Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én passzolom, lehet semmi köze a tuninghoz, de lehet az csinálta a gebaszt.
#7847 pokol ura : Nagyon nem 1 kategória egy g31-gyel
Amennyiért adják nagyon megéri, de cpu vrm is csak 3 jutott rá, csak tudás szempontjából nem nagy durranás, de azért elég sok ötkettest felröccintettem már benne 4G-re
#7850 CHIPman: p31-be csak 1oldalas modulból mehet 4, amit gyakorlatilag már nem találsz, 4x2-t semmiképp nem kezel, g31-esből is van 4 DIMM-es, de hiába ha max 2x2GB-t tud kezelni 2oldalasból, azért az enyém elég fullos lowend létére, és 11-12k újan, afölött már legalább p35-öt érdemes venni, ha nekem megérné venném is, de igazából nem éri meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amennyiért adják nagyon megéri, de cpu vrm is csak 3 jutott rá, csak tudás szempontjából nem nagy durranás, de azért elég sok ötkettest felröccintettem már benne 4G-re