- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
(#30339) Ragnar95
Az Apple maps-nak ilyenkor engedélyezni kell a háttérben frissítést az iPhone-on és a Watch-on?
Egyébként itthon tesztelgettem egy kicsit a Google és az Apple maps-ot is. Úgy, mintha már Londonban lennék.
Érdekes, de nagyon sokszor más útvonalat ajánlott a két app, mind gyalogos,mind metrós utazásnál.
Azt vettem észre, hogy az Apple maps sokkal logikusabban tervezte meg az útvonalat. A Google maps sokszor indokolatlanul túlbonyolította a metrós útvonalakat és kerülőt tett a gyalogos tervezésbe. Ellenben a gyalogos térképe nekem jobban tetszik a Google mapsnak.
Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy az Apple maps lesz a nyerő.
Ami nekem kicsit fura, mert itthon egyértelműen jobb a Google megoldása. -
törölt tag
Tuti nem adnék egy appnak se hozzáférést a bank account-omhoz.
Nade, a beszedés általában ugyanazon a napon meg, kivéve ha hétvége.
Tehát, ha beállítanál a naptárba egy jelzést a szokásos nap minusz 4 napra, akkor nagyon nem tudsz mellélőni.Mindemellett az említett app-nak ismernie kellene a hétvégéken kívül az UK-ban érvényes munkaszüneti/ünnepnapokat is, amikor ugye a bankok is zárva vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest