Hirdetés

  • Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

    gp Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz InvitelGuide #6317 üzenetére

    "Honlapunkon minden termékünk oldalán megtalálható a névleges és garantált sebesség is"
    Ezt ismerjük! Hármas betűmérettel a 6,8Mbps, és harminchármassal pedig a 8Mbps!

    "A csomaghoz tartozó névleges adatátviteli sebességet az ADSL rendszerekben állítjuk be minden Előfizetőnk részére..."
    Nem mintha ez a 4kbps érdekelne, de tudtommal nem 508, hanem 512 kbps járna felfelé, ehhez képest a vonali sebességem mindig 508kbps, pedig maga vonal ennél sokkal többre is képes, tehát ez nem jelenthet akadályt. LINK

    "és az esetek 80%-ban magasabbnak kell lennie, mint a minőségi célértékként vállalt garantált sebesség"
    Igen, ezt nem vitatom, de nem gondolod (vagy gondoljátok ott bent), hogy ha 2Mbps sebességre vágynák, akkor 8Mbps netet rendelnék, és ennyiért fizetek??? Szépen is néznénk ki, ha mondjuk rendszeresen 3Mbps-t tudnék kihasználni a fizetett nyolcból, és nektek az úgy megfelelne... Remélem, hogy ezt Ti sem gondoljátok komolyan ugye? Vagy ha igen, akkor nektek is ilyen kellene otthonra a családnak.

    "Az Előfizető által is mérhető "hasznos sávszélesség" az internetezés során a tényleges sebesség kb. 85%-a, a "veszteséget" az internet alapját képező TCP/IP protokol okozza, amely ilyen értelemben nem kerülhető ki."
    Ez viszont csak ADSL esetén van így (mivel információiddal ellentétben nem a TCP/IP protokoll okozza, hanem a PPPoE), kábelnetnél elérhető a névleges sebesség, arról már nem is beszélve, hogy más cégek (pl.T) ezt a veszteséget nem az előfizető nyakába varrja, hanem ő nyeli le.

    "Mindezek mellett az Invitel belső adatátviteli hálózatát, internet kapcsolatait úgy alakítja ki és menedzseli, hogy az még csúcsidőben is elbírja az össz-terhelést mind belföldi, mind pedig nemzetközi irányokba is"
    Pedig szerintem az egyes területeken, és csúcsidőben történő, InviTV kockásodás, amit több fórumon is lehetett már olvasni, nem külföldi hálózatokhoz köthető jelenség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák