- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Néztem ezeket is igen. Gyakran használom az ágyban vagy fotelben, és akkor az előlapi covernek nem sok értelme van, azért venném ki a tokból. De így kicsit macerásabb a dolog. A mostani tabomon (Air2) olyan tokot használok, aminek külön hátlapi és külön előlapi hajtógatós tokja van. Igazából az lenne a tuti, de olyat nem találtam. Tehát nem lehet ezeket szét szedni.
A gyári Folio vagy az azokhoz hasonló megoldás viszont jó, mert csak simán kikapom belőle, de ugye az meg oldalról nem védi/támasztja.
-
Gene
csendes tag
Meglátom majd hogy lesz, lehet mindegyik sajátjáról fog menni. Annyi biztos, iPad töltő nem lesz az elsődleges , mivel a leggyorsabb mobil töltő technológia van itthon , és olyan telefon ami tudja is kezelni ezt. Olvass utána kicsit a Huawei mate 10 pro töltési képességeinek . 30 perc 70% 0rol. Persze ehhez kell a telefon is ami tudja ezt kezelni.
-
Gene
csendes tag
A Huawei töltő 22.5w 5a tud gyors töltésben, de ezt csak ezzel a telefonnal. De amúgy 5V 2A tud . Az akkor van olyan sebességű mint az iPad gyári toltoje nem?
Én nem gyors tölteni akarom az ipadet, hanem a fent említett toltovel ,ugyan olyan sebességgel tölteni , mint a gyári iPad töltő , károsodások nélkül .
-
-
krx21
nagyúr
Érdekes... Akkor nem tudom mi értelme, ha ugyanaz mindegyik hangszóró fizikailag...
A lényeg, hogy jó hangja van nagyon. A 10,5 is jó volt, de az mintha kicsit "dobozos"-abb hangu lett volna...
Képminőség tekintetében is érezhető kisebb finom hangolás, pontosabbak a színek.
Nekem ez az 1. olyan ipad, ami igazán tetszik... Főleg a káva miatt.
Bár van pár szoftveres dolog ami kicsit idegesítő. Pl: A fő gomb értékü, legyintés pozícióját miért kell mindig jelölni a képernyőn egy csíkkal?Mintha nem lenne egyértelmű, hol a képernyő alja...
-
B.Ricsike
őstag
Inkább olyanokra gondolok, amik miatt az iPad egy iPad, nem pedig egy iPhone!
Tudom mikre van szükségem, vagyis, amik az iPhone-omon vannak, azok települnek is egyből, inkább azt szerettem volna csak, hogy van-e valami, ami a napi használatot, vagy megszokást megkönnyíti tableten.
De csak ajánlás szinten kértem, megvannak a bevált telefonos appjaim, csak gondolom, ha már iPad, akkor talán többet is tud, azt meg alkalmazásokkal lehet belőle kihozni. -
Madwe
nagyúr
Elég sok (eddig azt hittem minden, de ha nem esett le, ezek szerint mégsem minden ios eszközt érintő) bug mind ipaden mind iphone-on, h nézel egy videót, és bizonyos időnként (pár perc) olyan, mintha hozzáérnél az éppen lejátszás alatt levő videóhoz, mert kicsit sötétebb lesz a kép s felugrik a skip play pause gomb középen, mind fullscreen mind ablakos módban...
-
Süvi
őstag
Sajnálom, nem túl jó jel.
Nekem sincs tapasztalom, kiindulónak ez a cikk. -
-
sebgutkopf
őstag
Tök jó gépek lettek az usb c pedig szinte hihetetlen öröm, hogy van, bár elég vicces, hogy egy sok éve létező portot kénytelenek vagyunk ennyire ünnepelni, ami máshol már természetes.
A többi fejlesztés tök jó.
Az viszont kezd összezavarni, hogy a kisebb pro kijelzője folyamatosan növekszik. Lassan utoléri a 12,9-est, akkor pedig mi lesz? A nagyobbat növelik tovább, hogy maradjon a kisebbnek hely, vagy egyszerűen megszüntetik a kisebb modellt?
Egy 10"-es simán elég lenne, a káva mentesítést pedig fel lehetett volna használni a kijelző helyett a teljes készülék fizikai méretének csökkentésére. -
kkdesign
senior tag
szemeztem ilyennel is, de nekem amiatt vannak fenntartásaim, hogy mivel "nagyon kínai"
ezért az hogy ott a közepén a forgató bigyó full műanyag lehet, ezért 1-2 hónap és úgy törik el ott az egész ahogy illik. ezért én spec olyanokat lesek aminek ott "teli" része van
de szó mi szó tényleg jópofa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest