- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Vasinger! #17372 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a Google elég megbízható egy cég szerintem, nem igazán szoktak hibákat véteni, vagy hasonlók.
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Látjuk mennyire nem szoktak hibákat elkövetni, de valahogy mégis a használhatatlanság határát súrolják a programjaik.
A gmail meg azért ilyen sikeres, mert kötelező droidhoz. -
madgie
titán
válasz
Vasinger! #17364 üzenetére
Pont ma jártam körbe a témát, de köszi
A cloudmagic lassú, késnek a levelek, a mymail jó, kezelőfelületre is, de valamiért kétszer jelzett minden levelet, a gmail az izé, gmail és a boxer (lite) az nekem annyira nem jött be kezelőfelületre, de mindegyiknél hamarabb jelzett.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #17364 üzenetére
Mondjuk az a 99.999% erős túlzás,csak az utóbbi időben terjedt el nagyon a gmail, fogalmam sincs miért, mert semmivel nem jobb, mint bármely más szolgáltató, sőt...
Én amikor kénytelen voltam regisztrálni gmailre, első dolgom volt hotmailre átirányítani az összes mailt onnan. -
paavoo
aktív tag
válasz
Vasinger! #17344 üzenetére
Nem csak a Viber, a Facebook Messenger is pl hasonló. Semmire nem jó az interaktív értesítés!
WWDC után vártam már, hogy rendesen megírják végre a quick replyt minden messenger apphoz, de úgy látom hiába.
A widgetek nagyrésze dettó, mindegyik az appba irányít, szinte semmi gyors kezelés nem engedélyezett. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #16971 üzenetére
Az a lényeg hogy más ok miatt kérd vissza a pénzt mint az előzőnél. Én kétszer hivatkoztam arra 1 éven belül hogy véletlenül nyomtam meg a buy gombot, először visszautasitottak hogy jobban figyeljek. Válaszoltam hogy nem érdekel a nyomoruk adjak vissza a pénzem. Sikerült de semmi garancia nincs hogy te is visszakapod. Egyéni elbírálás van.
-
Kommy
veterán
-
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #16301 üzenetére
Most éppen ingyenes a MyScript Smart Note, nézz rá.
Egyébként túl sok van ahhoz, hogy akár csak késztetést éreztem volna, hogy kipróbálnám őket. A Notes Plus, a UPAD és a Noteshelf is fent van az enyémen, de egyiket se igazán használom. Másik tucatot már rég letöröltem... -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #16078 üzenetére
Mondjuk egy 930 egy kompaktot nálam simán kiváltana, de a kompaktokat nem is tartom semmivel sem többre egy mobilnál
Ha jó képeket akarok csinálni rossz fényviszonyok között is vagy távolról, akkor úgyis viszek DSLR-t
Ez valóban nem rossz kép, de nem is fényben van a baj az iPhone kamerájával, hanem sötétben. -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #16076 üzenetére
Sajna nem igazán, akkor már záridő emeléssel jobban jársz, de az sem fog sokat segíteni. Nagyobb szenzor + nagyobb optika + xenon vaku kéne, hogy érezhetően javuljon a képek minősége.
Jelenleg mobilos képalkotás terén sajnos egyedülállót alkot a Nokia, a kamera az egyetlen vonzó pontja bizonyos Lumia modelleknek, de az nagyon -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #16070 üzenetére
Telón ISO állításnak mondjuk nem sok értelmét látom, mivel a miniatűr szenzor + optika miatt 400 fölött úgyis tiszta zaj az egész kép, 400-al meg még mindig nem sokra mész.
Arra jó a teló, hogyha nincs nálad más, fotózgass, de főleg rossz fényviszonyok között már úgyis legalább m4/3 szenzor kell a normális fotókhoz. -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #15956 üzenetére
Nem, az eszközödhöz csatolja a krediteket. Azt, h mi alapján dob fel appokat ne kérdezd, mert erre még senkinek sem sikerült rájönnie innen tudtommal, de valószínűleg random csinálja.
VPN arra jó, hogyha azt hiszi, h máshol vagy hirtelen, akkor általában felsob olyan appokat, amiket amúgy nem, de vigyázz, mert már figyelik a VPN-t és ha lebuksz, nem kaphatsz krediteket. -
erdoke
titán
válasz
Vasinger! #12401 üzenetére
Még egy szavazat az AppShopperre, bár a régi verzió belőle az igazi. Persze a kereső funkció működik, illetve szűrni is szépen lehet, úgyhogy a konkrét elképzeléseket gyorsan fel tudod venni a Wish Listre.
Minden ország AppStore-ja külön működik a listák és jogosultságok szempontjából.
A képen látható üzenetet több dolog is okozhatja. Ha nem javul meg pár órán belül, tényleg levehette a boltból akár a fejlesztő, akár az Apple. Ilyenkor a fejlesztő honlapján általában van információ.
-
Kommy
veterán
válasz
Vasinger! #11805 üzenetére
PL.: appshopper.com, van belőle app is. Itt tudsz beállítani olyat is, hogyha változik valaminek az ára akkor értesítést küld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest