-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERipley
tag
válasz
-secret- #27781 üzenetére
Ha hívnak és csatlakozva vagyok (tehát mindig) nekem is aut. kihangósítón szól. Olyankor a zárképernyőn lehet választani, hogy hol szeretném felvenni a hívást (kihangosítón hagyom és kormányról v. telefon) Ez persze akkor működik ha kint van a műszerfalon és látom ill. hozzáférek.
-
Urban Terror
tag
válasz
-secret- #27736 üzenetére
Dehogy is. Miért kapcsolt volna ki? Pont, hogy a fényerőt kellene csökkentenie akkor, ha a szenzort letakarod, de nem kikapcsolni. Száz éve a megszokott helyre rakom a telót a kocsiban, külön tartót nem használok. De kb egy hete -mivel a káva azon részére rátakar a műszerfal - egyszerűen kikapcsol a kijelző.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
-secret- #27282 üzenetére
tulajdonképpen fura nekem, hogy egy apple gyártású telefonon egy facebook messenger telepítéséhez a ssaját bankszámla adatok megadása szükséges.
ha nincs igazam javítsatok ki. Már kezdem bánni, hogy Iphonet vettem, de legalább hibátlanul megy.
Gondolom Samsungos android telefonra telepítésnél nem kér bankszámla adatokat -
chatran
őstag
válasz
-secret- #26972 üzenetére
Ahhoz, hogy ez működjön engedélyezni kell valahol a beállításokban, így olvastam valahol.
'leroyclub' fórumtárs megoldása kiválóan működik. Köszi.
Sajna a titkosított jegyzetekben ez sem keres, gondolom biztonsági okokból.Arra esetleg van lehetőség, hogy egy megnyitott jegyzetben keressek?
-
tylerddd
veterán
válasz
-secret- #26935 üzenetére
Helyesen mérnek ezek? Anno próbáltam egyet, de ott nekem kellett megadnom, h mikortól kapom az újabb adagot/mennyit és nem is igazán volt pontos.
Aztán Telekomosként elkezdtem használni az ő appjukat, nagyon jól működő, pontos cucc volt. A 4.0 viszont tönkrevágta az egészet (aki ismeri, tudja): lassú a beléptetés, aztán tök feleslegesen üdvözöl, majd jön egy folyadékszerű töltőképernyő, ami szintén lassú. Töredék idő alatt be lehetett jutni az korábbi verziókba ... csinálhatnának hozzá egy widgetet, mert egyébként nem nagyon szoktam másért megnyitni.
-
Diokhan
addikt
válasz
-secret- #26501 üzenetére
Először én is azt hittem, hogy nincs, amikor láttam a legnagyobb közösségi oldalon a Hungarian Apple users csoportban, hogy ki tették a képet. Örültem, hogy nekem nem olyan. Erre elindítom, és akkor már úgy töltött be. rettentően boldog voltam tőle... Ha ilyen marad, akkor le fogom szedni a fenébe...
-
ERipley
tag
válasz
-secret- #26019 üzenetére
....felraktam a beta 10-et, de erre vonatkozólag nincs változás. Csak valami "rendszeres elalvás figyelő varázslat" került bele. A Rise app nagyon jó lenne, ha működne...(Csak akkor játszik le iTunes-ból választott zenét, a beállított hangerővel ha nem lépek ki az alkalmazásból csak pwr gomb benyom. De ha később használni akarom a telefont, (bármire) ki kell lépjek és.....(WTF???)
Egyébként megvan a tökéletes megoldás: a feleségem droidján beállítottam kényem-kedvem szerint és még kikapcsolnom sem kell reggel.
De ez azért elég gáz, az egyébként forradalmi és tökéletes iOS-tól. Szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest