-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Hú! Én Apple gépen ki se próbáltam még.
Pedig jó lenne tudni mi a helyzet ezen a téren. Mostanában elkezdtem az iPad-en játszani, PvZ 2-t, azt anno elkezdtem az Androidoson is, de megkotlott és oda lett a mentés. Én hülye nem tároltattam sehol...aztán most elkezdtem újra, de mintha az Apple verzióban több minden lenne. Vagy csak azért tűnik így, mert régebben játszottam vele. Mármint a kisebb játékokra értem, mert azt tudom, hogy a világok/pályák ugyanúgy felkerülnek az Androidosra is. Meg Dead Effect-ezni szoktam, az viszont mintha szebb lenne iOS-en.
-
Pxs
aktív tag
Értem, ezt valaki próbálta már?
Elvileg arról szól, hogy olyan appot kell letölteni onnan, amiben már benne van a Cydia installer és egy reboot után telepíti azt. Viszont az Apple folyamatosan patch-eli be őket, ezért nehéz olyat találni, ami működik is.
Valakinek volt ezzel bárminemű sikere?
-
lorcsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest