Hirdetés
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
-
public73
senior tag
max. FSB:
375*10@3750 - >1,28V valós fesz!
nagyobb FSB-nél egyszerűen újraindulgat, be sem bootol!
itt van a procimnak a wall-ja!Dávid:
thx!
ez a proci érdeme elsősorban! -
public73
senior tag
elkezdődött......
12*333@4000
BIOS-ból kap 1,375V-ot, ami picit droppolva 1,36V valós fesz!!!! -
mokus1
addikt
Szerintem fájó pontot érintettél
Amúgy igazad van mert én tökre utálom azt amikor csak nézelődök és tök általános dolgokat püben intézik el (ár,pontos típus,gari hová meddig ilyesmi) 1x be kéne írni és nem kéne a kezem koptatni nekem sem meg ha csak nézelődök így lehet hogy végképp nem fog érdekelni -
public73
senior tag
én ilyen hűtőt szereztem be zalman cnps8000
nem várok világmegváltást tőle, de 3,5k-ért szerintem megérte...
a gyári sz@r coolereknél klasszisokkal jobb!!! -
Bagira01
veterán
A társadalom alapvetően jó, csak az emberiség teszi rosszá
Én ált a legjobbat feltételezem mindenkiről(részletre is adtam cuccot újoncnak és semmi gond nem volt vele) Az meg h egy 40 év körüli felnőtt ember ezt jó heccnek találja, vagy mittomén minek arra meg nem mondok semmit
Ezzel az erővel megtarthattam vna az abit ip35-öt is, de most spúrkodó múdba vagyok és 5-6k igenis számít 
Gondolom a 98gt eco-ra gondolsz. Jó kis cuccnak néz ki de nem túl olcsó

-
Bagira01
veterán
Cél az volt h minél olcsóbb legyen és p5b ennyiért jobban megérte vna mint 11k-ért egy g31-es. Nem olyan régi reg, még reménykedem h csak régi bios van rajta, de eddig 3 procival kipróbálva se megy és a csávó(nem ám 16-20 éves hanem felnőtt ember) a vásárlás napjától nem elérhető telón és a ph-ra se jelentkezett be, szóval okom van gyanakodni

-
Bagira01
veterán
Nem vonom kétségbe a szavadat
. Egyelőre meg van rendelve, most sajnos azt kell mondjam h a p5b-s incidens miatt nem is olyan sürgős, mivel a húgom gépébe szántam az egyiket(alulfeszelésbe jobbikat) és ugye lap nélkül nincs gép, szegény most egy régi 2,4Ghz-es celeronos gépen tengődik, úh még ház sincs a géphez, csak az asztalon van kiterítve. Jövő héten ha még mindíg nem jön meg és vmi hírem lesz a p5b-ről akkor lehet megkereslek ez ügyben(persze ha addigra még lesz
) -
Bagira01
veterán
-
Gyuri27
félisten
A vt érdekes. Ahogy én tudom ott a programok xp módvaló futtatását teszi lehetővé.
Szerintem az illesztőknél nem lehet így válogatni.
Az, hogy nincs hozzá driver nem jelent semmit. A 7-s ismerheti is alapból.
Szerintem, ha egy gamét mondjuk inditasz xp módban ott nem lesz dx10-11.
Telepitenem kell egy 7-t is. Mennyi dolog.
mokus1: lol nézd már meg milyen lapod van cica fiú. A kettőt nem lehet együtt emlegetni.

-
-
adalbert1
veterán
Azért az jó vicc, hogy a gyártók kihangsúlyozzák... Főleg ha a cpu support list-jükön rajta van egy adott processzor, viszont csak újabb biostól kezdve támogatja, mint amivel eladják a lapot...
Ami még érdekelne, hogy a hardware-es VT támogatást hogy lehet kihasználni? Gondolom virtual machine-ek és serverek futnak olyan gépeken is, amikben nincs...

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen egeret válasszak?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezzel az erővel megtarthattam vna az abit ip35-öt is, de most spúrkodó múdba vagyok és 5-6k igenis számít