Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• win7777

aktív tag

válasz lollerblade #12642 üzenetére

Hali!
    gigabyte deszkám nem nagyon volt 775-platformba!
    De dobj egy privit elmagyarázom hogy is kezdj neki:)
    Nem akarom tele szemetelni a topikot:)

Várom leveled!

üdv:R :R :R

• win7777

aktív tag

Rick4:
    Nagyon azonos álláspontom vagyok veled!
    Hiszen a mai játékok nem igazán hatalmas gépekre lettek írva,jó persze vannak kivételek. De egy középszintű 2-magos asztali géppel normális beállítások mellet elehet játszani!
    Anno én is sok pénzt költöttem hardvere de nem láttam értelmét,hogy kiadnak negyed évente kettő darab játékot és ezért invesztáljak pénzt feleslegesen !Mint az életben itt a hardverek között is megkel találni az arany közép utat.Hiszen aki fejlesztgeti asztali konfigját rájön soha nem elegendő! Egy végtelen kör,ami soha nem zárul be!
    P41 deszka és a core duo proci jó választás lesz:)

Nem régen adtam el egy Asus P5KC deszkát+core duo e5300 proceszort amit 1.35Volton ment 4.0ghz-t!Ami valljuk be nem rossz,Volt még mellette 2x2-GB ddr3 1333mhz 6-6-6-18 cr1 memóriák és egy gts250 kimerem jelenteni minden mai játékkal 1920:felbontásban játszottam normális keretek között!Ha belegondol az ember egy ilyen gép össze fűzése nem egy hatalmas összeg és mindenre elég:)
    Természetesen nem azt akarom ezzel kifejezni nem kel nagy gép senkinek mert az hülyeség,de az egyértelműen és arányosan drágább is!

szép estét!
    Remélem nem sértettem meg senkit! :D

• win7777

aktív tag

válasz public73 #12625 üzenetére

Mennyire igazat adok az előttem szólóhoz :K
    Nekem is ez a tapasztalatom!Váltottam platformot de minek ;]
    semmi értelme, mindenre elég amit most is nyüstölők arról nem is beszélve egy erősebb vga árából hoztam ki :DD
    ALAPLAP:Asus p5kc(775-socket,ddr3,pci-expres)
    PROCESZOR: Core Duo E5300(4.0GHZ 1,375V)2X2MB CACHE)(CPU SCORE=3750PÖTTY
    VGA:Asus 8800GT(512MB/256BIT)(DOBOZ MINDEN TARTOZÉK,ZALMAN HŰTÉSES
    MEMÓRIA:2X2GB DDR3 SILICON 1333MHZ(6-6-6-18 CR1)"SIMÁN MEGY 1600-N"
    HDD:Seagate 250GB SATA2(100% / 100%)
    PROCESZOR HŰTÉS: COOLER MASTER TX2
    TÁPEGYSÉG: DELTA 400WATTOS

ezt a csoda kis masinát hoztam ki 50k-ból!mindenre elég amire egy átlagos felhasználó használja!
    szép napot mindenkinek! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák