- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78 #21423 üzenetére
Nekem pont ezaz, hogy nem szükséges,h tudja a helyzetemet, mert én tudom,h melyik busszal akarok menni, viszont lehet,h meg akarom nézni jóval indulás előtt, esetleg messzebb is a megállótól, h majd mikor kell mennem és erre nem képes.
Ha valakinek arra kell,h a megállóban állva lássa pontosan, mikor jön a busz, arra tényleg ez a legjobb app, de sajna a BpMenetrendet kiváltani nem igazán tudja, legalábbis ha nem a leírt célra kell. -
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78 #21421 üzenetére
Én sajna visszasírom a BpMenetrendet, mert pont arra nem jó a Holabusz, amire nekem kéne... Nem az érdekel,hogyha már a megállóban vagyok, mennyire van a busz, vagyis ez jóval ritkábban, hanem az, hogy mikor kell elindulnom ahhoz,h elérjem a buszt és ha tudom, melyik busz kell, az mikor jön, de erre sajna nem jó a Holabusz, mert a Futárból nem tud menetrendet kihúzni, csak a buszok jelenlegi helyzetét.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78 #21191 üzenetére
Ja, tényleg király, h mivel nem férnek hozzá az adatokhoz az AppStore-os takarító appok, annyira képesek, h fölösleges adatokkal teleírják a tárhelyet, majd a rendszer maga törli a cache-t, h legyen hely, ezután az app törli a saját fölösleges adatait, mivel ahhoz hozzáfér.
Jót tesz nagyon a flash tárolónak a sok fölösleges írás-olvasás valóban. -
Ragnar95
félisten
válasz
kchris78 #20121 üzenetére
Itthon google maps-ezni szoktam, ha csak városon belülre kell, mert gyorsabb elindítani és mostmár szerencsére a sávokat is tudja, az is hasznos.
Viszont vidékre szeretem a normális GPS appot használni, nem feltétlen kéne offline, de ha lassítják véletlen a netemet vagy olyan helyen vagyok, ahol csak edge van, jó az,h a Sygic offline.
Ráadásul mivel EU miatt úgyis megvan a Sygic, minek használnék online-t itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest