- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
-
erdoke
titán
válasz
polonic #13295 üzenetére
Igen, az új készülék miatt ingyenesek, de csak egy Apple ID-hez. Ahhoz viszont ugyanúgy 10 eszközön, mint bármilyen más alkalmazás esetén. Nekem pl. volt 6 db iOS eszközöm az első Air előtt, de csak annak aktiválása óta az enyémek az Apple appok. Azóta viszont bármelyik eszközömre letölthetők.
Az Időkép szervere ma többször is szarakodott sajnos.
-
polonic
félisten
válasz
polonic #13294 üzenetére
Most már értem miért. . .
------Egyébként nálatok működik az időkép app normálisan? Amikor az előrejelzést akarom megnézni, akkor azt írja, ki: hálózati hiba, szereverünkről hibás adatok érkezte, próbálkozz újra. Ez van már egy jó ideje. A felhőkép, hőtérkép, stb működik rendesen.
-
erdoke
titán
válasz
polonic #13221 üzenetére
Hosszú távon, ha lesz asszony, gyerek (+anyós
), és magyar nyelvű appokat (is) akarnak telepíteni, akkor szívni fogod a fogad. Sokat nem lehet spórolni a US Store-ban, az itthon nem elérhető ingyenes dolgokat, sőt, gift carddal a fizetőseket is fel tudod tenni, szóval mehet párhuzamosan a kettő.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
polonic #13210 üzenetére
Az van amit Ragnar ajánl de az számomra használhatatlan, nem szeretem ezt a vízszintes elrendezés. Átláthatatlan. Megvettem már másik 2 külföldi ilyen appot de nem érnek semmit.
Droidra van egy Animare TV műsor újság nevű, az baromi jó lenne ha iPadre is megcsinálnák. Írtam már nekik de nem válaszoltak, remélem azért mert nem akarják lelőni a poént
-
to.ca
tag
válasz
polonic #13142 üzenetére
Ühüm, ma reggel piroslott a pötty az Appstore ikonon, mikor beléptem, már nem mutatott semmit. Ráböktem az Updatesre, ott mutatta a Google Maps frissítést, de mellette Open gomb volt, ha rányomtam, el is indította. Becsuktam, újra Updates - Google Maps - Open: erre elkérte a jelszót, és frissítette. Naccerű.
-
Blaise
veterán
válasz
polonic #13031 üzenetére
Első hsz.
"Az egyik legjobb, és leghasznosabb "alkalmazás" (de inkább partnerprogram) az FMA alias FreeMyApps. Itt szponzorált alkalmazások jelennek meg amiket ha letöltünk, és használunk 30mp-ig, akkor a program jóváír nekünk x kreditet, amiket később gift cardokra, illetve egyéb értékes utalványokra váltatunk. Ehhez viszont szintén kelleni fog egy US account. Magához az alkalmazások telepítéséhez általában nem (néha van olyan app ami csak az US storeban érhető el), de a jutalmak beváltásához kelleni fog. Hasznos progi és sokat lehet vele spórolni.
Karácsonyi akciós app: Ez egy jópofa kis kalendárium, minden évben december első hetében érhető el, és minden nap ad egy ingyenes alkalmazást, vagy itunes zenét, klippet. Érdemes beszerezni." -
erdoke
titán
válasz
polonic #12806 üzenetére
Vagy inkább péntek este 9-kor jellemző... Megint eladtak az utóbbi 4 hónap alatt ~80 millió iPhone-t és ~35 millió iPadet, most a kiszolgálö hálózat bővítése következik.
Valahol olvastam, hogy az átlagos i5S közel dupla adatot forgalmaz, mint az i5. Talán az iPad Air és Retina míni is többet eszik, mint a 4, és most ezekből van kint hirtelen közel 100 millió darab. A szolgáltatók is küzdhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest