- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
galaxys80 #16238 üzenetére
A Here-t egyszer probáltuk használni haverral, Japánban abszolut SEMMIRE nem jó. Ami azért ciki, főleg, hogy a Google és az Apple megoldása teljesen jól működik. Tehát lehet, hogy itt jó, de nekem annyira elvette a kedvemet az egész Here-től, hogy az se érdekel, ha elérhető lesz.
-
erdoke
titán
válasz
galaxys80 #15775 üzenetére
Természetesen elfogadom, hogy mások a szokások, de nem wn általánosítottam, hogy a DB ugyanolyan jó képekre, mint a többi. Az ingyen 50 GB DB is tök általános, ugye?
(#15778) Edi77
Ez éppen most egy nagyon jó kérdés, mert pár hete frissítették egy teljesen újraírt verzióval az appot. A régiben lehetett állítani az offline cache méretét talán 2 GB-ig, de az újban most nem látok ilyesmi beállítást. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz
galaxys80 #15770 üzenetére
Ezt még meg is érteném, hogy megfelel a butábbik, de a 90 eurós 100 GB tárhely a gyatra szolgáltatásért? A MS 5+5 mobil+asztali Office 365-öt és 1 TB OneDrive tárhelyet ad 99 euróért! A kettő értéke nem említhető egy napon, pedig nem vagyok MS fanboy, sőt. Az Amazon is sokkal többet ad a pénzedért, és a sebesség földrajzilag mindenhol jó (ellentétben a OneDrive-val...).
-
erdoke
titán
válasz
galaxys80 #15766 üzenetére
A Picturelife univerzális, semmi köze az Apple eszközökhöz, de folytasd csak...
Arcfelismerő algoritmus, téma alapján csoportositás, az azonos napon korábban történtekről egy összefoglaló reggel, plusz amiket a képen látsz. A kedvenceket nem is használom, viszont a Dropboxot nagyon régóta, és ha összehasonlító, a kettőt, akkor nem látom, miért vonós kétségbe, hogy a DB buta. Mellesleg a Picturelife még mindig nem tudja azt, amit az Everpix tudott.(#15767) vadászcsiga
Érdekes okfejtés, csakhogy én iPadre letöltésről beszéltem, a feltöltés iCloudba is teljes méretben történik. Legalábbis ha PC-n nézed, az eredetit látod. -
HardRic
addikt
válasz
galaxys80 #15749 üzenetére
Pedig van ilyen korlát. Anno egy IRC app azzal fogadott, hogy sorry de max ~4 percig fog menni a háttérben, mert az OS ennyi idő után leállítja.
Mondjuk én ezeket a korlátozásokat lesz*rom már. N4 volt már hogy lemerült a beragadt instagram miatt, a google plus auto backup meg mindig feltölti a leszedett sorozatokat stb. Falnak megyek ezektől. Akkor már inkább kivárom iPaden azt a pár percet amíg fel- vagy letöltök valamit és isten áldjon, ne intézkedjen nekem a háttérben semmi az akku rovására. -
domerator
veterán
válasz
galaxys80 #15573 üzenetére
Szerintem van különbség már csak azért is mert most néztem, hogy az iGO térkép 2013 szeptemberi... nem hinném hogy a fizetős iGO térképek ne lennének frissebbek.
Sőt, szerintem a program is lassabban frissül... ahogy hallottam jó darabig el se indult az ájfonokon a navi talán a múlt év végén
Pedig... ezt a verziót is kifizette valaki valakinek... ingyen reggelit még senki nem evett.
-
domerator
veterán
válasz
galaxys80 #15571 üzenetére
A vodás ingyenességre gondoltam, szerintem egyértelmű ha az első bejegyzésemet is olvastad a témában.
Nos Balatonra lehet hogy okés, de amikor pl Békéscsaba környéki kis falvakat kell körberohannom, vagy ugyanezt Komárom és Mosonmagyaróvár között, akkor már előjönnek az említett hibák iGO-n és Sygicen is
-
Edi77
őstag
válasz
galaxys80 #15369 üzenetére
Én használtam, de a sok reklám és értesítés miatt lemondtam róla (droidon ilyen sok nincs, azon máig fennt van). Egyébként szerintem optimalizáltabb volt a használatakor az akkumulátor, pláne, hogy az akkor 1,5 éves agyonnyúzott akksit próbáltam valamennyire "rendbe hozni" vele. Megoszlanak a vélemények, valaki feleslegesnek tartja, más meg nem
-
lacy86
addikt
válasz
galaxys80 #15137 üzenetére
Szerintem megoldhato!
folyamatos kepernyo -
lacy86
addikt
válasz
galaxys80 #15131 üzenetére
Bemeri a helyzeted , es a kornyeken levo trafipaxokat / ellenorzeseket mutatja neked a terpeken!
De van olyan beallitas , ha mondjuk mesz autopalyan akkor 1km-el hamarabb / 1,5km hamarabb jelezze hogy van trafi , stb ....
Meg van kulon felhasznaloi jelentes , van ami a police.hu-rol jon.
Te is adhatsz meg trafipaxot "jelentest". -
válasz
galaxys80 #15051 üzenetére
Fél éve raktam fel, pár percet el kell vele molyolni, de megéri, utána 0 (nulla) reklámot kapsz. Úgy rémlik, hogy csak wifin működik, a mobilkapcs.-on jövőket nem blokkolja, de nekem wifi only iPadem van, így tényleg 0.
A McTube fizetőst is azért kérdeztem, mert nálam eleve nem volt reklám.
-
troszti
aktív tag
válasz
galaxys80 #14838 üzenetére
Hát pl 4S-en csak elfordított kijelzővel tudom használni az opciókat, meg ez a kétujjas dolog is elég bugyuta, bár ez e legtöbbe így van. És még pár apróbb furcsa dolog...
Amúgy én a "ProCamera 7"-et vettem meg (2,99$), nekem ez a best
Itt a fókusz/expó dolgot egyujjasra csinálták meg, ami nagyon tetszik és jól használható. Plusz van benne egy nagyon jó képszerkesztő rész, ahol szinte mindent kedved szerint állíthatsz. És ezeken kívül persze mindent tud, amit a többi is.
Szóval csak ajánlani tudom, ha nem sajnál ennyit egy jó appért -
oszi666
őstag
válasz
galaxys80 #14751 üzenetére
hát szerintem elég gagyin sajnos. úgy értem, én használtam a chromeot mobilnettel ilyen adatcsökkentős cuccal, mivel csak 500mb netem van. 12%ot spóroltam meg
opera minivel ezzel szemben, ha a képminőséget rosszra állítom 90-85 között van átlagban. ez iszonyat durva
a képminőség részemről mehet rosszra, mert a mobilnetet csak bkvzás közben használom, ott meg amúgysem vadászom a pixeleket. Ha lehetne inkább chromeot használnék én is, mert akkor lenne sync a notebookkal, de így túl hamar leszívja a netem _ -
Telda
addikt
válasz
galaxys80 #14713 üzenetére
Én használom, miért?
Miben másabb?
Pl. vannak előre gyártott hangeffektek, amitől szerintem jobb lesz a hangzás.
Én androidról tértem át és a Poweramp után a gyári lejátszó nagyon fapadosnak hatott.
A Capriccio közel olyan hangzást nyújt ezekkel az effektekkel, mint a Poweramp.
Tudom kell egy jó fülhallgató venni 100ezerért, de sajnos ezt nem tehetem meg.
Így maradnak a "gagyi" effektek. -
nord_
veterán
válasz
galaxys80 #14719 üzenetére
Tudom, mit érezhetsz, nekem is sokszor kellett nagy levegőt venni, mielőtt nekiültem azoknak az átkozott metaadatoknak.
De azt mondom utólag, nagyon megérte napokon keresztül szenvednem.
FLAC: ez egy jogos érv, a gyári valóban nem tudja. (Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy egy kiváló minőségű alapból konvertált FLAC és az Apple-féle 256-os .m4a közt még egy 40ezres fejhallgatóval is igencsak fülelni kellett, hogy meghalljuk a különbséget. Egy jó 320-as és egy szutyok 128-as közt nagyobb a minőségi eltérés.)
-
nord_
veterán
válasz
galaxys80 #14715 üzenetére
Mivel én is valaki vagyok (legalábbis remélem, hogy valaki és nem senki
), ezért írtam, hogy nem.
Magyarán, akkor csak azoknak jó a 3rd party alkalmazás, akik még mindig mappáznak (ugye USB-n, iTunesból a gyári lejátszóra is lehet zenét tenni)...
De miért jobb a mappázás, ami kábé ugyanazt (pontosabban fogalmazva kevesebbet...) tudja, mint a lejátszási lista?Ha rendesen megvannak az ID3-tagek, akkor még többféle lehetőség szerint lehet szűrni a zenékre (előadó, album, műfaj, szerző), mint az egyféleképpen összerakott mappákban... Ráadáasul mindegy, hogy milyen eszköz milyen lejátszójával akarod kezelni a zenéidet, mert az ID3-tageket minden lejátszó olvassa, értelmezi, nem kell külön appot vadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest