- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Nem javíthatták, mivel az Apple azért törölte, mert appokat listáz ki, amit elvben tilos az AppStore-os appokon belül és az új ugyanezt teszi, hiszen ez az AppShopper alapja...
Amúgy most megnéztem és nekem nagyon nem jön be az új kezelőfelülete + kinézete, úgyhogy még egy ok a maradás mellett... -
vadászcsiga
félisten
A gyári nálam is használatban marad továbbra is, azon van a fő email címem. Mailboxban csak a 2 kevésbé használt van de sokkal jobb. Azt utáltam a gmailben hogy ha több cím is fel volt véve, csak noticenterről lehetett közvetlenül megnezni a levelet, ha meg töröltem, sokszor ott maradt a badge. A plusz mappák nem zavarnak.
-
vadászcsiga
félisten
Igazából nem tudom. Annyit tudok hogy amikor általában reggel bekapcsoltam a wifit, nem számolt eszeveszett sebességgel csak ha kicsit pihentettem és utána nyitottam meg újra. De nem annyit hogy az egész éjjeli sorbanállást beleszámolta volna ami ésszerű lenne, hanem kevesebbet. Amúgy is azt vettem észre ha 2-3 percenként megnyitottam, 100-150-nel beljebb lettem, ha viszont lestem a kijelzőt nem számolt annyit. Érthetetlen, de mindegy is, legalábbis nekem.
-
Möhe
addikt
jah
, a konkrét rendelést a szig.szentmiklósi importőr hozza be kamionnal sok mással együtt,mi csak a sajátért megyünk fel + pár apróságért
közvetlenül is jött holland tőzsdéről cucc ( a cserepes növény most is így jön) de a vágott virággal így jobban jövünk ki (tudnátok mi mennyi plusz kiadás van ezzel azzal...) -
nullzero
tag
Hát lehet hogy a dizájnja állat, csak éppen rohadtul nem praktikus. Sokkal gyorsabban használható Convert Any Unit, illetve az ingyenes változata.
Ha pl azt akarod megtudni, hogy 75 mérföld az hány km, akkor gyorsabb pár betűt gépelni, mint a szépen dizájnolt tárcsázón kitekergetni.Viszont tény, hogy az ingyenesben van alul reklám. Csak speciel nem érdekel, nem takar ki semmit.
-
Kicsirics77
veterán
kell hozzá mobilnet de ha jól be van állítva akkor havi 100mb-ből elvan
egyébként ha telepíted akkor csak a frissítéseket szedi le nekem melóhely és lakás közt kb 2mb-t zabál mobilnetből,de lehet netnélkül is használni csak akkor nem látod az esetleges utinfókat menet közben. -
vadászcsiga
félisten
Annak én is bedoltem az elejen de a másodiknál rájöttem hogy ebből a kamerából nem lehet többet kihozni nem mintha a 4S fotó képessége bármiféle kívánnivalót hagyna maga utan, le is álltam. Zene app mellett nekem a Capriccio a második és utolsó, viszont ezeknek a rohadt eseményszerkesztőknek nem tudok ellenállni, rágnám meg a zacsiját
-
vadászcsiga
félisten
Van, pl a Google Earth.
-
Ragnar95
félisten
A Space is elég király, csak elég rövid... Amúgy a Rio az, ami a legkevésbé éri meg szerintem, az annyira nem nagy szám, de a sima és a seasons a pályák száma + változatossága miatt éri meg, a space, meg a sw pedig az egyedisége miatt, bár ha már megvan a sw, akkor a space-ben nem lesz semmi újdonság kb...
-
Ragnar95
félisten
Hogyhogy jediként akarsz belevágni?
Nekem megvan mindegyik, de még mindig jól el tudok velük szórakozni, ha egy kaptafára épülnek, ha nem, de ettől még elég durva,h gyakorlatilag 5 ugyanolyan játékkal, amikben csak a pályák + a madarak mások ilyen sikeresek tudnak lenni és az 5.-et is ugyanúgy vagy talán még jobban veszik, mint az 1.-t az emberek....
Amúgy ha a feelinget nézed, valóban ez az eddigi legjobb AB, tényleg tiszta Star Wars az egész a zenével, átvezetőkkel, madarakkal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest