- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
galaxys80 #32289 üzenetére
Azért mondom én is, hogy ott van alul a gyorsindítón már egy teljesen új telefonon is.
Apple Music (fejlesztő: Apple) Innen töltsd le ha letörölted.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
galaxys80 #32150 üzenetére
Nem próbáltam soha, mert én csak Balázsékat szoktam visszahallgatni főzés, takarítás és hasonlók alatt.
Most ránéztem, ugye ott van a bal felső sarokban a széthúzó nyíl a videón(vagy hogy fogalmazzak), gondolom az lenne az, viszont amint hozzáérsz megjelenik a videó címe, és pont ott meg a lejátszási lista van és nem lehet rányomni... Elcseszett app, én mondtam.
Van néha olyan is, hogy napokig használhatatlan, mert kijelző lezárás után ~ fél perccel abbahagyja a lejátszást és ki is lövi az egész app.-ot, de szerencsére ritkán csinálja. Illetve brutálisan zabálja az akkut is, de nem tudok más alternatívát rá. :/ -
-
WestBam
senior tag
válasz
galaxys80 #32009 üzenetére
Vagyunk itt páran akik "csempéről" jöttek, és mi pl. hálásak vagyunk azért, hogy ez így van
Asszem vallási háború van kialakulóban, pedig tényleg csak egyedi és speciális igényekről cseverészünk. Az átlag felhasználónak, mint én is vagyok nincs nagyobb áldás mint az iOS. -
moleculez
veterán
válasz
galaxys80 #31975 üzenetére
Mixekre mixcloudot javaslom! Nagyon erősen.
Apple Musicot most kezdtem el használni, töltöm a 3honap próbaidőm. Nem tartom meg, meg úgy látszik nem hallgatom annyit. Mixcloud megy inkább.
Az egy dolog, hogy Ő mit használ, de a társai ha nem használja,max magába beszélhet más platformon. -
Ádám16
addikt
válasz
galaxys80 #31696 üzenetére
Viszont ha már így van, az Apple, mint legtöbbet érő cég a világon, nem tud hatni a dologra? Hagyjuk.Noxy: én sok képet utólag raknék fel iPadről. Itthon nem használom a telefonomat, máshol azzal fotózok, automatikusan mennek a képek felhőbe, és a legjobban készültet instáznám iPadről. De így nem tiszta az út.
-
consono
nagyúr
válasz
galaxys80 #31618 üzenetére
Én is a szinkron miatt kezdtem el használni, no meg van egy nagyon fontos dolog, ami miatt mindig visszatérek a Chrome-hoz:egy weblapon, ha megérintem a képernyő tetejét a Chrome felscrolloz a lap tetéjére és megjeleníti a címsort. Minden más böngésző, a Safari a Firefox és az Edge is egy érintésre megjeleníti a címsort és a következőre scrolloz csak fel. Nekem ez fontos
Egy csomó tapicskolást megspórolok vele, főleg pl. itt, ahol hosszúak az oldalak.
-
alex73
tag
válasz
galaxys80 #30869 üzenetére
Nem olcsó de legalább van.
Most így rákeresve olvastam egy tesztet.
http://hama.blog.hu/2017/05/22/sandisk_ixpand_flash_drive_teszt
Olvastam egy olyanról is amelyik saját akumlátoros iXpand
https://m.prohardver.hu/hir/sandisk_ixpand_flashtarolo_normal_usb_mellett_ligh.html -
-
alex73
tag
válasz
galaxys80 #30740 üzenetére
Sajna ilyenekről nem találtam infót hogy nem használható ez meg az a funkció ami a másik platformon ( symbian, Linux,Android, stb) az üzletbe ( szolgáltató ) nem mondtak semmit.... aztán meg a fiam kezelésére megy a lóvé így nem mostanában lesz másikra mód így marad a megoldás trükk keresés, meg a fórum tagok idegesítése sajnos. Amúgy tök jó lenne ha nem lenne ennyi korlátozás hagyják már hogy döntsön a felhasználó hogy mit akar kockáztatni.
-
válasz
galaxys80 #30606 üzenetére
Veszel 2 CD lemezen (fotótár) zenéket, amikből egy mixet szeretnél csinálni,ezért felmasolod gépedbe, ahol szerkeszted (iMovie), majd mivel ezt nem itt akarod tárolni, ezert újra kiirod CD-re (fototar), de mivel ez nem egyezik meg az eredetivel, ezért új CD kell hozza. Fuck logic
-
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80 #30596 üzenetére
Nos teszteltem egy kicsit pár mb-os videókkal a feltöltést. Google Drive-ba, OneDrive-ba és az iCloud-ba is gond nélkül felment.
Ezek szerint csak keveset vártam tegnap a Google Drive esetén.
iCloud drive esetén viszont nem értem mit tökölt.Most nézem, hogy van a megosztási lehetőségek között iTunes is. Ez csak Mac-es gépekkel működik?
Vagy Win alatt is a gépre tudnám menteni? Mert az lenne a legjobb megoldás. -
Rage47
veterán
válasz
galaxys80 #30591 üzenetére
Basszus, benéztem, én Macen szoktam használni az iMovie-t
De Macen:- nem tudom
- egyesével
- lehet húzogatni a felirat sávját, minden klipre lehet külön is rakni feliratot
- nem tudom sajnos, de ezek szerint kell hely a telefonon, hogy exportálhassa aztán feltölthesse a kiválasztott felhőbe -
Ragnar95
félisten
válasz
galaxys80 #30343 üzenetére
Nem, az alkalmazásfrissítés a háttérben teljesen független ettől, az arra jó, hogy pl az Instagram vagy FB letöltse a legfrissebb bejegyzések a háttérben, így amikor megnyitod őket, már a friss newsfeed fogadjon.
Navigációhoz csak a helymeghatározást kell engedélyezni az appok számára, így az Apple Mapsnek is csak az kell. -
Ragnar95
félisten
válasz
galaxys80 #30332 üzenetére
Tömegközlekedéshez CityMapper a legjobb. Gyalogos utazáshoz Apple Watch mellé Apple Maps a legjobb, ahogy elindítod a navigálást, órán is látni fogod az instrukciókat, rezeg a kezeden, illetve nem kell a telefont a kezedben fognod séta közben, elég csak az órádra rápillantani, ha rezeg egyet.
-
-
galaxys80
veterán
-
abopeti
tag
válasz
galaxys80 #29971 üzenetére
Igen, én is csodálkoztam rajta, mert már más valaki is ajánlotta, de nekem nem jeleníti meg az összes számot és azokat is szétszedi. Bár nekem csak a Litl van, ez lehet a baj? Kétlem... tudnál nekem a beállításodról képet küldeni, lehet csak nekem van valami rosszul beállítva. Köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz
galaxys80 #29543 üzenetére
Jó ideje kivette az Apple iTunesból a Transfer Purchases opciót, ami pontosan erre volt hivatott, hogy backup nélkül lementse kizárólag a telefonon található appok telepítőjét. Ennek hiányában pedig nincs már rá opció, minden esetben AppStore-ból települnek újra az appok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest