-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
legiaap #22844 üzenetére
Amazon Cloud Drive
Nekem ez a legjobb most fizettem elő rá 59,99 dolcsi és 1évre képek video 1TB és nincs kép tömörítés.
Minden pltarformra van és gyors egyszerű -
univerzita
addikt
válasz
legiaap #22840 üzenetére
Megoldható! Legalábbis nálam működik. Amikor törlöd a képet a Google Photos - ból kiírja hogy törölve lesz a összes eszközről. Ez így van. Töröld ki a képet. Ha megnézed a telefont akkor onnan is ki lesz törölve. De nem! Csak átkerül a Nemrég törölt - tek közé. It a kép alatt az lesz hogy 29 nap múlva törlődni fog. Megjelölöd és jobb sarokban a Visszaalítás - al vissza tesed telefonra. De a Google Photos - ban már nem lesz.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap #22563 üzenetére
Nekem is de nem fogom megmutatni a barátaimat a fórumnak. Lejjebb gorgettem kicsit. Amint latod a nevemet is kimaszkoltam
En inkabb arra gondoltam hogy neked a régi elrendezés van ahol még jobbra swipe-nál lehetett bejutni a beallitasokba mert en ezen akarmerre húzom az ujjam nem megy semerre csak le fel ahogy kell.
-
SoldierL
senior tag
válasz
legiaap #21131 üzenetére
Sosem szerettem az ilyen stilust. Fps az igazi de nem tudok napirendre térne afelett, hogy az IAP mindent felül ír. Értem ez alatt a játék játszhatatlanná tételét a motorháztető alatt. Csak azért, hogy játszunk az új résszel ami messze nem fut a kívánt fps-el ami megintcsak a mikrofrissítéseknek köszönhető. Már írtam pár oldallal arrébb az okokat. Nevetséges amit ezek csinálnak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #21131 üzenetére
Nem sok köze van az FPS-ekhez a VainGlorynak...
Ízlések és pofonok, de szerintem annál rosszabb játékmodell, mint amit a LOL és VainGlory használ, nincs is. Kb olyanok, mint az infinite run típusú játékok, csak épp nem 1-2perc 1 menet, hanem 15-45perc, cserébe mindig ugyanonnan kezded, ergo elég durván repetitív... -
Totheground
addikt
válasz
legiaap #21122 üzenetére
Ezt jónak mondod, mert egyébként nem szokott érdekelni és ugyanezt az érvelést szoktam hozni azoknak, akik a TouchID miatt szaroznak.
Viszont gyűlölöm a reklámokat (nem véletlenül fizetek mindenért, amiért lehet, hogy elkerüljem) és nem vagyok hajlandó a Google rendelkezésére bocsátani bárminemű adatomat, hogy az alapján reklámot kalibráljon. Nem érdekel, hogy ingyen van (azaz NINCS ingyen, csak nem kpban fizetsz). -
oszi666
őstag
válasz
legiaap #21058 üzenetére
Nekem spotify egyenlőre nagyon nem jön be. Annyira összevissza van a kezelőfelület, hogy hihetetlen, egyszerűen gagyi, órákig kell keresgélni mindent. Ha offline-ban van, egy fél óra amíg betölti az előadók listáját, az albumokét azonnal behozza. Ja és nem tudom hogyan lehetne beállítani, hogyha pl offline, akkor csak azokat a zenéket mutassa, amik le vannak mentve offline hallgatáshoz. Rettenetesen gagyi.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #21061 üzenetére
Azért azt sem árt elfelejteni, hogy az egész EU-ban magasabb az ÁFA kulcs, így értelemszerűen drágább minden. Alapból az az Apple árazási stratégiája, hogy a $ árat €-ba 1:1-ben váltja és az €-s árat €/£ árfolyamon váltja £-ra.
Az a 10£ mondjuk valóban elég húzós, mivel az adott ország lakóinak pénzügyi helyzetéhez képest áraz az Apple, így a gazdagabb országok lakói rosszabbul jártak. Összehasonlítás végett a Spotify mennyi UK-ban és USA-ban? UK-ban az is 10£, nem? Azt tudom,h diákként 5£, de emlékeim szerint azért annyi, mert féláras.
Rögtön Pharrel Williams új száma és Taylor Swift új lemeze Apple Music exkluzívként jelent meg és később is lesz még ilyenekre példa.
Családi megosztás UK-ben nem tudom, melyikkel mennyi, de Magyarországon jóval olcsóbb az Apple Musicnál.
Mondd nyugodtan, ennek így nem sok értelme van, ha annyit írsz, hogy inkább nem írod leÉn úgyse fogok előfizetni Apple Musicra, mivel túl sok szám nincs fent, ami engem érdekelne, így ezen témában teljesen semleges vagyok.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #21058 üzenetére
Már nem azért, de mi az, hogy lehúzzák az embert, amikor ugyannyiba kerül, mint a Spotify
Mindenhol ugyanannyi, mint a Spotify, pont ezzel tudnak óriásit kaszálni, mivel ugyanazt nyújtják gyakorlatilag (rétegzenék a Spotify javára szólnak, de populáris zenékből sok lesz az Apple Music exkluzív, ezen kívül az integráltság mindenképp az Apple Music mellett szól) és jóval nagyobb az Apple felhasználói bázisa, akik potenciális Apple Music előfizetők. Ráadásul a családi csomag olcsóbb is, mint a Spotify-nál... -
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #21056 üzenetére
Én még nem aktiváltam a próbaidőszakot, de úgy tűnik ezek alapján, hogy nem nagyon bővült az iTunes Store kínálatához képest az Apple Music kínálata, a populáris előadókra mennek rá, nem a rétegzenékre.
Ezzel is simán be tudnak futni amúgy szerintem, mert a nagy átlag úgyis a populáris zenéket kedveli/hallgatja, ergo őket simán meg lehet győzni az Apple Music használatáról, főleg, hogy alapból integrálva van a rendszerben és elég komoly reklámot is kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest