Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Tibu
csendes tag
Este lefuttatom.Köszi
-
H.Tibu
csendes tag
Mennyit kel teljesítenie kb?
955x Pro
D820
Inno3d 6600GT
2x512 533Mhz Hynix -
H.Tibu
csendes tag
Lecseréltem a lapot GB 8i955x Pro-ra a 820-as procihoz.Hiába terhelem több szálon is az everestben csak az egyik magot látom terheltnek /100%/ a másik mag nem indul be /0 %/.Be lehet állítani valahol hogy mind a két mag üzemeljen,vagy valamit elszúrtam?PL
igitalizálás+játékkor a játék szaggat.
Valami ötlet? Köszi mindenkinek
-
H.Tibu
csendes tag
Próbáltam a 2.8 dual procit 2 feladat megoldására/digitalizálás+játék/nem megy mind a két mag mert szaggat a Needforspeed.Alaplapot cserélnék Gigabyte 8i945p-g vagy 8i955 pro.Fog e menni a proci ezekben a lapokban,van valakinek ilyen procija ilyen lapban?A 955-ös lap + 17E megér-e a 945-höz képest?
Köszönet:Tibor
-
H.Tibu
csendes tag
Hali.
2.8 dual procinál hogy lehet megnézni hogy mind a két mag megy?Milyen progival?Mit ir ki ha mindkét,mit ir ki ha csak az egyik mag megy?
Köszi mindenkinek -
H.Tibu
csendes tag
Egy D840-es procit hogyan lehet húzni és meddig érdemes hogy még stabil maradjon?
Hány %-ot húz ez rajta?Részletekben gazdag legyen mert kezdő vagyok.Köszi.
-
H.Tibu
csendes tag
Azt hittem ez a lap is támogatja.Milyen lappal menne tökéletesen?
-
H.Tibu
csendes tag
Van egy 2.8 dual procim,egy asus p5nd2 sli lapom.Ugy tudtam meg hogy a kettő nem megy együtt.Csak a proci egyik magját használja.Milyen progival lehet ezt megnézni.Ha cserélnem kell a procit cseréljem 3.2 dualra vagy az alaplapot,vagy bios frissités is elég.Kezdő vagyok.Irjátok le tapasztalataitokat,véleményeteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
igitalizálás+játékkor a játék szaggat.