- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Digital #1143 üzenetére
Szia!Gratula!Nálam ezek vannak!Whatsapp ot nem tudom én nem hasznalom,abban majd valaki segit...
-
válasz
Digital #1057 üzenetére
Ja értem akkor nem szóltam. Zenehallgatásra én is használtam jópofa ahogy latod az albumot és nagy rendszeren meg szol a zene. Bar nekem C-300 as van azon meg van kijelző szóval nem kell hozza TV.
Egyébként egy almás tablet teljesen más szint sokan nem értik meg miért ilyen drága de aku időben gördülékenységben szoftverben és minőségben szerintem ver mindent. Bar en meg apple TV vel is használom de egy szavam nincs rá. Androidhoz képest megváltás.
Bar ipad 3 nem tudom mennyire erős hozza meg nem volt szerencsém. -
-
boost
veterán
-
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Digital #1051 üzenetére
Nehéz, mert ha otthon használod, akkor jobb a nagyobb kijelző, nem beszélve, hogy az már retinás. A mini viszont olcsóbb és wifis és garis. Otthonra viszont nem kell a nagy tár és a cellular, ez a mini mellett szól.
Részemről mégis az iPad3-at választanám, jó vételnek tűnik (bár a mini is) de érdemesebb lenne körülnézni, biztos van olyan ami jobban az igényedre van szabva. De biztos lesz aki a Mini mellet érvel, és neki is igaza lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest