Hirdetés
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
iPhone keret? Tényleg így kell kezdődnie egy cikknek?
Kíváncsi vagyok mit mutatnak
s24U
-
roli543
őstag
Sajnálom ezt a gyártót, amit az tett egyedivè, hogy csak csúcsmodellt gyàrtottak, összeszedett paletta, gyors rendszer, sok frissítés, egy közösség mögötte… màra meg…
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... csak csúcsmodellt gyàrtottak, összeszedett paletta, gyors rendszer, sok frissítés, egy közösség mögötte ... "
A Xiaomi (illetve Miui) is így, vagy hasonlóan indult. Nekem akkor volt Mi 2s-em, amikor össz-vissz ~3 készülékük volt, ill. itthon sokan azt sem tudták a márkáról, hogy eszik-e vagy isszák.
Ugyancsak ebben az időszakban volt, hogy a Miui-t más telefonokra is le lehetett tölteni. Voltak "hivatalos", "gyári" verziók. Mára a Xiaomi is elku*vult. Jó sok rajongót veszítettek, de jöttek újak, és anyagilag most már jobban állnak, de a presztízsük már nem a régi (szerintem).iPhone keret ide, iPhone keret oda, azért csak nem sikerül a design-t maradéktalanul lemásolni. Engem kutyamód zavar, hogy felül ott a notch (izzadnak az utolsó négyzetmilliméter kijelzőért), alul pedig a vastag káva. Tudom, technológiai okai is (?) vannak ennek, de azért na. Más meg tudja csinálni ...
#5 janeszgol
"Sokat fogyaszt?"
... is. Meg gondolom oda szeretett volna kilyukadni, hogy ma már nem menő, ill. az "alsó polcos" telefonok sajátja.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Én inkabb azt a hulladék snapi 695-öt sajnálom ebbe a teloba. Miért erőltetik a gyartok ezt a f.stalicskat...
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Használt/1 hónap gar./p3641
- iPhone SE 2020 64GB Yettel/Mint Az Új/1 hónap mar./Akku 100%/p3640
- iPhone 13 256GB Független Használt/1 hónap mar./Akku 100%/p3638/
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 12/256Gb , fekete , gyári foliás állapotban 3 év Alza garanciával eladó !
- Oneplus 12 16 /1TB Oneplus store vásárlás!
- iPhone 14 128GB Független Lila Újszerű/1 hónap gar./Akku 97%/p3642
- 65% áron! Honor 200 Pro - Moonlight White Fehér - legújabb Snapdraon, 12GB / 512GB DualSim
- Huawei Mate 20 pro
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen