Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Gear S3 - második kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speciális eset lehet. Win10/8.1/7 alapból támogatja, valami félreértés figyelhet
a leírásokban.
Win11 meg kiírtva a felesleget, még FX8320- ra is felmegy.
Fontos cuccokról mentések 3 példányban a fiókban. Innentől csak röhögnék egy bootvíruson, vagy spec zsaroló férgen. Oprendszer gyalu, partícionálás ismét, reinstall, mentések visszamásolása, nekem kb 4 órai meló - ráérek, már 4 éve nyugger vagyok.
Utána MAC klónozás a routeren másikra, IP meg dinamikus, az optika sem változtatott ezen, keressen meg a kis genyó ismét...
-
X99/Xeon konfignál nálam egyelőre nincs anomália Win11 25H2 alatt. Turbo boost 3.0 nincs fent. Csak olyanok kerültek rá, amiket az MS frissítés leszedett, valamint azon alkalmazások, melyeket használni szoktam.
UEFI- ben a CPU- ra minden defaulton, kivéve a boot energiaprofil, ezt teljesítménycentrikusra vettem, de a Win11 szabályozza a procit.
Többi rengeteg beállításhoz kevésbé értek, nem piszkáltam(kínai szerver chipsetes desktop lap).X299/Core i9 esetén a VGA ragadt be nálam magas órajelre, a próbapadon még jó volt, de behoztam a nagy monitorra, csak ennyi volt, a hiba miértjével még nem foglalkoztam, hogy kiderítsem az okát. Linux alatt nincs jelen a hiba (Mint Cinnamon, a legújabb, naprakész frissítésekkel).
-
Látszik is hogy 2rx4-esek ezek a ramok, kínai ráhamisított valamit, nem samsung a pcb gyártója de a chippek azok egyértelműen samsungok. A típus jele is hamis. Bár nem néztem utána de esélyes hogy 667-es x4 szerver ramokról vannak a chippek.
AMD megoldja, intel meg nem kezeli az x4-es modulokat. Érdekes hogy AM2 megevett mindent, ma meg az AM5 IMC-je meg gyenge mint a harmat. -
KROK640
nagyúr
Minőségibbnek is tűnik. Sajnos a lapok körében egy ideje nagyon megy a költségcsökkentés, és ha csak nem kifejezetten prémium lapot vesz az ember (aminek az ára is ott lesz), akkor sajnos nagyon könnyű beleszaladni gagyi megoldásokba

C2Q 16GB RAMmal?
Az 4×4GB-val jöhet össze, ami DDR2-ben asszem már csak ECC-ben van.#7662 KoryHu : engem meg pont azok hagynak hidegen, bár ha látok 1-1et azért lefotózom
-
KROK640
nagyúr
Igen, azt gondolom, lehet jobban jártál volna ha rögzíted valahogy a kamerát.
Láttam a csatornádon van pár teszt videó is, a régebbi gépeidből.12db SATA, de mind ilyen fura módon elhelyezve. Egy időben ez nagy divat volt, és rámálom volt egyes házakban csatlakoztatni a lapra bármilyen SATA eszközt is. (Friss az emlék alig 1 hónapja szereltem ilyet)
Nekem is komolyabbnak tűnik az ASUS lapja ...
Hm, nekem már nehéz lenne összeszedni, hogy melyik gyártótól NEM volt még alaplapom... -
KROK640
nagyúr
Gratula!
Nekem is van egy I7 6900K-m, bár nálam még a project csak itt jár.Ahogy látom non ECC RAMokkal raktad össze, így a 32GB is húzós jelenleg árban. A 6600XT meg szerintem pont jó hozzá

Kicsit megküzdöttél a Corsair RAM kicsomagolásával, de nagyon király csomagolása volt
(mondjuk jó lett volna ha legalább 1dbot kiveszel a videó kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a leírásokban.

Az 4×4GB-val jöhet össze, ami DDR2-ben asszem már csak ECC-ben van.