-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
-
viperabácsi
addikt
-
tybsen
addikt
-
domerator
veterán
válasz
-secret- #29799 üzenetére
De van... a Documents (Readdle) képes rá a böngészőjével. Van egy leírás valahol, a klip linkjét kell kimásolni és bemásolni egy weboldalra. Mêg a minőséget is kiválaszthatod.
Na megneztem... a bongeszojeben a savefrom.net oldalon lehet bemasolni a linket es siman letolti a videot.
-
Burki
aktív tag
-
Diokhan
addikt
válasz
-secret- #28411 üzenetére
Az egész app úgy el van tolva, ahogy van. Eleve azt nem értem, hogy miért kellett belőle snapchatet csinálni, miért erőltetik ezt a my day dolgot, és már a Viber is elért arra a szintre, hogy beszélgetésenként lehet állítani az értesítés hangját. Ezzel szemben a Messenger még mindig le van maradva fényévekkel. Na jó, a viber sem hibátlan, mert a valós idejű tartalom és állapotfrissítése még mindig szánalmas, pláne mac-iPhone között, de azért sokkal jobb, mint a messenger. Olvasom a véleményeket az app store-ban, a legutóbbi frisstést sokan le sem tudták tölteni.
Én is még 25.-én frissítettem le, de még tegnap is az eredeti messenger hang volt, ma meg ez a másik hang van már. Nem mondom, hogy rosszabb, mert nekem mindegy, csak érdekes, hogy mennyire bele tudnak nyúlni a telefonba észrevétlenül...
-
Diokhan
addikt
válasz
-secret- #28409 üzenetére
Igen én is azt hittem, hogy valami bug van, vagy rosszul hallottam.
Egyébként tök jó, hogy mindenféle frissítés nélkül és előzetes "bejelentés" nélkül csak így változtatgatják a dolgokat kinézet, értesítés és úgy egyáltalán működés szempontjából. Gyakorlatilag úgy változtatnak dolgokat, hogy nem is vesszük észre csak már a végeredményt, amit én elég aggasztónak tartok... De lehet, hogy csak én vagyok paranoiás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest