- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz
Alex91 #39910 üzenetére
Köszi az ajánlást, meg is érkezett a tok. Pár napja használom már és nagyon tetszik, kényelmes és jó minőségűnek tűnik.
A toll egyelőre nem hiányzik, így azt végülis nem rendeltem meg. Nem sokat jegyzetelek rajta, rajzolni meg nem igazán tudok, így nem használnám ki szerintem.
Billentyűzetet viszont lehet hogy hosszútávon érdemes lenne beszereznem. Logi-t néztem már, de egyelőre még el vagyok az iPad-en pötyögéssel.
Ti milyen billentyűzetet használtok? (Ha használtok egyáltalán) -
HardRic
addikt
-
sagit
veterán
válasz
Alex91 #38311 üzenetére
megvan a magyar acc, meg is van erositve, beleptem vele az ipad-re, appstoreban latszik az hbo max
azonban amikor telepiteni akarom azt modnja hogy ezzel az accountal meg semmi se volt telepitve/vasarolva, irjam be a jelszót es az emailt, vagy tizsszer beirtam, kicsit malmozik de nem enged tovabb
jobb felul se tudok belepni az appsotrban a magyar accounttal
ötlet?
-
zonusz
aktív tag
válasz
Alex91 #38184 üzenetére
Köszönöm a tippet, de szedett-vedetten két csatlakozásom van, egy Telekom és egy Digi. A Digihez van a saját routerem, a Telekomoshoz adták. Azt én is tudom, hogy elfelejtethetem vele, de néha szeretném használni a Telekomosat is. Arra gondoltam, hogy ha egyszer csatlakozik az egyikhez, akkor ne keressen másikat, mert az pl. közelebb van, vagy éppen erősebb. Szabonagyur köszönöm, ezt kipróbálom.
Köszönöm, ez bejött. Hülye vagyok, eszembe nem jutott volna. -
Kaba
veterán
válasz
Alex91 #38124 üzenetére
Nem kell szolgáltatást rendelni. Listaáron minden készülék vehető.
A szolgáltatás fület kell kikapcsolni a rendelés előtt.
Domino simmel, 10K alatti készüléket szokás rendelni, az ingyen szállítás miatt. Amúgy a Domino kártya nem rossz. 990 Ft-ért kapsz 80 percet és egy gigát. Minden szerdán igyen perc és vagy mobilnet van.
Néha bugos szokott lenni az oldal lehet, azért nem engedte nálad. -
Kikike
tag
válasz
Alex91 #38064 üzenetére
Köszönöm a választ. Fel sem merült bennem, hogy ilyesmi nincs a rendszerben.
És azt esetleg tudod, hogy google chrome böngésző telepíthető -e rá és ez hasonló -e a Maces változathoz (ebbe be lehet jelentkezni több felhasználónak is)? Futnak e böngészőben azok a weboldalak amik egy Macen futnak (Google classroom, Duo, Meet)? -
stigma
addikt
-
Ralond
tag
válasz
Alex91 #37508 üzenetére
Sziasztok!
Megéri még iPad Air Gen.4-et venni újonnan?
Gondolok arra, hogy már 2020-ban jött ki és lehetséges hogy jövő év közepén jön az újabb generáció és igazából a jelenlegi árból kb. megvehetném akkor az újabbat is.
(Bár félek attól hogy egy "kis" drágulás lenne várható az új modell árában)
Az ideális az Ipad mini Gen.6 hardvere lenne az Air Gen.4 házábanU.i. : Bocsi a válaszra nyomtam az új üzenet helyett
-
tuzpenge
őstag
válasz
Alex91 #37469 üzenetére
Hát ez marha jó….
Amúgy 1st gen tehát elemes, de közben megtaláltam az apple oldalán is, de a miértre nincs válasz. Jó nagy genyók az apple-nél….
De még csak az oldalsó scroll bart sem lehet állandóra tenni az ios15-ben, mert a general menü alatt már nincs olyan hogy scroll abr always… -
-
-
stigma
addikt
válasz
Alex91 #37401 üzenetére
Hi, én mindig szoktam tenni, Gorilla Glass akárhány lehet rajta, mindig látok karcokat, amik igedesítenek, ha felfedezem
Már megrendeltem a tokot + fóliát, szóval nyugodtabban alszok#37403lugosi :
Ceruzának még utánanézek, egyenlőre nem biztos hogy fog kelleni, illetve elős körben így már 135+~15k-nál vagyok, karácsonyra elsőre ennyi elég#37404milkabrams :
Egyenlőre ezt a fóliát vettem, szerintem jó lesz rá.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
válasz
Alex91 #37406 üzenetére
Legtöbbször PDF-eket sorkihúzózok vele, írok beléjük a szöveg mellé, javításokat, javaslatokat, vagy szöveget, rajzot, ábrákat tartalmazó jegyzeteket készítek. Emellett kisebb időben fotót szerkesztek, vagy rajzolgatok, de ez csak kikapcsolódás. Legfőképpen a PDF-ek miatt szeretem.
-
stigma
addikt
válasz
Alex91 #37398 üzenetére
#37398 Alex91: Köszi az infókat, tok esélyes ezt veszem jobban tetszik mint a drágább, annyira nem is vészes az ára. Én telót/tabletet mindent üvegfóliázok, ha leesne legyen esély arra hogy ne a kijelző törik, igaz erre nem volt még példa, de lekopogom.
Illetve azt sem szeretem ha a kijelző mikrokarcos, szóval nekem ennyit megér.
Fólia 2-3k-ért van üevglap 4-5-6k-ért , szvóal ez van el kell foadni.
#37399 xhege: Hi, köszi az infót. Egyenlőre ceruza nem biztos hogy lesz, tartalpomfogyasztásra vettem a tabletet mert már utálok a gépnél ülni ha böngészni akarok.
Tokban szerintem azt veszem amit Alex91 mondott, jobban bejön mint a másik.Köszi az infót mindkettőtöknek.
-
moleculez
veterán
-
-
Parson
addikt
válasz
Alex91 #35875 üzenetére
Namost én se látom nagyon értelmét ennek a mindenkinek saját iPad-et a családban cimü dolgot... egyszerüen fölösleges. Szerintem 2 max 3 ember (kisebb kompromiszumokkal akár több is) gond nélkül kényelmesen tud használni egy iPad-et most is, hiába nincs többfiókos rendszer. Mert az emberek inkább megoldják 'okosba', mintsem, hogy egy olyan eszközt, ami nem állandóan a zsebében van hanem jellemzöen többnyire vmi asztalon hever, csak úgy halmozzanak a családban...
És hát technikailag pedig ha az iPad OS végeredményben finoman, de elvált az iOS-töl (persze egyazon alapokon maradva), szerintem nem lenne gond megoldani ezt a többfiókos dolgot (maximalizálni így is tudják, hogy ne lehessen túl sok, pl 100 felhasználót felrakni). Amivel ráadásul még kivánatosabb lenne családoknak. -
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest