-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
válasz
benczeb #42752 üzenetére
Air 5-el Logi Combo Touch-al teljesen meg vagyok elegedve, mint laptopot-pc-t kivalto eszkoz. Bar…
Nem hasznalom sem tablazatkezelesre, sem egyeb irodai dologra. A professzionalis dolgok kozul neha foto es videoszertkesztest csinalok, de ezt messze nem olyan surun, hogy akarmennyire is szukseget erezzem a pc-laptop megletenek. Ennek ellenere…
Az egyetlen dolog, amiert meg megvan a Mac Mini 2014 (es lesz is majd utodja), az a streamcsatornak es a viragbolt. Tv-m van, de antenna nincs beledugva a seggebe. Ez csak filmezesre es konzolos jatekra van. Munkambol es a maganeletbol is kifolyolag nem is akarok es nem is tudnek mindig a tv elott lenni, amikor forma 1 van, vagy a Super Bowl. Ilyenkor inkabb megoldom a viragboltbol es akkor nezem meg, amikor tudom. Vagy, ha hallok valamirol, amire nem vagyok elofizetve, de az az EGY dolog erdekel onnan (pl az Alapitvany az A+-rol). Ha ezek az igenyek nem lennenek, akkor asse’ kellene es meglennek egy tablettel.
-
nozs23
addikt
válasz
benczeb #42752 üzenetére
Mindennapi használatra működhet. Kérdés, hogy mennyi excell táblával kell varázsolgatnod napi szinten, mert ott elég kemény a learning curve és nem 100%-os a tablet verzió. A többi Office app nem problémás. Laptopot nem használok már, de van egy iMac, amire át kell nyergelnem ha komolyabb multitasking feladatot kell végeznem.
Ezt leszámítva nagyrészt az iPadet használom, de azt hozzá kell tenni, hogy M2-es + Magic Keyboard. Mindkettőt brutális discount-al sikerült beszereznem, sok véletlennek köszönhetően (gyakorlatilag a jelenlegi magyar ár feléért) és így imádom. A piaci árát nem fizetném ki ennek a kombónak, mert előbb-vagy utóbb bele fogsz futni a limitációkba, akkor már inkább egy MBA, mint egyedüli gép. Az iPad is tökéletesen alkalmas lightos/(fél)profi fotó/videó szerkesztésre is a megfelelő appokkal (ide már egy pencil sem árt).
Ha megszokod a Magic Keyboard és touch kombinációt, akkor nagyon gyorsan lehet navigálni, split screenelni és a többi. Totál limitálva érzem magam utána, amikor a kezembe kerül egy laptop. Sajnálatos, hogy az Apple nem enged MAC-OS hozzáférést semmilyen formában (dual OS), nekem úgy lenne a tökéletes gép, ha alkalomadtán hozzáférhetnék egy desktop OS-hez, de ez van, ezzel kell kompromisszumot kötni. -
Mátésum
aktív tag
válasz
benczeb #42752 üzenetére
Én korábban már írtam, hogy teljesen váltottam. Asztali gép és laptop is ment. A kérdés, mire használod most a gépet. Szerintem, ha általános felhasználásra kell, tehát nem vágsz napi szinten videót, vagy szerkesztesz képeket, nem vagy programozó, akkor nagy eséllyel működhet. Én az Ipad air 5el tökéletesen elvagyok. Irodában, otthon rákötöm monitorra, vettem egy jó billentyűzetet és kész. Egeret is, de azt sokszor nem használom, inkább a kijelzőt. Tömegközlekedésen mondjuk nem hiszem, hogy olyan könnyű kezelni, mint egy laptopot, bár én ha megyek, akkor vonattal, ott azért megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest