- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Zozzer888 #6777 üzenetére
Mind a kettő csak lassít. Sok olyan kanyar van, ahol fék nem kell, elég egy gázelvétel, a TC pedig nyilvánvaló okokból lassítja a kigyorsítást. Leginkább ezért tudok szinte mindenkit körbeautózni a kanyarokban. Játszom a gázzal csúszás határon és az az 5-10% pont elég is.
Én ezt látom:
Ez alapján valami tuti be van kapcsolva a fék rásegítés, kormány rásegítés és TC hármasból.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Zozzer888 #6765 üzenetére
Hát nem tudom. Alap géppel nem igazán tudok folyamatosan nyerni. Az elején a focus-szal még így volt, de most már kell a tuning. Nem idegesítem magam, hogy gyenge a kocsi és küszködve nyerjek. De hát az a jó, hogy mindenki másképpen csinálhatja. A lényeg, hogy maximálisan leköt, a RR2 multiját már hanyagoltam is.
-
-
vadászcsiga
félisten
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
Zozzer888 #6383 üzenetére
Egy gyors kérdés:
Magyar acc-al aktiváltam a touchot, azzal kezdtem el gyűjteni a krediteket FMA-n.
Ha így összejön a pont kártyára, és beváltom, akkor kapok egy kódot, ezt felfogom tudni úgy használni, hogy akkor csinálok egy US acc-ot, és azzal lépek be szifonon, és úgy használom el? -
Ragnar95
félisten
válasz
Zozzer888 #6364 üzenetére
Persze hogy tudtuk, mivel évek óta megjelentek a progik az AppStore-ban...
Amúgy a Voda iGO-t ad, nem Navigont...
És időnként kell neki mobilnet, hogy ellenőrizze, hogy az adott szolgáltatónál vagy-e, mert ha csak egyszer ellenőrizné, akkor haverod kártyáját beraknád első indításkor és használhatnád pl Telenorosként is az adott programot.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zozzer888 #6329 üzenetére
Igen, simán megoldható
A gift cardokat viszont csak a US accal fogod tudni beváltani, így azzal fogod tudni letölteni az appokat is, amit abból a pénzből akarsz megvenni, de az ingyenes appokat vagy amit "rendes" pénzből akarsz megvenni továbbra is töltheted a magyar ID-vel
-
bull84ghia
őstag
válasz
Zozzer888 #6306 üzenetére
FMA
Ez egy hasznos dolog(legalább is én annak tartom), időközönként felajánl appokat amiket ha letöltesz és futtatsz 30mp.ig vagy regisztrálsz akkor kreditet kapsz amit később be tudsz váltani giftcardra.
A gifcard-hoz usa ID kell és akkor tudsz vásárolni fizetés játékot vagy progit.
PL. 3000kredit=10 dolcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest