Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Na bakker ha ezt tudom, hogy ennyi ideig megy, akkor biztos csak a felét csináltatom meg vele
Az everest stab teszt véleményeddel nem igazán értek egyet, mert nem csak azt teszteli le hogy betölt e a rendszer, mert pl. azonos fesszel magasabb órajelen simán betölt a rendszer, még a trémárk is lehet hogy lefut rendben meg sok játék is megy úgy, de abban két percen belül eldobja magát! De persze mint sokszor leírom, hogy ez csak az én véleményem
Mivel úgy látszik ezen nem tudunk túllépni amíg nem lesz meg így tessék az eredményem (hőfok közben) ennél párszor láttam 1-el többet hol az egyiknél hol a másiknál, de nem sikerült elkapnom! Az (eredmény) még soha nem raktam ilyenről képet, így csak ez van
Ja én nem hiszem hogy mondtam hogy bíztattál vagy igen
Conklusion
darál0w: Engem igazából csak azért érdekel, mert az órajelet visszaveszi, ha nem kell neki, így olyankor ugye nem teker a proci annyira! Legalább nem nekem kell állítgatnom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az everest stab teszt véleményeddel nem igazán értek egyet, mert nem csak azt teszteli le hogy betölt e a rendszer, mert pl. azonos fesszel magasabb órajelen simán betölt a rendszer, még a trémárk is lehet hogy lefut rendben meg sok játék is megy úgy, de abban két percen belül eldobja magát! De persze mint sokszor leírom, hogy ez csak az én véleményem
Mivel úgy látszik ezen nem tudunk túllépni amíg nem lesz meg így tessék az eredményem