- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
CarajoEsp #13981 üzenetére
Figyú már olvasgatok erről a ps1 emuról, ehhez jb kell nem?
Mert ugye ahogy néztem ehhez kell ps.biost szerezni, a romokat is be kell masolni valahogy nyilván, mert a gba emuhoz nem kellett semmi törés. Ha nem gond esetleg pm-be le tudnád írni mi kell pontosan az emu beüzemeléséhez, jb-t nem szeretnék
-
penge111
addikt
válasz
CarajoEsp #13976 üzenetére
A hangok, sebesség minden rendben volt?
Egy dologtól tartok Ps emu esetén a több disces kezelés, remélem gondoltak rá, hogy ha pl FF7 első disc végére érek lehessen váltani a második discre. Bár most olvasgatom elméletileg megoldották
Amúgy ha szeretted a final fantasykat Ps-re, ajánlom figyelmedbe a Chrono Cross nevű játékot, én nekem az a véleményem, hogy egy hangyányival jobb mint bármelyik FF rész
-
penge111
addikt
válasz
CarajoEsp #13976 üzenetére
Emulátor paradicsom, CarajoEsp-nak köszönjétek ne nekem, én csak belinkeltem Én nem ismertem ezt az oldalt, csak a GBA és Snes emut, ha nem gond megosztom a többiekkel, szerintem sokan nem ismerik ezt a gyűjtőoldalt. Gyááááááááá de örülök a Final fantasy 7-nek Isten vagy
-
penge111
addikt
válasz
CarajoEsp #13883 üzenetére
Nyilván kiderült eddigi posztjaimból, hogy imádom az Rpg-ket. Én anno megvettem a Bastion-t, toltam 3-4 órát, de az istenért se fogott meg ez a játék. A zene zseniális, de nem tudom nekem valamiért nem jött be. Túl kevés időt szántam rá, később jobb lesz ahogy haladok előre a játékban?
-
penge111
addikt
válasz
CarajoEsp #13668 üzenetére
Így van Gba emuval, amire korábban itt felhívtam a figyelmet rengeteg régi jó game elérhető ráadásul törés nélkül. Én azt nem értem miért nem tudnak egy értelmes Ps1 emut kihozni már Ipadra, hardveresen már ott jár az IPad, hogy ps2 emu is lehetne lassan. Anno 4-5 éve volt nekem egy Samsung Omnia telefonom már arra is létezett Ps1 emulátor, pedig az messze nem volt még akkor okostelefon kategória. FF VII-et toltam rajta
Sajna az FFVII ami szerintem a legjobb rész a FF szériából soha nem fog iOs-re megjelenni
-
to.ca
tag
válasz
CarajoEsp #13395 üzenetére
"Magától" nem csinálhatja semmi, szerintem. Legalább egyszer engedélyezned kellett, bármi is csinálja.
Nem használom a Mobilaréna appját, (van ilyen egyáltalán?) de elképzelhető, hogy egyszerűen "lejár" a süti. De ilyenkor meg általában van olyan beállítási opció, hogy ne legyen időkorlátos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest