- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibitron
tag
300000 ezer penciellel együtt max. Lehet használt is nyilván.A vágás, meg inkább csak kisebb kiegészítő project lenne meló helyen, a nagyobb effekteket stb otthon csinálnám after effectsel pl. Lumafusionnal meg lehet 4k ban vágni lméletileg. Igen nyilván minél nagyobb a kijelző annál jobb rajzolni, de igy könnyebb vinni ide oda, meg rá lehet kapcsolni monitorra is.. Tehát ha van jobb tipp az air 4-nél kb ennyiért erre, szívesen veszem
-
Süvi
őstag
Sokszor csak a tabot használom billentyűzet nélkül és szeretném, hogy a hátulját is védje valami, mert le szoktam/kell tennem asztalra, állványra, stb.
Rendeltem egy Logitech Combo Touchot 80.000 Ft-ért, de gondolkozok, hogy kell-e nekem, mert azért annak is van súlya. (Akkor már alig több, ha viszem magammal az 1190g súlyú 16"-os Lg Gram laptopot és olyan esetben, amikor kellene a MagicKeyboard azért jóval hatékonyabb)
-
Szerintem biztos hogy lehet, régebben úgy emlékszem láttam is ilyet. De annak idején még mikor gitároztam akkor láttam hozzá való kifejezett gitáros cuccot, amivel lehetett gyakorolni meg feljátszani is, így szerintem ez megoldott sokkal jobb megoldással is mint egy elosztó.
-
Vesa
veterán
Sorry! Kettler Tour 300
Teljesen érthetetlen. Androiddal tökéletesen megy, de egyik Apple eszközöm se látja BT-n keresztül, így az app sem tud csatlakozni hozzá. -
umfrider
senior tag
Néha játszom LOL-lal, semmi jelentőssége az ultra grafikát 60 fps-sel bekapcsolni, mert teljesen ugyan olyan minden…
Üzemidőben nagyon meg voltam elégedve a 2017-es pro-val. 500 ciklust bírt az akku 80%-ig. Természetesen a romlás rohamos volt. 80%-os akkuval kb 4 óra a képernyőidő.
-
PlayMax
nagyúr
Nálam is nagyon sokáig minden rendben volt ,éveken keresztül.
Azóta csináltam már nem egy tiszta telepítést a iMac-en ,iPad-on és az IOS 16-ot is tiszta telepítéssel raktam fel a telefonra.
Probáltam ki-be jelenkezni mindenhol stb.
10 hívásból kb. 8x nem látja sem az iPad sem az iMac
Néha mikor érzékeli rögtön észreveszem mert olyankor kijön az iPhone hangszóró opciónál az összes apple eszközöm ,hogy hol szeretném folytatni a hívást/beszélgetést. -
én egy iPad Pro 10.5öt a Covid kezdetén homeoffice központnak használtam: folyton töltőn volt monitor alatt, azon ment a Teams, Youtube stb
fél év alatt -10%
2018 iPad Pro 12.9 - 2021 májusában vettem, 83 ciklus van benne, 97% akku
érdekes hogy mennyire bejön a heti 1 ciklusos tippem, mert kb 80 hete volt
-
Tomics
addikt
Nincs benne, csak a gép. Azokat majd később beszerzem. Én is a pro-n agyaltam, az talán időtállóbb. Jobb lenne az új, de erre most nincs 400k-m. Akkor megnézem ezeket a piacon
Mivel 2018as gép, így az akksi avulástól félek. Mennyibe fáj ez akksicsere ipadnél (gyári, hivatalos szervizben)
-
-
R a y
senior tag
Persze, hogy van megkötés, de ezerszer szabadabb vagy.. Bele lehet kötni mindenbe ezzel az erővel. De itt most úgy lehet használni, hogy a felhasználó dönti el mit szeretne. Ha épp több ablak kell, akkor csak a sarokból föl kell tolni az ablakot. De teljesen ki is lehet kapcsolni a stage managert, szóval ha úgy nézzük nincs radikális változás, annak aki nem akarja ezt használni.
-
Coulson
tag
Mindenre.
A teljes vagy osztott képernyős virtuális asztalok helyett egy szabadabb megvalósítása az ablakok (alkalmazások) kezelésének. Balról elérhető alkalmazásokkal vagy alkalmazás csoportokkal.
Bár a hasznos képernyőterület pazarlásának tartottam, és talán az is, de mégis kényelmesebb a használata. Nekem tetszik a koncepció. -
konkrétan az lett volna az egyetlen újítás, amit vártam - néztem egy YT videót amiben egy 2018 11" volt, hogy VÁÁÁÓ MÉGIS MEGKAPTA!!! gyorsan feltelepítettem a bétát, erre nekem (12.9) nem jelent meg... rá pár napra olvastam Redditen, hogy azért, mert állítólag a felbontás túl sok lett volna a CPUnak ...
ezt szerintem már ők maguk se hiszik el ... iszonyat felháborítóak ezek a kifogások...
ez a Porondmester is...
ez nem feature, hanem egy büntetés
annyira szánalmasan erőlködnek azon, hogy nehogy véletlenül jó ablakkezelés és értelmes OS legyen belőle, mert akkor a MacBook eladások rovására menne...
gond nélkül, röccenésmentesen tudná futtatni a macOS-t bármelyik jelenlegi iPad, de NEEEm nem adják ki rá, inkább dollármilliókat költenek el egy újrafeltalált ablakkezelésre
-
mazsiii92
senior tag
Pontosan, nem is értem mi folyik itt, mondjuk még mindig kisebb mederben folyik, mint az iPhone topikban volt egy hónapja.
Direkt bevásároltam előző héten. Az iPhone-os sztorinál még az asszonyra hagytam a döntést, hogy kell-e neki új telefon, persze nem kellett, 1 hétre az új árak után meg már kellett volna , akkor mondtam neki hogy így járt.Most viszont bebiztosítottam magunkat évekre iPadekből, viszonylag olcsón.
-
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, valami ilyen kellett volna
Nincs semmi ehhez hasonló? Ez istentelen jól jött volna akár 3-5k-t is megérne nem vicc, nem kéne semmi más csak egy hardshell mocis táska a kajának + tabletnek egyetemre.moleculez egyetem, nekem melóba streaming + gaming, egyetemre alapvetően jegyzetelni kellett. Csak projekt munka, szakdoga + architektúrák tárgyaim maradtak meg pár szakirányos tárgy. Előbbiken sok az írott jegyzett azt kiváltja a 9-es Ipad kényelmesen örültem volna ha van DOS mert Archi1-2-3 közül csak az elsőn van assembly utána már csak elmélet. Megúsztam volna egy felesleges laptop cipelést erre a félévre.
-
Amilo02
aktív tag
(2021 M1 ipad pro 12.9, 16.1 Beta, Apple pencil 2)
Egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy ha közel teszem a kijelzőhöz a ceruza hegyét (nem érintem oda), akkor is érzékeli az ipad.
Pl. tartalomfogyasztásnál (jelen esetben ezt az üzenetet írva) ha olyan helyre közelítek a pencil hegyével amire ha ráböknék újjal megnyílna egy menü vagy bármi más, azt kinagyítja-több részletet jelenít meg róla stb. -
-
Parson
addikt
Na a kábel szépen feltekeverve foglalja a legkevesebb helyet a poggyászomban... engem max az zavar, hogy a kocsimban még USB-A csatlakozó van, az új kábel az iPadhez meg USB-C-vel csatlakozik a töltöfejre... de sebaj, ez legyen a legnagyobb gondom, amig van USB-A-s kábelem is. Azt persze már megértem, hogy ha vki nem csak 2 eszközt cipel magával, hanem mondjuk 10-et, akkor jobb lenne egy közös kábel... csak aztán ne egyszerre merüljön le minden akksi...
-
fzboxx
senior tag
Köszönöm, ezt akkor rosszul tudtam.
A 11-es kijelző elég lesz.
Még két kérdés...
Az új, alap iPad már pencil 2 kompatibilis lesz? (Tudom, majd jövő héten kiderül.)
Az új Pro megjelenések után továbbra is kapható volt az előző, vagy azt beszüntette az Apple?
Köszönöm szépen mindenkinek! -
"és ismerjük a lithium akkukat, mi történik velük ha nullára merülnek?"
Tudom, hogy ezzel vitát indítok, de miért mi történik? Ez nem a régi nikkel kadmiumos technika ahol valóban rögtön maradandóan károsodott. A lítium polimer akkuk adott helyzetekben (szerszámgépek, modellezés) meg rendszeresen nullára vannak merítve. Ami valójában ugye nem is nulla teljesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest