- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz
beneszilo #30613 üzenetére
Én is sokáig e 2 modell között tanakodtam...
a pro mellett szól :
face id
4 hangszóró (airbe 2 van)
6gb ram
120hz kijelző (és valamivel keskenyebb káva)Ultrawide kamera + lidar (a lidarra van app, bármit körbe tudsz scannelni és készít egy forgatható 3d modellt (én próbakép a szobám scanneltem, ha nem is a legjobb minőségbe, de megcsinálta, és biztos sokat fog fejlődni most hogy a 12es pro modellbe is belekerült)
128gb tárhely az alap modellben
Végül a 120hz kijelző miatt döntöttem a pro mellett, észrevehető a különbség, ha tab után a telót nyomom az olyan mintha szaggatna.. +a 6giga ram is jelenthet később olyan pluszt amit esetleg egy jövőbeli IOS megkövetel (az ipad mini4 2 évvel tovább kapott támogatást, mint az azonos soccal rendelkező iphone6 a plusz memória miatt).
Az a14 viszont tényleg brutál, de hiába takarékosabb, üzemidőben ugyanazt fogja hozni mint az a12z (+ erőigényesebb feladatokban, mint pl videóvágás / exportálás az a12z gyorsabb)
az air mellett szól az újabb, egymagos teljesítményben 40% al gyorsabb proci, a ddr5 memória, az alapmodell barátibb ára (bár a 64 giga nekem nem lenne elég), illetve a szép színek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest