-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
madgie #28855 üzenetére
Nekem van már igy enyémet megadva összekavarodna, mint írtam a gyereknek kell akinek nincs telefonja és ipadje sem sim-es csak el akarjuk érni andriodról is.
Marad a skype. Bár azon nem találom hol lehet beállitani hogy csak partnerek hivhassák irjanak neki. Legalábbis androidon látok ilyeneket de iosen nem. Ráadásul folyton offlinent ír ios-en igy csak hang és video megy chat nem.
Használja valaki a skypot? Miért offline és miért nem megy a chat rész? Vagyilyen gagyi? -
nord_
veterán
válasz
madgie #28252 üzenetére
Mondjuk neked az a szerencséd, hogy nálatok közel sincs annyira szükség a Waze-re, mint Pesten.
(Nekem az új, telekomos díjcsomagok nagyon bejöttek: 7ezerért az én szokásaimhoz kvázi korlátlannak minősül a 4 giga net és a korlátlan telekomos, illetve 180 perces más hálózatos díjcsomag.) -
makszi
aktív tag
válasz
madgie #28185 üzenetére
Tudom és próbáltam is. Az egész péntek estém arra ment rá A teló egy Samu S5 volt és vagy 50 szer megpróbáltam. A jelenség az volt, hogy az iphone generált egy 6 jegyű kódot amit beütöttem a Samsungba ami elkezdett csatlakozni, de sohasem sikerült neki. Volt telefonok újraindítása is, nem tudtam rájönni mit csinálok rosszul, Wifi be volt kapcsolva mindkét telefonon. Iphone on a bluetooth ki volt kapcsolva.
Ami furcsa volt, hogy a youtube videókon a 12 jegyű kódot generált az Iphone, nekem mindig csak 6 számjegyűtA gmailt köszi, akkor azt fogom inkább használni
-
Auratech
őstag
válasz
madgie #23133 üzenetére
Nagyon köszönöm! Elkerülte a figyelmemet. (Ez a Workflow hibája is..
)
Igen. Ask-ra állítottam a mentés és a küldés alkalmazásba esetén is.
A Pixlr javult a frissítéssel de nem kedvelem, hogy a csúszkák elengedésekor látható csak a kívánt változtatás. Az odáig vezető átmenet meg nem. Amúgy azért jó progi és elegáns a felülete.
.....
Kép készítésére (statikus téma esetén) a Cortex kamera a csúcs, ha valamit a lehető legprofibban, képzaj nélkül kell lefotózni a tablettel. Próbáltam a Hidra-t is de az kicsit zajosabb. Nagyon jó fény esetén jó szenzormozgásból kiszámolt 32Mp képet csinál, de a Cortex camera is 12 Mp-t a 8-as érzékelőből. A Cortex camera gyenge fényben olyan zajtalan képet csinál, mint egy Nokia 808 éjszakás módban..
6S+ és Cortex kamera és Instaflash Pro szerintem táj, portré.. fotózásában elég magas szintű eredményre lehet képes átlag fotós szemmel is. Majd a tesóméval kipróbálom..
Gyors dolgok fényképezésére briliáns a FastCamera. Semmilyen kiskompakt, bridge, dslr nem képes arra, hogy például balettfotózáskor az ugrás kezdetétől a földet érésig 20-30 8Mp képet csináljon és két másodperc múlva megint...és a kívánt pozíció biztosan megvan..
A Procam XL van még a tableten de ott a fotós képességeket nem használom, "csak" a príma 4K felvétel lehetőségét Air2 esetében. (az érzékelő nem valódi 4K, enyhén fel van skálázva a 2448x3264-ról de sokkal jobb az eredmény, mintha fHD lenne 4k-ra skálázva akármilyen profi algoritmussal.)
Filmezéshez a legkiválóbban a MoviePro használható (Air2 esetén) vagy a FILMiC Pro.
Legnagyobb rálátásom hanggal kapcsolatos progikra van, esetleg... -
erdoke
titán
válasz
madgie #18447 üzenetére
Ja, hogy a gomb elhúzásának automatizálása lenne fontos? Kibírom, bár pár lámára ráférne, akik mindig úgy felejtik. Szerintem a legtöbb androidos éppen a dedikált kapcsoló hiánya miatt, mert appot persze ők sem használnak rá...
(#18446) galaxys80
Böngésző alternatív azonosítóval? -
vadászcsiga
félisten
válasz
madgie #18437 üzenetére
Hát nem tudom nekem sikerült anno kézzel frissítenem, fogalmam sincs hogy volt e ilyen kapcsoló vagy hogy be volt ez kapcsolva, de ez csak az egyik példa. Ott vannak még a mail mellékletek, üzenetküldő appok mellékletei, stb. Így tiszta, azóta érzem hogy a telefon van értem és nem fordítva, amióta ... telefonom van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
madgie #18414 üzenetére
Tudod nagyon jól ahány telefon, annyi optimalizáció. Minden gyártó belenyúl az aktuális verzióba. Trigger pl tökéletesen működik, igaz nem ilyen profillal ahogy Radiator kérdezte de kb fel óra és rá lehetne találni olyan appra ami tudja ezt.
Vasinger
Nem hiszem hogy cydiaban van ilyen. Elég szegényes a kínálat, vagy nem kompatibilis 8-al. -
SonyNex7
senior tag
válasz
madgie #18338 üzenetére
Akkor amíg nem oldódik meg addig marad telefonon alkalmi játéknak,mert tuti hogy nem kezdem elölről,pedig nem lenne rossz az air2-esen nagyba játszani .
PDF expertet használja vki?Nincs benn két oldalas nézet mód vagy csak én nem találom ?
Mit gondoltok ha most nem veszem meg a sygicot akcióban mikor lesz az megint,mert igazából csak tavasszal lenne rá szükség -
galaxys80
veterán
válasz
madgie #18154 üzenetére
Hát igen. Márciusba tervbe volt egy 5S, de így valószínűleg váltás lesz.
(#18156) madgie
Tisztában vagyok én ezzel. 5 évig droidoztam. Alapvetően jobban tetszik az IOS. De, hogy még egy nyomorult videót sem bírok visszanézni semmin az nálam elfogadhatatlan. Ezt még egy 10 ezres droid is tudja.
Csak a váltás sem lesz egyszerű, mert az I5 ára már egy S4 alá is beesett. -
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #18095 üzenetére
Én a Pedometer++-t használom, azzal nincs semmi gond.
-
-
válasz
madgie #17348 üzenetére
Cytus
Rayman Jungle Run
9mm
Sky Gamblers: Cold War
Sky Gamblers: Storm Raiders
The Wolf Amongst Us
Badland
Wild Blood
Shadow Blade
Godfire
Blueprint 3D HD
Might & Magic Clash of Heroes
Battle Supremacy
Cover Orange HDEzek akciósak ma. Bocs, hogy csak címeket írtam, de telóról nem tudok linkelni.
-
legiaap
félisten
válasz
madgie #16822 üzenetére
Apple TV-t HDMI-vel TV-hez van csatlakoztatva. Az Apple TV-be net kábel megy aminek a másik vége a routerbe végződik, plussz még egy táp kábel. IPad-on vagy iPhone-on elindítom a Spotify-t és a hangerőnél ott a jel, hogy ki lehet airplay-el tolni TV-re. Arra rányomok és megy a zene a TV-n.
Csak a 8-as szoft előtt úgy is tudtam számot váltani, hogy fogtam az Apple TV távirányítóját és azzal váltottam. Most nem engedi vagyis leáll a lejátszás és megáll a zene is.
Sőt ha mondjuk online oldalon nézek filmet és kitolom TV-re és kialszik az iPad kijelzője akkor megszakad a kapcsolat. Nagyon elk..ták az airplay-t a 8-al. -
vadászcsiga
félisten
válasz
madgie #16067 üzenetére
Nekem múlt heten jól jött a bt. Anyámnak vettem egy utolsó mohikán gombos telefont, es kérte hogy tegyem ki az unokája fényképét hatterkepnek. Bt-n kívül nem sok lehetőségem lett volna 5 km-re a notimtól úgyhogy en úgy gondolom legyen, aztán max évekig nem használom. Nem lesz tőle nehezebb a telefon
-
-
erdoke
titán
válasz
madgie #12859 üzenetére
Én az útépítőkkel próbáltam, szimplán mert ott tudtam kitalálni a jelszómat...
Egyébként hetente egyszer szoktam leülni és szétnézni ezeken az oldalakon, annyit még el tudok tölteni a Win7 Ultrabook előtt. Pedig meg lehetne oldani valami iPad távvezérlős csúccsal, de az egész nem ér annyit. -
bigdady
nagyúr
válasz
madgie #12256 üzenetére
Csak annyit akarok hogy kodolas nelkul jatsza mint nplayer. Ez nem nagy keres.
Vcsiga: remelem bd50 3d mert szeretnem abban nezni a trilogiát
Danielk: a win jelszo nem lesz jo kesobb ha wol-t akarsz szerintem. Nekem sikerult athidalnom szerencsere es jelszo nelkul indul a gep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Windows 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest