on nyomja még rá. Jobban fárad, mintha sokszor töltöd 10%-80% között. De mondom ezzel max csak az foglalkozzon, aki több évig szeretné használni akksi csere nélkül, mert amúgy elég fárasztó mindig ezt nézni.
Mi a rátöltés nálad? 80%-nál megáll, ha be van kapcsolva az ide vágó funkció, jelzés is kíséri.
Vagy nem. Nálam be van kapcsolva, de nem mindig csinálja ezt. Elvben tanulja a töltést a használat, és pl az ébresztő alapján, hogy mikor álljon meg 80%-nál, és mikorra töltse 100%-ra. Van hogy összejön neki (5:40-re van az ébresztő nálam), de van mikor látom, hogy már hajnal 2-kor 100%-ra nyomta, máskor meg hajnal 4 környékén kezdi a töltést 80% felett. Ez a funkció sajnos elég gyérül működik az iphone esetében. Ha nincs ébresztő beállítva, akkor meg fullra nyomja ahogy tudja (így csinál pl nekem hétvégén, mikor nincs ébresztés). Sajnos hiányzik az a funkció, amit az előbb említettek, és említettem hogy más gyártó megoldotta, miszerint fixen ne töltsön x%-ig után, mert így eléggé hektikusan működik az a funkció, hogy ő majd kitalálja.
-
Kbali
nagyúr
válasz
totron #38980 üzenetére
Töltöm, használom, merítem, ahogy esik. Nem foglalkozom a mágiákkal, hogy esetleg a következő tulajnak (aki amúgy a lányom lesz valószínűleg) majd jobb lesz 3%-kal a kijelzett akku performancia. Ha tönkremegy és még használni akarom, akkor cseréltetem az akksit. 4-5 éves koráig egy gyári akksicsere bele kell, hogy férjen egy újonnan 3-400e Ft-os készüléknél.
A 1,5 éves 13-am most 94%-os, érdemi üzemidő csökkenést nem vettem észre. -
nylontacsko
senior tag
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
totron #38717 üzenetére
Hát, nekem baromira sok app van a telefonomon, köztük néhány játék is, és ahol ki van szedve a háttérben frissülés ott bizony egynél sem látom, hogy frissült volna, mikor ránézek az akksi statjára. Mondjuk én eleve az alkalmazásokban tiltom az értesítés lehetőséget, így nem fog muzsikálni, ha felépült a kocsma a városban.
Kényesen figyelek továbbá arra, hogy minden app esetén az adatvédelemben a helymeghatározás is ki legyen lőve, ahol nem kell. A térképszolgáltatásokat is ki lehet szedni innen, vagy beállítani, hogy csak akkor kérje le a helyet, ha használom.
Egyetlen egyszer fordult elő velem, hogy egy app futott a háttérben, az nem olyan régen a FB app volt, akkor javítási le is töröltem.
-
válasz
totron #38713 üzenetére
Annyit tudsz tenni, hogy alkalmazásfrissítés a háttérben ki, illetve ha nem játszol vele, akkor nem csak háttérbe teszed, hanem kilövöd (bár elvileg nem szabadna különbségnek lenni, mert az ios elvileg úgysem engedi a háttérben futni).
Egyébként lehet, hogy félreértek valamit, de 3-4 nap alatt 1 ciklus az szerintem rohadt jó akksiidő (ez azt jelenti, hogy 3-4 naponta van egy teljes merülés 100-ról 0-ra, ami elég korrekt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest