-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
Alex91 #25653 üzenetére
Nem tudom akkor tenyleg... A legelso betat mikor felraktam, ugyanez volt a helyzet, downgrade-eltem is a 12-re, hogy hasznalom majd inkabb akkor, ha lesz vegleges, mert ez igy gyatra, de total ugy maradt ez a resze, mint amilyen akkor volt. :/
Olyan gagyi androidos tablet feelingje lett az egesznek. -
-
-
kchris78
veterán
válasz
Alex91 #25579 üzenetére
igen de ez a technikai dolgoktól függ. Egy Air2-ben 2014-ben 2GB RAM volt és friss proci annak idején! Most egy aktuális gépben szintén 2GB RAM (!!!!!) és nem aktuális proci. Ezért gondolom hogy a 2GB RAMnak szerintem nincs már 5 éve. Amikor vannak ugrások akkor ugranak a supportok (pl 1GB RAM anno..).
-
parandroid
félisten
válasz
Alex91 #25331 üzenetére
Products that include the Apple A10 Fusion
iPhone 7 and 7 Plus
iPad (2018, 6th generation)
iPod touch (2019, 7th generation)
iPad (2019, 7th generation)Naja, nem az a hamvas, friss virágszál. Tekintve, hogy a mindennapokban egy i6s+ van a kezemben, és teljesen elégedett vagyok vele sebességügyileg, jó lesz ez még egy darabig itthonra. De azért vicces, hogy már a Minibe is A12 jutott, ide meg valamiért nem...
Esetleg iPad Air 64GB 3GB RAM-mal? Az 10,5”, A12, és most találtam egy akciót új készülékre 427 eur-ért. Még jó hogy 300 körül terveztem.
Ki van ez találva, ebből egy kicsit jobb, ott egy kicsit szebb, talán kicsit újabb is, aztán már otthagytál egy rakás pénzt. Ugyanitt 350 a 2018-as iPad 128GB.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Alex91 #25326 üzenetére
Most nézem az összehasonlítást az apple oldalán, gyakorlatilag csak a kijelző változott a modellváltásnál? Illetve még annyi, hogy lett smart csatlakozó a billentyűzethez (ez nem tudom mi, vagy hogy jó-e), a cellular változat támogatja már az e-simet, illetve 300 mbit helyett gigabites az LTE modul. Az új ár most a 128-as, wifis verzióra 413 vs 479 eur. Lehet tényleg várok valami kifutós akciót a régire, ha a 128-ast odaadják 330-350 körül, akkor best buy ilyen felhasználásra. Egyedül az A10 chipet keveslem, az nem egy mai darab. Érdemes ezen aggódni, vagy a következő 3 évben megkap még ez is minden frissítést, és elég lesz az alap böngészésre? Tekintve, hogy idei megjelenésű gépben is ez van, gondolom igen...
p
-
válasz
Alex91 #24380 üzenetére
Nem vágom ezt a billentyűzetet, nálam a pro 12.9-en vannak külön ékezetes és szám gombok is, havernál viszont a tavalyi sima ipad-en nincsenek ékezetes gombok külön, a számokra nem emlékszem. És nálam nem kell suhintani alapból a számokat adja be, suhintásra pedig a + karaktereket
-
keszo
őstag
válasz
Alex91 #23508 üzenetére
Hát, köszönöm.
Ezt ismerem, ezért kérdeztem mert nekem ez nem egyértelmű.
"Az iPhone, az iPad vagy az iPod touch törlésekor az iPhone keresése és az Aktiválási zár kikapcsolódik. "
akkor ez most már automatikus?
régebben mindenki azt mondta ha nincs kikapcsolva és úgy történik a visszaállítás tégla lesz a gépből -
megema
őstag
-
-
weinmaker
őstag
válasz
Alex91 #22808 üzenetére
Nem teljesen. Mivel gyorsan kellett megoldanom, mert mentem futni, így letöltöttem a telómra az apple musicot a google playről, de nem ez kell. Én a saját zenelejátszómban szeretném elindítani a letöltött számokat, mert ott különböző fejhallgatókhoz és hangfalakhoz, különféle hangzásbeállítás van elmentve.
Vagyis én a letöltött zenét valami sima mp3-ban szeretném.Illetve a kérdés az amazon alexával kapcsolatban továbbra is él
-
tuki2200
senior tag
válasz
Alex91 #22405 üzenetére
Nem iPad-es szemmel, nekem nincs iPad-em es egyaltalan nem rosszak csak az iPad power usereknek van, a droid meg inkabb a multimediara ment ra. Tab S4-et fogok venni vagy iPad Pro 2018-at még 2eselyes. A kinalat viszont tenyleg gyászos, aki legalabb 2 eves tavlatban gondolkodik csak az elobb emlitett 3 eszkoz kozul valaszthat... (es egyedul a Tab S4 koreai piacra megjelent verzioja nem kompromisszumos a 6GB Rammal)
-
tuki2200
senior tag
válasz
Alex91 #22403 üzenetére
Azt sem fog kapni hasonlo árban jót, csak a Xiaomi MiPad 4-et (50 penz kintrol). Amugy ami ajanlott, hogy a droid evekig jol mukodjon a 100e -es kategoria(tab S4, Mediapad M5), akkor meg hosszutavu altalanos hasznalatra, egy laikusnak sokkal inkabb ajanlott egy iPad '17-'18..
-
Alex91
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz
Alex91 #21900 üzenetére
Igen, ez be van kapcsolva. De az első lépés így is a kijelző felélesztése - vagy a power vagy a home gombbal. Utána jöhet a Touch ID feloldás. Ami ilyenkor, érzésre kb fél-egy másodperc.
De kikapcsolt kijelző mellett sehogy nem lehet csak érintéssel felébreszteni az iPad-et. Nyomni kell neki egyet előtte -
mazsiii92
senior tag
-
bostone
addikt
válasz
Alex91 #21126 üzenetére
Ebben az évben szeretném lecserélni a középkategóriás droid tabletem.
Az iPad (2018) több teszt szerint az egyik legkiválóbb választás lehet. Erős vas/korrekt ár.
A "másik rendszer" üdvöskéi, némileg elmaradnak ebben a párosításban.
Otthon gyakorlatilag nem használok pc-t, mindent tableten vagy telefonon intézek, ezért fontos, hogy a rendszer a barátom legyen.
Apple termék 5 percnél nem volt többet a kezem ügyében, ezért talán érthető, ha óvatosnak tűnök.
-
Friczy
senior tag
válasz
Alex91 #21116 üzenetére
Ha így működne, akkor igen. De nem így működik.
Pl. ha egyszer ott egy videó vagy egy zene az eszközön, miért nem tudom bármelyik videolejátszóval lejátszani? (beépített videoalkalmzás vs. VLC) Ugyenez zenére. (jó, a választ nagyjából tudom, de itt kezdődnek az idegesítő túlbonyolított dolgok a file-kezelésben)
Továbbá: te az iTunest a Totalcommanderrel állítottad szembe, de ez így hamis összehasonlítás, mert amíg PC és Android közt szinte bármivel lehet másolni (és bármilyen oprendszer alatt), addig PC és iOS közt csak egy gyári és egy 3rd party alkalmazással, amelyek kifejezetten PC és iOS közti átviltelre vannak megírva, nem pedig egy általános másolásra szóló programmal. Hozzáteszem, iOS esetében az oprendszer is korlátozott, amíg az Android filerendszerét gond nélkül tudom Linux alól is kezelni, iOS esetében marad a Win vagy a MakkosX. Nekem meg a Linux az elsődleges platformom.
-
univerzita
addikt
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Alex91 #21043 üzenetére
Pontosan
Basszus, mágneses tokom van, és visszahajtva az aljára használom a iPad-et. Amikor picit le-fel billentem sötét kijelzőnél, eltávolodik az aljától, akkor ébred fel. Hogy benéztem, de ennyi véletlen...! Ne haragudjatok, ha félre vezettelek, benneteket. Tévedtem!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest