Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
McBJani
tag
Írtál dúrva hozzászólást?
Nemtudom min húztad fel magad, én nem okoskodtam csak eredményeket közöltem, kérdeztem és válaszoltam.
Min tudja egy ember felhúzni magát egy fórumon
Én pár napja kezdtem el a tuningot, azelőtt nemnagyon foglalkoztam vele, mert nem kellett, ahogy most sem, csak ha már van ilyen lehetőség, miért ne használjam ki?!?
Ha elolvastad egy pár hsz-omat, akkor kiderült volna, hogy betudom állítani a dolgokat, csak a biztonság kedvéért kérdezgettem és elvileg, ezért is van ez a topik...
Ha nincs kedved válaszolni a kérdésekre, akkor inkább ne tedd, mert utána ezt kapja tőled az ember...
Amúgy meg szinte csak én vagyok a topikon, akinek kérdései vannak, mert különben állna...
És eddig mindenki nagyon rendes is volt, tanácsokat adott és segített.
Ha pedig téged felhúztalak valamivel, ne haragudj, nem állt szándékomban.És itt be is fejeztem, maradok ennél a beállításnál:
277x12=3324 1,28750V
277x4=1108 2V cl6Köszönöm szépen mindenkinek a türelmét!

További szép napot és topikozást!
Üdv.: Jani
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- LEGO klub
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5-10500
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest