-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem arra vonatkozik, amikor appon belül nyílik meg egy weblap ilyenkor gyakorlatilag a safari jeleníti meg appon belül és akkor az app értelemszerűen tudja mi volt az a weboldal.
-
-
Rage47
veterán
Visszakerül minden, de valamelyik appot újra kell telepíteni, pl. Revolut, amire most hirtelen emlékszem. Az appokban a beállításaid a fejlesztőtől függnek, de szerintem mindenhol már az accountodhoz kötődnek a beállítások, pl. a Revolutban is csak a telefszámom és PIN kellett.
Apple Pay kártyáknál a CVV kódot kell megadnod restore után. -
törölt tag
Viz-vitamin bevitel ami a Health appba szinkronizal
Direction, amire ha rakattintok feljonnek az elore elmentett cimek es egybol oda navigal Google Maps-ban
Toggles, amiben tudom ki-be kapcsolni a Bluetooth-ot, Wifi-t, Airplane-t, modilnetet, zseblampat
Battery, amiben tobb lehetoseg is van. Csinaltam egy normal, low power es ultra power modot. Illetve itt tudom meg megnezni a battery health-et vagy a battery hasznalat-ot. Tehat egybol bevisz a settings azon reszebe ahol ezek vannak.
System Volume, ahol tobb level-ben tudom allitani a hangerot
Shazam it, itt ugye megmutatja milyen zene szol es a dalszoveget is megkeresi nekem. Egybol felvisz a netre es ott mutatja meg. Ez ugye azert jo, mert nem kell ehhez a Shazam app, hogy mukodjon.
Gif kereso
QR code generator, barmit QR kodda tud alakitani
Google translate ez is megy app nelkul
Resize image, lemeretezi a kepet ahogy szeretnem
Convert photos to GIF, kepbol tudok GIF-et
Es meg van jopar.
Eleg hasznosak. Megkonnyitik, gyorsitjak a minden napjaim. -
moleculez
veterán
Igen, valahogy az app logikája nen áll kézre
Nem szeretem, magát a Music appot, saját cuccokkal sem.( Igen, ki vannak töltve az id3 tagek). Pedig nagyon kompatibilis vagyok az Apple cuccokkal, ez valahogy nem gyere be.
Btw egyik streamimget sem használom, egyszerűen nem hallgatok annyi zenét, hogy megérné. Inkább YT premium, abban kvázi az is benne van, mégis tutoriálokkal, videozással több időt töltök.
Az Apple szolgáltatások közül még az Arcade tetszik, azt meg is tartottam, csak egyelőre kevés a tényleg jó cím. Mondjuk az Oceahorn2 az egész jó. -
Clemi
veterán
Az iPad Pro gépeken, amin USB-C csati van, pöpecül megy, de a régebbi USB2 szabványt támogató vasakon csak úgy, ha a külön táppal megtámogatott átalakítót vesszük meg hozzá, vagy marad az USB2-es pendrive, de pl a kártyaolvasók és a külső házba tett SSD-k nem mennek sehogy, csak a tápos adapterrel, de a külső HDD-k még úgy sem.
Úgyhogy igen, parasztvakítás. Mert pont olyan helyzetben, mikor a szabadban vagyok kellene például a fényképezőgépről az iPad-re átvenni néhány képet, na az nem megoldható, hacsak meg nem veszem a drágább adaptert és hozzá még egy mobil akkut amivel tápot adok az adapterre. Vagy eladom a fél éves iPad-et, hogy új iPad Pro-t vegyek.
Persze a telefonok mindegyikén ugyanaz a helyzet, mint a régebbi iPad-en, mert azokon is csak USB2-es Lighting csati van. -
Clemi
veterán
SMB-ről igen, az ATV-n én is szoktam használni, de az hálózati elérés és az más mint egy külső eszköz.
Kukarobira van ilyen lejátszó, a Samsung táblagépen az OTG adapterbe dugott USB3-as pendrive-ról simán tolta a filmeket, az iPad (ver.6) pedig a lighting csatlakozón betáplálás nélkül az USB3-as pendriveokat megnyitni se hajlandó. Egy vicc ez az egész az Apple részéről. -
[link]
itt egy link az automatizálásról, mindjárt ki is próbálomNo, megy, de csak olyan helyzetekben tud lefutni kérdés nélkül, ha te idézed elő, pl app megnyitás, kábel csatlakoztatás, helynél és időnél mindenképpen rákérdez.
Talán NFC matricákkal menne, de az ipad-ben nincs NFC így nem tudom kipróbálni. -
MasterMark
titán
-
Giovan!
addikt
Nekem a gmail alkalmazás telón egy 837-es vörös pöttynek tart fent helyet (és ez a szám folyamatosan növekszik) az app jobb felső sarkában, úgy, hogy gépen már többször is bejelöltem olvasottnak mindent, és a telón is többször újraraktam az appot, sőt, még ki és be is jelentkeztem a fiókkal. Hiába. Épp az utóbbi napokban kezdtem el gondolkodni a váltáson a gyári Mail appra, de akkor ezek szerint azzal is vannak bajok
-
-
-
-
F.E.K..
senior tag
Ha ez megnyugtat akkor nálam az egyéb imap postafiókok esetén sem veszi észre az ipadon futó mail app hogy máshol elolvastam az üzeneteket.
Minden másnak átjön ez az infó (webes kliens, androidos telefon, még a win 10 beépített levelezőjében is működik), csak az ipadon futó mail nem vesz róla tudomást, egyik fióknál sem...
-
cibere11
tag
Pontosan.
Nem értem miért kell ráerőltetni az iOS 7 egy i4-re.
Az i4 iOS 5.1 volt az igazi azt hiszem.De egy idő után úgyis frissíteni kell mert minden app 7 rendszert fog kérni.És amíg nem lehet visszatérni SSH nélkül a régebbi rendszerekhez addig csak bosszankodik az ember.
Pedig az i4 még most sem egy rossz telefon.Sőt.Pár androidos készülék újkorában is szaggat fagy és hasonló butaságokat csinál. -
erdoke
titán
Nem tudom, mit vártok egy 3,5 éves, 800 MHz Cortex-A8 procis, a kijelző felbontásához képest durván alulméretezett GPU-s, 512 MB RAM-os telefontól... Más rendszereken ennél combosabb hardverre sincs legfrissebb OS, és a régivel is ipari hulladék mind.
Nem véletlenül a 4S volt az első iPhone, amit meg is tartottam... -
V.Stryker
nagyúr
Ott valami tuti nem stimmel, mert nekem 4S-em van, tegnap reggel vettem le a töltőről és most 59%-on van. Igaz, ma csak kétszer telefonáltam rajta kb 5-8 percet és ma nem is nyomkodtam. De egyébként se újraindulás, se laggolás se semmit nem tapasztalok. Tökéletesen működik iOS 7.0.3-al. Igaz, a 0.3-al működik végre normálisan a mozgás csökkentés, de előtte se volt semmi gondom, pedig navigálni, podcast hallgatni, emailezni, gtalkozni és még jó pár dologra használom, hozzám van nőve. Szóval nálam +1 az iOS 7-nek.
-
-
erdoke
titán
Valami nem kóser nálatok. Se a feleségem 4S-e, se az én iPad 4-em nem lett instabil a 7-es iOS-től. A bizonyos animációk elején fellépő apró akadás már más kérdés, bár az inkább csak a gyengébb 4S-t érinti, és mintha javult volna a 7.0.2 felpattintása után.
A Facebook alkalmazás viszont elég gáz lett, bár azzal bőven akadtak gondok 6.1 alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest