Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Hali!Bocs,tom nem mai reagálásodra válaszolok,de nem vettem észre!
Persze!Tökéletesen igazad van,szart se fog érni 5GHz-se rövid időn belül.Sajna(vagy nem
)ez a valóság.Viszont nem is az x GHz a lényeg,hanem az adott tipusu procik között elért x-y GHz.Még ma is visszasírom a 2180-as peocim ami 3,8(Ghz-en "atomsatbil"volt,s 4060 volt a vége,pedig ma 3,8Ghz..
Nekem ez benne a szép.Azt is elismerem,vannak esetek amikor nem egészséges dolog,de 1-2 perces tesztek alatt nem hiszem,hogy degradálódik,s a 30p-es prájmok sem vészesek,hisz ott jóval alacsonyabb feszeken van hajtva.Persze,meg lehet kövezni érte(MOST NEM RÓLAD BESZÉLEK,CSAK ESZEMBE JUTOTT!!!!!),de szarráfeszelt procit ami hibázik,forr 1v-on,stb...sose adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)ez a valóság.Viszont nem is az x GHz a lényeg,hanem az adott tipusu procik között elért x-y GHz.Még ma is visszasírom a 2180-as peocim ami 3,8(Ghz-en "atomsatbil"volt,s 4060 volt a vége,pedig ma 3,8Ghz..