-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Szombaton vásároltam, így onnantól számítva van 30 napom. Nem is kérdés, visszaviszem mert ha most zavar, zavarni is fog. Csak szerettem volna megtudni, hogy valós dolog lehet, hogy használt került hozzám vagy egy valóban vadi új terméknél is simán benne van, hogy csak szimplán valami rendszerhiba a dátummal.
-
chatran
őstag
Nekem egy kéjbarlang van. Elégedett vagyok vele, csak a céges VPN nem szereti annyira. De találtam arra is megoldást.
Sajna már egy éve EOL, nem lesz rá több update. Jelent ez valamiféle kockázatot, otthoni körülmények között?
Van itthon egy TP-Link AX20 is, de azt még ki sem bontottam. -
-
Teszla_
senior tag
Hónapok óta volt nekik iPad 9, valamint iPhone SE, de nem igazán vitték őket, főleg mikor 200 és 260ezerre voltak felárazva, még az Apple áremelés előtt jóval. De amúgy igen, sose a műszaki cikkeikről voltak híresek.
Én még a supershop pontokat is beváltottam, így csak 126ezerbe került az iPad -
Még a mai napig ajánlott telefon a 11. Ha a kamerát nem nézzük, akkor akinek 12 vagy 13 van, és nem egy megszállott vagy játék fanatikus stb, az tuti, hogy nem vesz észre kb semmi különbséget normál használat mellett. Még egy x is a mai napig egy tök jó telefon szerintem.
-
Köszönöm mindenkinek.
Pont úgy vagyok mint te. Mindenből szeretem a jót megvenni, még ha ki sem használom teljesen. Át kell még gondolnom. Ha veszek, akkor biztos hogy apple lesz. Ha meg elvetem, akkor inkább semmit sem veszek. Néztem én is az olcsóbb megoldásokat, de magamat ismerve ha egy olyat megvennék, akkor tuti, hogy onnantól állandóan rajzolni akarnék. -
Micsurin
nagyúr
Eddig tetszik ma értelemszerűen ezt nyomkodom éjjel üresjáratban és tetszetős, megérte jó vétel volt.
Az mondjuk kegyetlen zavaró, hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a jelszó kérés vásárláshoz a store-ban. Ahogy az is, hogy fix rácsban vannak az ikonok és nem lehet üres tér köztük de ezek nüanszok....
--
2019/2020/2021-es 10.2-es képernyőfóliák jól látom, hogy teljesen kompatibilisek / azonosak?
Már csak arra szeretnék rájönni miért dobálta el délután otthon az Edifier R1700-asaimnak a BT kapcsolatát. S10 és párom S20FE-je is nevetve de a 2017-es Pro-ja is vígan el van a hangfallal, ez nem ellenben a realme fülessel tökéletes.
-
-
Nekem Mini2021-em van, azt egyből tollastul vettem. Mivel MK nincs viszont rá, beértem ezzel: [link] . Ez sem kifejezetten olcsó, de meglepően jól használható. Meg van rajta a magyar ABC minden karaktere, igaz, az í a 0 helyén és ezen nem tudtam módosítani, de szokható. A tapipad pedig elég hasonló élményt nyújt, mint a MagicTrackPad 2-m, csak alsó fizikai nyomógombbal.
-
R a y
senior tag
Instagram safariból ua mint az standalone app. Sőt, safariban képeket le is lehet menteni instagramból, úgy, hogy kvázi nem lemented a képet, hanem ha hosszan rányosz, akkor kijelöli és lehet másolni, ezáltal be lehet illeszteni bárhová. iPaden fb appot se használok, teljesen jó a safaris megoldás.
-
OldAkita
aktív tag
Kösz a tájékoztatást. Azért hajlanék az air felé mert a nagyobb háttértárral talán több ideig, azaz nagyon sok évig ki lehet húzni mielőtt kevésnek bizonyulna. Gondolom az se hátrány hogy a proci gyorsabb. Szóval eldöntöttem. Ahogy nézem 600 nit fény erőt ad a pro az air meg csak 500-at de elég lesz az
-
kakuk.tamas
addikt
Hali!
Ezt a tollat én is néztem, de pont a formája volt az ami miatt nem vettem meg, nem tudom az iPad oldalára biggyeszteni.
Ezért vettem egy ilyen Baseust. [link]
Ez jó volt, mert a mágnes fogta, de NEM ajánlom!
Nem tudom, hogy mi lelte, de egyik napról a másikra megszűnt működni. Szóval ment a kukába és rendeltem egy második genes Pencilt…Mostanában egyre többet csalódok a Baseus cuccokban. Múltkor egy két hetes powerbank typeC csatija adta meg magát minden ok nélkül…
-
BlackJack21
tag
-
Érdekes, nekem az iphone 13 minim amin sokkal több minden van, készenlét ügyileg sokkal jobb. Amitől falra mászok apple-nél az a szoftver. Isten bizony azt hiszem hogy bizonyos dolgokat egyszerűen maguk sem tudnak. És így senki más sem... Akku nyomkövetés kb őskorszakba való, és még app sincs rá jó (csak lenyúlós fizetős vackok). Csak sajna hardverben meg péppé verik a konkurenciát.
-
Amilo02
aktív tag
Én azt hiszem, hogy a beállítások engedélyezése után beérkező sms-eket fogod látni ipad-en is. A beállítás előtt korábban a telefonodra jött üzenetek nem lesznek láthatóak az ipad-en.
Tévedtem, valóban engedélyezni kell icloudban az üzeneteket, és utána letölti ipad-ra is a korábbi üzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest