Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Tudom. Kokanynak erzem az egészet, DDR5-ből kéne egy revizio vagy valami hasonlo.
Egyelőre maradok DDR4/AM4 vonalon, az úgy jó ahogy van. -
brabbitz
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Úgy összeségében igen, én ugy gondolom, de számít mi az alapod. Intel-es gépek annyira nem vették zokon ha gyengébb RAM-ot raktál melléjük, az AMD-sek kb mindig, de fix hogy FX óta az AMD nagyon favorizálja az alacsony időzítés/magas frekis kombót. (Bár nyílván Intelnél se rossz, de az AMDnél a leglátványosabb.)
Régebbi játékokban az időzítés, aztán kb 2013-2014 óta megint a frekvenciából nyernek előnyt. De szerintem kezdünk a DDR5-el odajutni hogy megint jobb lenne ha lenne picit alacsonyabb időzítés, mert kezd kicsit magas lenni már. De persze ez az én meglátásom.
De egyébként a kérdésedre a szimpla válaszod, igen, jelenleg (még) számít az órajel, különbségek vannak egy 2666Mhz-es és egy 3600Mhzes Ram között (DDR4, de kb ugyanez DDR5-nél is. A szorosabb időzítés javít a helyzeten.)
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Mint az FX-nél is , itt sem igen volt képes az Architektura erre az órajelre, de "felkészítették" az alaplapot egy esetleges 3200Mhz-es DDR3-ra.
Sose jutottunk el odáig ugyan. -
F e Z o
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kicsipapucs anno 2700MHz körül hozott ki DDR3 memóriákból., s az nagyon a vége ennek az architektúrának.
-
Olympos
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Tudni fogja.
-
IntelKiller7
nagyúr
Sziasztok.
Pár éve már szenvedek azzal, hogy hiába indítom újra a PC-t, fekete képet mutat és maxon pörögnek a ventik..
Ezen már túltettem magam. Ma viszont elkezdte azt, hogy első indításra megáll az alaplap ROG logójánál, majd restart után "lefagy" a windows betöltése pörgő homokóránál.
Aztán restart, majd betölt a windows és minden hiba nélkül megy.
Elem lehet? Még a gyári van benne fixen, mert én nem cseréltem kb 10 éve.
i7 4790K + Asus Maximu VI Formula -
Enigma1945
őstag
hello
a lenne a kerdesem, hogy venni akarok 2400mhz memoriakat haswell gepembe
maximus hero 6 alaplapba
2400 mhz-cen menne?
alaplap egesz eget rengeto orajeleket dob be a memoriak kapcsan
szoval ezert kerdezem?szerk: tamogatas szerint 4 x DIMM, Max. 32 GB, DDR3 1066 to DDR3 2800+(OC) tudja
de vajon mi az igaz? valaki tud valami konkret infot? -
brabbitz
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Egy újabb/jobb cpu-nál még lenne benne tartalék, egy K-s procival ezt kitudnád simítani.
Újabb játékok kitudják használni a nagyobb frekvenciás RAM-okat.
Én FX-6300-at üzemelek 2400-es ramokkal, azért van különbség egy 1333 és 2400 között. De azt hozzá kell tenni hogy az AMD-k mindig jobban függtek a RAM sebességtől mint az Intelek szvsz tiednél lehet nem lenne akkora a különbség érzetre.
Ha 1866-on stabil és nem kell neki nagy fesz, (v legalábbis 1.65V alatt vagy), akkor én hagynám 1866-on. -
AMD1975
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Igen van 1866Mhz kingston fury hűtő panellel ellátva nekem is 2db 8 as van.
-
Enigma1945
őstag
válasz
vezeralmos2
üzenetére
A memoria alapbol 1600mhz
De en megrantottam 1866-ra
Sajna mar a 2000mhz-cet nem birjak
Feszultseg emelessel sem
Van az 1600mhz memoriaktol nagyobb gyarilag? -
vezeralmos2
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az alaplaptól és a ramok típusától függ, hogy a memóriákat meddig tudod felhúzni.
A procit valóban nem fogod tudni tovább húzni. -
Enigma1945
őstag
válasz
vezeralmos2
üzenetére
De ez nonk proci nem tudnam erdemben huzni
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
ja, bár felmehetne a proci olyan 30GB/s -re is.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok
Ez jó eredménynek számít Haswell architektúrán belül?
-
brabbitz
aktív tag
Utolag mashogy alakultak a dolgok, lett egy 5700X-em, felesleges lett megtartani mert OC-val meg main jatekgepnek is elmenne, de a kevesebb fogyasztas/ho miatt az 5700X nyero.
most egy i7-870 van nalam, brutalisan eros OC-zva 4.0Ghzen
-
Enigma1945
őstag
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Igen de oda alaplap cpu plus ram valtas is kellene
Nem mindenkinek kivitelezheto
Enis szeretem a sandy ivy haswell triot
Legendak szerintem
Mai napig el lehet veluk lenni esz szeru keretek kozott
En nekem pld single playerban eleg a 40 fps is ha nem nagy akcio game
Ezeket meg egy erosebb kartyaval ( 1060 vagy rx 580 ) kb tudjak is hozni -
vezeralmos2
senior tag
válasz
brabbitz
üzenetére
Hali
A 2600k planár tranzisztoros processzor, és gyárilag forraszott.
A hőleadása emiatt nagyon jó.
A 4790k, és a 3770k is pasztázva van, illetve már 22nm FinFet-el készültek, ezek rontják a hőleadást, de főleg a paszta.
Nekem volt itthon i7-4770, és most van i7-2700k, utóbbi erősebb.
De én a helyedben nem váltanék 4. genre, nagyon minimális lesz az ugrás, ha lesz egyátalán. A 2600k is húzható ha van elég hűtőd rá.Egy i5-8600 al már sokkal de sokkal beljebb vagy, az veri mindet a 6 fizikai mag+ddr4-2666 kombóval.
-
brabbitz
aktív tag
Halo! Adott egy i7-2600K, 4.5Ghzen, Z68-as lapban, illetve egy alap CM H412R hutovel (4 hocsoves)
annyi kerdesem lenne feletek hogy egy 4790K kb mennyit fogyaszt kb 4.5Ghzen, mar ha addig huzhato?
R6S, illetve Phasmophobia szokott menni ezen a gepen, es nem nagyon valtozna ez most sem, csak akkor mar szeretnek olyan procit ami kevesebb fogyaszt legalabb ugyanekkora ha nem nagyobb erovel. Gondolom a 4790K jobb valasztas lenne. Ez a huto eleg lenne ehhez, illetve megerne a 4790K vagy inkabb vadasszak 3770K-ra?
udv
brabbitz -
Baryka007
addikt
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Tényleg jó CPU, hiddel én tuningoltam... DDR3 világrekordot döntöttem MaxxMemben Haswellel annak idején, most 8 évvel később is még #3 helyen áll az a Tuningom...
De azért ennyire nem jók mint amennyire azt állítod. Szerintem egy jól beállított 4790K egy i5 8400 et sem ér már el soha semmilyen körülmények között.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Baryka007
üzenetére
4790K is legendás cpu. Ha jó deszkád van alatta, és csúcs ram, akkor még egy Ryzen 5600-ra sem volt értelme róla váltani

Nekem egy 2700k van, Maximus IV extreme lappal retrónak, néha szoktam is rajta játszani, de most nyáron nem, mert 980ti kombóval majdnem 400 wattot eszik játék alatt.
13 éves létére 30s alatt fent a win10 nulláról, 4.5GHz-et egy kis léghűtővel is kényelmesen tudja. Utolsó intel proci ami még nem FinFet volt, hanem Planar.
-
Baryka007
addikt
válasz
Gabady
üzenetére
Szerintem mi mind imádtuk a 4770K-4790K-t ... Én is nyúztam tuningoltam, ramokat is mindent delideltem magamnak... imádtam!
9600K ra váltottam, akkor volt új... Nem tehető egy lapra a két cpu, és az utóbbi nem is felsőkategória, mint ahogyan az előbb említett CPU-k voltak... Most i5 12600K-t nyúzok, ez megint egy teljesen új szint... 2 magom tol ht val annyit mint a 4770 4/8 ban

Single Coreban pedig simán duplázom 1 magos teljesítményben
-
AMD1975
tag
Toljátok srácok a hardver meg a remény hal meg utoljára. Csak óvatosan vásároljatok nézzétek szét tesztek stb s csak utána. Számlákat befizetni dolgozni s aztán költeni s a haverokkal ĵátszani. Ennyi, nem osztom azt észt tudjátok ennyi. Amúgys poiler, remélem nem dobnak ki a ph-ról, Once Human nagyon jó game próbáljátok ki. Meg egy dolog 89 óta szerelem ezeket a vasakat láttam fain dolgokat de az i7 alatt megdöglik a paszta tudom volt erről szó már pár éve de figyeljetek oda colt e relidelve a proci mert ha igen elfelejtik lakkozni a mag melletti smd forrasztásokat. Figyeljetek s csak teszt s szemrevételezés után ugorjatok bele.
-
AMD1975
tag
Mit gondoltok erről srácok? Bár sokat eszik ,de hát csak Intel meg Nvidia páros. S nem vagyok elfogult. A doom korszakban mikor még toljuk a csattogos lepkét akkor sli Ben ment a saphire 4850. S Gravis Ultrasound hangkarival. Egy fizum volt csak a hangkártya. Mai napig megvan. A memó azt hiszem ha jól emlékszem 1gb volt két 512 ram.
-
AMD1975
tag
A rum az félreértés, direkt nem javítottam hátha valaki rákap upgrade közben.

-
AMD1975
tag
Ha game 1080p Ben még mindíg baszó de felette sajnos kevés. 1070 vagy 1080 ti kártyát kihajt nagyon jó proci. S az új technológiák amd s nvidia fsr stb jó még szerintem az i7 47.. széria. Ja és ha kódolás kell konvertálni ott van a toppon egy 1070 ti minimum vele s mehetbab4k konvertálás vagy a videóvágás persze 32 gb rummal. Meghálálja.
-
Sasa 111
tag
válasz
vezeralmos2
üzenetére
köszi.
-
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Az AliExpressen találtam i7 4790k procit.
Tapasztalatok alapján mennyire megbízható onnan vásárolni?
Kisebb dolgokat már vettem onnan probléma mentesen, de procit és ilyesmit még soha.
Érdekelne a véleményetek, amit előre is köszönők.Üdv.: Sasa
-
Asditus
újonc
Már csak azért is dicsekszem egy kicsit: i7 4790k-mat tegnap delideltem, most IHS nélkül ül, arctic 280 aio hűti. Első próbálkozásra hozza az 5 GHz-et.
Intel Core i7 4790K @ 4943.35 MHz - CPU-Z VALIDATOR (x86.fr)
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na ez jó hír

-
IntelKiller7
nagyúr
Megcsináltuk ma Nuctuával, 60-70 terhelésen. a korábbi 80-90 helyett.
-
AMD1975
tag
Ajánlom én is a thermal grizlit azt használom én is
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az se túl sűrű, de az MX-4 től biztosan jobb lesz, tedd rá nyugodtan. [link]
Ha idővel túl meleg lesz a maghő, akkor SYY 157, vagy Thermalright TFX paszta, ezek sűrűk. -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Noctua H1 van még otthon. Az jobb választás lenne? Az a baj hétfőre kell a gép, és kb le se tudom lőni szombatig.
Ha nem pörgetné így a ventiket nem is érdekelne annyira, mert egyébként tök langyos levegőt fúj ki hátul a radiátor felől. Csak így rohadt idegesítő. -
vezeralmos2
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt semmiképp ne rakd a kupak alá mert túl híg és lefolyik idővel oldalra a szilícium lapkáról, gyenge minőségű paszta nagyon!!!
Ne ragaszd vissza a kupakot, az ujjaddal pozícionáld úgy, hogy a keret lecsukásánál középen legyen a kupak, ahol ráfog oldalt a két fül(picit feljebb tolod, és a lecsukás lehúzza középre, tartod az ujjaddal)
Ha nem szeretnél folyékony fémet, akkor a legjobb paszta amit direkt szilíciumra javasolnak, az az SYY-157, de ha nem sajnálod a pénzt, akkor a Thermal Grizzly Kyronaut Extreme a legjobb választás. Tőlük meg tudod rendelni: [link]
És ehhez a pasztához 5 évig garantáltan nem kell hozzányúlnod. -
AMD1975
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Fontos hogy a csupasz procit a mag melletti vezetősávokat lakkozd le sima körömlakkal mert ha a folyékony fém ráfolyik akkor kuka a proci.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Pengével szedd le a kupakról a fekete ragasztót.
1000-es csiszolóval nagyon óvatosan, lehelletnyire húzd meg a LID belsejét ami érintkezik magával a procival, ezután a LID-et és a szilíciumot is töröld le izopropil alkohollal, fültisztítóval.
Ez után a LID-et és a szilíciumot is megkened folyékony fémmel, pasztához képest így -15-20 fok.

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A kupak aljáról ahol fel volt ragasztva szépen szedd le a ragasztót ami rajta maradt... nekem se volt felragasztva ,fel lehet játszani... amire vigyázz ,hogy nekem meghajlott utánna a proci és a gyári léghűtés lötyögött... én is eladásnál vettem észre.... mivel a vizhűtésnél ugye addig húzod mig jó nem lessz
-
IntelKiller7
nagyúr
4790K delidelésnél milyen pasztát használjak?
Újra lett pasztázva a proci, de GTA V-nél ígyis 80-90 fokra felugrik, ha úgy van kedve.
És vízhűtés van a procin.Visszaragasztásnál mit tegyek rá? Vagy gáz, ha csak a lefogató keretje fogja a sapkát?
-
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. 4K monitorhoz használnék általános célra Haswellt. Tudja az IGP és az alaplapok megbízhatóan? Pár lap specifikációinál nem írja (H81-es ASRock ITX-ek például), csak a full HD-t, ezekkel van esetleg tapasztalatok?
-
válasz
Auratech
üzenetére
Szerintem ,biosban "load setup default" ,majd restart... ha nem gyógyult meg akkor indits egy pen drive röl futtható (nem kell telepiteni /érteni hozzá) linuxot.... van ami tök windows kinézet és meg tudod nézni látszódik e a 4 mag
Ha ott se akkor kezd el bontani a gépet....
Nem szokott jót tenni ha próba cseresznye alapon ,esel neki a javításnak -
Auratech
őstag
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Köszönöm! Én is gondolkodtam hasonló szoftveres megoldáson. Nagy baj nem lehet.
Én arra is gondoltam, hogy resetelem a biost és kiveszem a procit. Ráindítok, hogy hibaüzenettel álljon le. Aztán visszateszem, hogy újra megtalálja. Ramokat is ki-be teszem. Azt is gondoltam, hátha valamelyik láb az ezerből nem érintkezik jól, és egy kis mozgatás visszabillenti a kontaktot. Vagy beteszek valamilyen más procit, és ezt vissza később. Vagy ilyesmi.
Köszönöm a megerősítést!
Ha sikerül, ha nem, azért jelzem.
Üdv! -
vezeralmos2
senior tag
válasz
Auratech
üzenetére
Hali
Windows eszközkezelőből töröld ki a processzor magokat, ilyen módon. Egyesével az összeset távolítsd el.
Ha ez megvan, áramtalanítsd a gépet, és vedd ki 10 percre a bios elemet, majd rakd vissza.
Utána indításkor azonnal menj a biosba, állítsd be újra a pontos időt, és nézd meg hogy mit ír a magokra, engedélyezve vannak-e a magok.
Jobb ötletem egyelőre nincs. -
Auratech
őstag
Kedves fórumtársak! Tv alatti csendes kis gépemben intel 4770S-es proci van. Eddig jól működött. Létezik az, hogy egyszerre csak lefeleződik a magok száma 4-ről 2-re?
A logikai magoké pedig 8-ról 4-re? Más jel nincs semmi. Hűtése bőven megfelelő.
Se a biosban, de hw-infóban nem mutatkozik semmi hiba. A win se reklamál..
-
PAtr0n
addikt
válasz
vezeralmos2
üzenetére
Én a satus módszert jobban szerettem, nekem a pengés unsafe-nek tűnt mindig is, és nem a bőrömre gondolok ezalatt.
Persze kinek mi, azt a módszert is elismerem. -
válasz
vezeralmos2
üzenetére
"Z"-s lapban nem k-s procit minek delidelni?
-
vezeralmos2
senior tag
Asus Z-87 Plus lapban, stock beállítás.

1800MHz CL9 Ballistix ramok
Deliddelve, folyékony fémmel.
ID-Cooling SE-913-B + Noctua NF-B9 hűtő, az 50 fokot se éri el.Prime 95 alatt 93 watt, 60 fok max.

-
-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
A 3. vagy 13. kerület közelében ki tudna valaki segíteni egy 4790K proci teszt-el? Tönkre ment az alaplapom és ki szeretném próbálni a CPU-t mielőtt felrakom apróra, hogy működik-e? Az is jó, ha van ilyen cég, aki ezt bevizsgálja.
-
-
lenoma
aktív tag
i7-4770T CPU gyári beállításokkal PcMark 10 teszt alatt max 84W fogyasztást ér el, pedig 45W lenne a TDP.
IGP nincs bekapcsolva.
A Biosban hogyan tudom beállítani, hogy a fogyasztása gyári értékre lemenjen de a teljesítménye ne csökkenjen? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Baryka007
üzenetére
Már elvitték sajnos. Le volt már beszélve a bolt és nem akartam felültetni a csávót. Csak ezért vettem elő reggel és kezdtem el kíváncsiságból tesztelgetni.
Mivel minden program 1333-asnak írta a ramokat így nem is vártam tőle semmit.
Örültem, hogy egyáltalán 1600-on elindult aztán gondoltam megnézem hátha megy az 1866.
...2133-on már biztos nem megy!
Na 2400-nál tuti kifekszik!
Nem akartam hinni a szememnek. 3 órát futtattam AIDA mem tesztjét. Ha ezt előbb tudom nem adtam volna el hanem nézek bele egy kupaktalanított i7-et. Ráadásul bagóért dobtam.
Maradt még két stick ebből a dzsunka ramból. -
Baryka007
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez csak azt jelenti, hogy afelett már OC, és a CPU egyedi képességein múlik hogy képes -e rá vagy pedig sem.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Baryka007
üzenetére
Srácok, de a haswell cpu nem csak 1600 Mhz-cet tud? oda is olyan alaplap kell nem?
[itt írja is hogy 1600 a max] -
Baryka007
addikt
válasz
rup1u5
üzenetére
Ez igen! Gratula az OC hoz!
i7 es CPU val tudnál profitálni még belőle, ha a HT-t kikapcsolnád.Illetve nem tudom, hogy ezen a CPU-n tudod e a Ringet (Cache memót tuningolni) nekem annak idején 4,5ghz ig ment egy 4770K ban. Az nagyon sokat dobott a mem oc-n.
Esetleg tudnál egy Maxxmem et is futtatni?
Nekem annak idején 29,32gb/s sebességet mért a Maxxmem, azzal DDR3 ban akkor világrekord volt ennek a weblapnak a ranglistáján.Letöltés link
Persze azóta már átvették a trónt, de asszem 4.-ik vagy ötödik vagyok még mindig a listán.Valamikor 2017-2018 ban történt még ez
Azaz 2020.08.22. ott a dátum a MaxxMem en... Ha jól emlékszem az az aktuális dátum amit oda ír!
Ranglista!
Még mindig ott van a 29,32
Szerk: Próbálj még egy CommandRate (CR1) = 1 et beadni neki, az is sokat húz

-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Lapúlt nekem a szekrényben egy Asus Z97-Pro Gamer lap egy i5-4460-al tartalékban. Teleraktam talált, 4gigás noname modulokkal. Azt hittem 1333MHz-esek. Ez lenne az.
Most nézem a datasheet alapján hogy ezek elvileg 1866-osak. Így már értem hogy miért mennek simán 2400-on!
Nem vágom ezt a platformot úgyhogy kicsit meglepett hogy milyen simán megy a 2400.
Kíváncsi lennék, hogy nagy átlagban hol ért véget ezeknél a mem freki? -
akerbis
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Az output power annyi. Több óra BF 1 és V alatt sincs gond. i7 4770S, 2x8GB DDR3, 1 HDD, 1 SSD, 1 Optikai meghajtó és egy házventi. Nincs tuning. A napokban érkezik még egy HDD.
-
hyperst
tag
Üdv
Kis segítséget kérnék, hátha.
Van egy Asrock fatality killer z97 lap, benne egy i5 4690k.
Bioson belül próbáltam állitani hogy vissza vegye az órajelét mikor ”üresjáratban” van a proci. Biosban az Intel Speedstep tech bekapcsolva, viszont ugyan úgy maxon pörgeti a procit. Régen ez működött rendesen, visszavette és mikor terhelés volt akkor ugye feltolta magát. -
-
-
akerbis
aktív tag
OK, bench alatt megy följebb is a szorzó. Gondolom alkalmazásigény szerint állítja.
BF-ben kisimultak a ráncok.
-
akerbis
aktív tag
Írtam az azonnali processzoros topicba is, de ide is beteszem hátha tudtok valami trükköt.
Szóval meglett az i7, mert nekem így fért bele anyagilag a fejlesztés. Tehát:
MOst tettem be a gépbe egy i7 4770S-t és CPU-Z stress tesztel figyelgetem. Ami aggaszt hogy, 3491 Mhz-n pörög 35-szörös szorzóval, pedig ott is van zárójelben hogy 8-39, mint lehetséges szorzók. Ennek a procinak 3,9Ghz a Turbo órajele, ezt szeretném előhozni, beállítani valahogy, hogy terhelésnél ezen az órajelen fusson. Tippek? Az alaplapom egy kis Fujitsu D3230-A1. H81 chipset.
-
akerbis
aktív tag
Igen találtam is egy i7 4770s-t jó áron. Külön szerencsés vagyok hogy ilyen kisebb fogyasztású verziót találtam. (Igaz a Xeon amit néztem még olcsóbb lett volna de nem biztos h támogatja a H81). Szóval annyi kérdésem lenne hogy a Turbó orajelre megbízhatóan felporognek ezek a proci ha terhelés van?
-
akerbis
aktív tag
válasz
ricsi99
üzenetére
Csendes, kis fogyasztású PC és adott a bővítés lehetősége. Én nem kívánok új házat, tápot lapot venni, ahogy pénz áll a házhoz nézegetem mit lehet és érdemes rajta fejleszteni. Nem kívánok tovább szívni a játékokkal mint ameddig feltétlenül muszáj. Nem lesz tuning hát ezért nézek 4Ghz körüli i7-eket, Xeonokat. 20körül megvannak és elegek még sok mindenre ha valaki nem a legújabb stuffot akarja vele 4K-ban.
-
válasz
akerbis
üzenetére
Ha nem z-s a lapod a tuningot el is felejtheted...az meg már nagyon kell ,hogy 4ghz-n pörögjön a proci
Én is vén csataló vagyok... sokáig fhd- kockultam én is...
Az egy irodai gép... nem több nem kevesebb... régi játékok oké de ne akard bővíteni ,az nem arra van kitalálva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na 2400-nál tuti kifekszik!