-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
silmatauki
őstag
válasz
csabiks #15546 üzenetére
"es ezzel most kit akarsz es mirol meggyozni? vegyunk samsung tabot mert az sosem fog frissulni? vagy mi a celod ezekkel a hozzaszolasokkal? unalmas es nem ide valo, massz at mashova."
Na megint megszólalt egy fanboy. Bár ne tette volna (ismered a mondást a csöndben maradásról és okosnak tűnésről?). Ui. pont 3,5 órával ezelőtt én voltam az, aki egy az egyben leírtam, hogy az iPad-ek (az Apple undorító és sok esetben bizony kriminális üzlet- és felhasználópolitikája ellenére) jobbak, mint a droidos táblák. Ezen hozzászólásom felett elegánsan “átsiklottál”.
Ahogy természetesen a posztjaim lényegéhez sem szóltál hozzá. Érvelés a részedről? Ugyanmár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest