-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz
madgie #12072 üzenetére
Plex-re kellett tudod
Amugy meg van es tenyleg egy beallitas volt a ludasA hangkimenetet rosszul ismerte fel, szoval megy. Mar csak egy erteket kene beallitanom az otthoni wifi halozatra mert ott neha beszaggat. Mennyit kell? Hogy kell megmerni milyen stream sebesseg legyen?
-
Ragnar95
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
madgie #10820 üzenetére
Célnak ez is megfelelne végülis, tényleg igényesnek tűnik screenshotok alapján.
"Körbenézelődni" igazából csak az iránytű lényeges, de az úgyis az iOS része. Éjszakai startrails fotózásnál jól jönnek a sarkok helyei.
Bár iránytűn csak 2 tengely van. Akkor viszont lehet, hogy jobb lenne a másik app. Ahogy nézem appshopperben, gyakran akciózzák 0,89-re, szóval inkább kivárom.
-
DanielK
addikt
válasz
madgie #10760 üzenetére
ezt mondom, így megértem. munkához egyértelmű, meg akinek tényleg 5millió képe készült 10 év alatt
de ezek az emberek vannak kisebbségben és ezért ment tönkre a cég. persze megértem, hogy zavar titeket, de nekem nem volt rá szükségem.egyébként nézd meg a sugarsyncet, nem ugyanaz, de ott is tudsz különböző mappákat belőni syncre.
egyébként a dropbox nem fog egy jó ideig tönkremenni. a legtöbb app ismeri és kezeli az apiját. a többiekét nagyon elszórtan.
-
DanielK
addikt
-
erdoke
titán
válasz
madgie #10740 üzenetére
Nekem már 11+ évre visszamenőleg küldte a napi mailt. Az asszonyt is felirattam rá, ő is szerette.
Azért 40 dollárért máshol nem kapsz korlátlan tárhelyet, ilyen szolgáltatást meg főleg.
Szerintem abban bíztak, hogy valamelyik nagy cég felvásárolja őket, és beépíti a szolgáltatást a kínálatába. Ehelyett mindegyik elkezdte a saját megoldását fejleszteni, és hiába fényévekkel szarabb a user experience (az Apple-é is!), az emberek nem ismerték, nem használták, és főleg nem fizettek érte.
A Dropboxot egy napon említeni az Everpix-szel kb. olyan, mint valami ipari hulladék kínai tabletet az iPad Airhez hasonlítani specifikációs lista alapján. -
Xero
nagyúr
válasz
madgie #10720 üzenetére
Egy előnye mindenképpen lesz. Mivel a Gmail-nél ragaszkodtam a POP-hoz (nem szeretem, ha ott ülnek a leveleim), így lokális folderekkel és rule rendszerrel operáltam a gépeken.
Ezt most annyiban variálom, hogy a folderek költöznek iCloud-ra, és a 24/7-es gép végzi el a ruleokat rajtuk, így mindenhol a megfelelő folderben lesznek szinte azonnal.Mire ezt a migrálást megcsinálom rendesen, simán rámegy fél napom.
-
Xero
nagyúr
válasz
madgie #10718 üzenetére
Ezzel az opcióval is számoltam.
Szépen apránként átviszem a magán levelezést icloud accountokra. A macerás része ennek inkább a sok regisztráció erre-arra az adott címekkel.Anno 6-8 éve már eljátszottam egy ilyen átállást. Nem volt vicces.
szerk: Mondjuk annyira nem sajnálom. Jön a szemét csőstül már a fő címemre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
madgie #10471 üzenetére
Én sem tudom/tudtam, hogy itt működik-e, de droid alatt, ha kijelentkezel a fiókodból, akkor töröl minden addigi adatot, beállításokkal együtt..
Mondjuk néha azért érdemes ezt meglépni, mert mondjuk a profilképeket sem cseréli ki az ismerősöknél. Bár ez már az app hülyesége.
-
Ragnar95
félisten
válasz
madgie #10279 üzenetére
Úgy érti DanielK, hogy nem egyedi csengőhangra, hanem rendes zeneszámra...Gyári ébresztő appban csak csengőhangot tudsz beállítani, ami persze lehet egyedi, saját készítésű is, de ha gyakran váltogatod, akkor ez nem olyan jó megoldás, mivel mindig új csengőhangot kell készítened...
-
Egyszerűbb behatárolni egy ránézéssel az appra, mint leszaladni a harmadikról, álldogálni kicsit kint, hogy milyen is az idő, majd visszaszaladni. Lehet mondani,hogy legalább sportolok kicsit, de hála Istennek, rendszeresen edzek és egy kis lépcsőzés meg nem számít annak (lehet, egy zsírmirigynek már ez is az, de ez már nagyon off).
Viszont hogy ne csak off legyek: ma pont kerestem valami legalább annyira igényes, de ingyenes speedtest appot,de nemigen találtam, használ valaki valami jót? Egy egész jót találtam, de az meg merőben eltérő értékeket mér, mint a speedtest.net app-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi!
A facebook "integráció" is változott, ahogy elnézem. Arra gondolok, hogy az értesítési területen volt azonnali üzenetküldési lehetőség, az viszont eltűnt, viszont az fb app-nál ott van külön a login.
Viszont, nincs erre külön topic, hogy ne itt cseverésszünk erről?
-
-
Criton
veterán
Nálam most nem az RR3 volt a ludas szerintem, hanem a windowsos PhoneClean alkalmazás, mert most megnéztem megint és rr3 fileokat is törölt ki, ettől meg a program meghülyült szerintem. iPad ki valamint bekapcs, játék elindít majd letölt valamit és most megint teljesen jó.
-
vadászcsiga
félisten
Na ez végre jo hir, kesőbbiekben jó lesz. De most valójában egy 30 részes, egyenként 1 órás sorozatról van szó amiből hatra van meg a fele, nincs kedvem osszescsomagolgatni egyenként.
KösziAmúgy ehhez az SMB-hez meg WebDAVhoz mi kell elég a win? Tökéletesen tudatlan vagyok.
-
Xero
nagyúr
Az Apple az színes műanyag!
Imádtam (kár hogy eladtam):
Ezt még ma is imádom szerencsére:De az első mobil gépem fehér volt:
És ez eléggé meghatározó volt a későbbiekben. Alapvetően is kedvelem a fehér színt, de az Apple termékei, valahogy így adják ki magukat.
Ehhez képest az iPodom az pont fekete és a 3G-m is az volt, de pusztán azért, mert nem lehetett mást kapni éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest