-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
jófejsrác #26051 üzenetére
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy biztosan jobban koptatja.
Mennyi idő után kell az Apple Pencil hegyét cserélni?
(Szégyen, hogy milyen áron van a póthegy) -
cigam
titán
válasz
jófejsrác #25551 üzenetére
Hát erről beszélek. Egyből rávágjátok, hogy a spec. szerint, vagy a ti használati szokásaitoknak melyik a legmegfelelőbb, de lövésünk sincs, hogy ő pontosan mire is használná.
Urgot
Nem beszűkülve nézem, csak egy példát írtam mint fő felhasználási terület, amiből semmi nem jut érvényre pro esetén. Mivel nem tudjuk a több ezer dologból pontosan mikre szeretné használni, nem lehet korrekt tanácsot adni a kérdésre. Hosszútávon az erősebb HW valóban jobb, de támogatás mindenikre lesz még vagy 4-5 évig. -
korcsillio
addikt
válasz
jófejsrác #25116 üzenetére
Értem.Ha 2012 akkor meg sem kellene venni...Kuka...Dridban miért lehet használni a régi eszközöket is?Elnézést ha én voltam a hülye hogy meg mertem venni egy régebbi eszközt(droidnál nem volt ilyen gondom,nem is értem miért akartam váltani)!Első és egyben utolsó ios úgy érzem!
-
Süvi
őstag
válasz
jófejsrác #25002 üzenetére
A legtöbb esetben nem lesz jó, amit vettél, érdemes ezt a videót megnézni, én egy lightning to usb 3 camera adaptert fogok venni.
-
válasz
jófejsrác #24758 üzenetére
Bőven, olyan “olcsó” hogy akár két évre is megéri megvenni ha kell egy tablet otthonra. Haverom vett egyet és a legújabb prót használva sem éreztem olcsónak, még a kijelzője sem rossz ha nem rajzolni akarsz rajta kizárólag komolyabb szinten.
Persze nem pro, de nyugodtan ajánlom. -
KZP
őstag
válasz
jófejsrác #24735 üzenetére
Igazából valóban csak akkor látszik, ha görget az ember világos háttérnél. De engem azért bosszant kicsit. Az Apple (még) nem ismeri el ezt szériahibának. Ha tudnám, hogy a szerviz adna helyette egy olyat, aminél már esetleg kiküszöbölték esetleg ezt a hibát, akkor már adnám is be garanciában. De félek, hogy ugyanilyet kapnék helyette,úgy meg nincs értelme. Azért lehet, hogy megpróbálkozik majd egy levéllel a support felé...
Láttam YT-on, a kijelző csatlakozója van ott pontosan, ahol idővel előjön ez a fehér folt. -
Ringman
félisten
válasz
jófejsrác #24294 üzenetére
iPadOS is compatible with these devices.
12.9-inch iPad Pro
11-inch iPad Pro
10.5-inch iPad Pro
9.7-inch iPad Pro
iPad (6th generation)
iPad (5th generation)
iPad mini (5th generation)
iPad mini 4
iPad Air (3rd generation)
iPad Air 2
szerk:
közben más is írta, nem frissítettem az oldalt -
Zez
csendes tag
válasz
jófejsrác #23520 üzenetére
Well, akkor lesz egy sima 2018as ipad meg hozzá majd max egyszer egy ilyen nimbus azt csókólom.
Amúgy a Vita nem játszik mivel leáll(t?) a gyártás, halott konzolt meg nem veszünk, akkor már switch lenne arre meg csak youtube meg hulu azt ennyi...Igen úgy értettem,jól értetted, hogy telefonról lesz osztva internet mert "csak a wifivel" menne ez a drága remote play...
Köszi a segítséget.
-
-
Black Dragon
addikt
válasz
jófejsrác #23258 üzenetére
Szia,
Fater már kb 1 éve használ smart keyboardot, alapvetően szereti a billt, ugyanakkor néha tényleg vannak kapcsolódási gondjai, olyankor le kell róla szedni, újra rátenni, netán újraindítani az ipadet. Nem tudom mennyire törvényszerű az 1 év használat, gondolom attól is függ, hogy ki mennyit használja aktívan.
MÁS:
Ti mit gondoltok, melyiket érdemesebb megvenni mindennapos használathoz a Prok közül, 11" vagy 12.9" verziót? Nem vagyok designer, nem fogok rajta tervezni, rajzolgatni vagy egyéb professzionális munkát végezni, csupán szeretnék egy megbízható társat a telefonom mellé amin el tudok nézegetni, intézni dolgokat, legyen szó netezésről, word, excel, outlook féle dolgokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest